Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Μπαρτσελόνα: Μετράει ημέρες ο Γκριμάου…

Ημερομηνία:

Ο Ρότζερ Γκριμάου είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση μετά και τον αποκλεισμό με «σκούπα» 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά των play off της ACB.

Μάλιστα το παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του, ενώ το εννόησε ανοικτά και ο ουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι πάντα ένιωθε τη στήριξη στο πρόσωπό του και ανέφερε ότι δεν είναι ηλίθιος, στην προσπάθειά του να εξηγήσει ότι η πορεία της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της περιόδου δεν ήταν καλή.

«Η ισορροπία είναι κακή… Δεν κερδίσαμε τίποτα και εδώ πρέπει να κερδίζουμε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά αυτό δεν μετράει. Αυτό πρέπει να το κάνεις στο σημείο που κρίνεται η σεζόν.

Με εξαίρεση τον τελικό του Copa del Rey δεν καταφέραμε να ποτέ να είμαστε εκεί που θέλουμε» τόνισε ο Γκριμάου και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα:

«Πάντα ένιωθα τη στήριξη. Πάντα ένιωθα ότι με υποστηρίζουν, αλλά δεν είμαι ηλίθιος. Η σεζόν δεν ήταν καλή, θα δούμε», κατέληξε ο Καταλανός κόουτς.

Μετά το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει και ο General Manager της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και αμφέβαλε για το αν ο Ρότζερ Γκριμάου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο του συλλόγου: «Πρέπει να σκεφτούμε αν εκείνος είναι ο ένας… Πρέπει να κάνουμε αλλαγές».

Πηγή: fosonline.gr

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σπανούλης: «Ήρθα να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου με τιμή και περηφάνια»

Η Εθνική μας ομάδα ήταν επιβλητική στο παιχνίδι με...

Παναγιώτα Δόση: Το 14ο μέλος της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Παναγιώτα Δόση ήταν μόλις μία θέση εκτός πρόκρισης...

Ισπανία: Ένα μήνα έξω ο Πέδρι, μένει στη Γερμανία

Ο τραυματισμός του Πέδρι στο γόνατο από το μαρκάρισμα...

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...

Ζαλγκίρις για Έβανς: «Πραγματικό παράδειγμα και ηγέτης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κίναν Έβανς αναφέρθηκε...