Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για τους Έλληνες πρωταθλητές

Ημερομηνία:

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση αρκετοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Την ερχόμενη Κυριακή (7/7) Εμμανουήλ Καραλής και Κατερίνα Στεφανίδη θα συνεχίσουν τους αγώνες τους.

Ο κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ μετά την παρουσία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βόλο και τα 5,93 μ. θα αγωνιστεί στο Diamond League του Παρισιού.

Στην πόλη όπου θα βρεθεί σχεδόν έναν μήνα μετά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει έναν ακόμη αγώνα με δυνατούς αντιπάλους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη από την άλλη θα βρεθεί στο ένγκελο. Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην ολλανδική πόλη. Η Στεφανίδη φέτος έχει ξεπεράσει τα 4,73 μ. επίδοση που της έδωσε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Τον τελευταίο του αγώνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα διεκδικήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει στο Τόκιο θα κάνει και ο Μίλτος Τεντόγλου.

Την Τρίτη (9/7) ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην πόλη Σεκεσφεχέβαρ. Στην Ουγγαρία ο Τεντόγλου θα τεθεί αντιμέτωπος με ορισμένα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος.

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...

Ζαλγκίρις για Έβανς: «Πραγματικό παράδειγμα και ηγέτης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κίναν Έβανς αναφέρθηκε...

Εθνική Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα με περίπατο επί της Αλβανίας (96-39)

Δυνατό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό...

«Προτεραιότητα το ΝΒΑ για τον Φουρνιέ»

Στο μέλλον του Εβάν Φουρνιέ αναφέρονται στην άλλη πλευρά...

Η σαπουνόπερα με τον …βουβό (ακόμη) πρωταγωνιστή!

«Mατίας έχουμε πρόβλημα…». Θa μπορούσε να είναι κι αυτός...