Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Ιταλιάνο: «Θα έπαιζα ξανά τον τελικό με τον Ολυμπιακό»

Ημερομηνία:

Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Φιορεντίνα και έκλεισε την πορεία του με την εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντα. Ο τεχνικός των «βιόλα» στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως θα έπαιζε ξανά τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο μίλησε:

Για την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας: «Ήταν τρία υπέροχα χρόνια που θα μου επιτρέψουν να φύγω διαφορετικά από ό,τι όταν έφτασα. Φεύγω γεμάτος εμπειρίες. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο, τους παίκτες που προπονούσα κι όλους τους οπαδούς της Φιορεντίνα. Το ταξίδι για εμένα, ακόμα κι αν δεν πήραμε κάποιο τρόπαιο, ήταν υπέροχο.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προχωράμε μπροστά, αλλά οι σχέσεις που δημιουργήσαμε θα μείνουν για πάντα. Αποφάσισα να φύγω γιατί όταν φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο και το περιβάλλον απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσεις. Νομίζω ότι τα έδωσα όλα, πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε χώρο για νέες ιδέες και νέες σκέψεις. Αυτό είπα στον πρόεδρο. Πήραμε όλοι μαζί αυτή την τελική απόφαση πριν από λίγες εβδομάδες. Όταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο, πρέπει να σταματήσεις. Φεύγω βελτιωμένος, ελπίζω να έχω αφήσει κάτι σε αυτή την ομάδα, νομίζω ότι ήταν τρία θετικά χρόνια».

Για την πιο στενάχωρη στιγμή της πορείας του με τη Φιορεντίνα: «Θα έπαιζα ξανά απόψε κιόλας τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στο τέλος του κύκλου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η πιο θλιβερή στιγμή ήταν η απώλεια του διευθυντή μας του Μπαρόνε, η χειρότερη από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο. Η αγάπη που είχαμε για εκείνον μας ώθησε σε ένα συναισθηματικό τέλος. Μακάρι να μην είχα ζήσει αυτή την τραγωδία. Υπήρξαν μερικές αξέχαστες στιγμές μέσα στα αποδυτήρια χάρη στα λόγια του αρχηγού και του διευθυντή. Στο ποδόσφαιρο ανοίγουν νέες σελίδες. Κατά τη γνώμη μου ήταν τρία υπέροχα χρόνια. Τόσο εγώ όσο και τα αγόρια σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο».

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βελόπουλος εναντίον Μπακογιάννη: Προσπαθεί να πάρει θέση στην ομάδα του Τραμπ (βίντεο)

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της...

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Ντεγουέστ

Tην λύση της συνεργασίας με τον Σενπαστιάν Ντεγουέστ ανακοίνωσε...

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για τους Έλληνες πρωταθλητές

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση αρκετοί Έλληνες...

Επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ. σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν 6 άτομα

Από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας...

Live streaming: Δομινικανή Δημοκρατία – Eλλάδα (21:00)

Τη Δομινικανή Δημοκρατία αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο ΣΕΦ στο...