Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Υστερία για την αυτονόητη τοποθέτηση Βαρτζόπουλου – «Η ‘γυναικοκτονία’ έχει βιολογική βάση, αφού το αρσενικό είναι πιο επιθετικό»!

Ημερομηνία:

«Ανατριχιαστικές» χαρακτηρίζει η «Νέα Αριστερά» τις δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου σε ανακοίνωση της, στρέφοντας τα πυρά της και κατά του πρωθυπουργού και ζητώντας του να τον καθαιρέσει. Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος, ο οποίος είναι ψυχίατρος, μίλησε για τα αυτονόητα, τα οποία ωστόσο δεν είναι διόλου αρεστά σε όσους κοπιάζουν για την εδρέωση των αφηγημάτων, που καταργούν τη διάκριση των φυσικών ρόλων, ανδρών και γυναικών.

Σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή «Livemedia» ο κ. Βαρτζόπουλος, μία μέρα μετά το έγκλημα στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αναφέρθηκε στις εκτενώς «γυναικοκτονίες», σημειώνοντας ότι έχουν «βιολογική βάση». Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρτζόπουλος ανέφερε:

«Σε όλη την πανίδα, σε κάθε μορφή εμβίων όντων, το αρσενικό είναι πάντα πιο επιθετικό. Αυτό είναι στη φύση, που κυνηγά την τροφή και αναλαμβάνει την επιθετική διεκδίκησή της ή την άμυνά της. Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, είναι για να τίκτει και στηρίζει τη μορφή, είτε γίνεται στην αγέλη είτε γίνεται στη δυαδική μορφή που έχουμε στο homo sapiens. Είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι το επιθετικό, κατά συνέπεια η έννοια της γυναικοκτονίας έχει μια βιολογική βάση».

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στην εφηβική βία, επισημαίνοντας ότι και αυτή έχει βιολογικά αίτια και ότι πρέπει να ελεγχθεί και να διοχετευτεί προς τον εχθρό της πατρίδας, αλλά και τον εχθρό της κοινωνίας.

Απάντηση Βαρτζόπουλου στις αντιδράσεις – «Άρνηση της απλής λογικής»!

Απαντώντας στις αντιδράσεις, που προκάλεσε η δήλωσή του και κυρίως η φράση «το θηλυκό είναι για να τίκτει», ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος σε ανάρτησή του στα social τονίζει ότι «η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων φτάνει στο σημείο άρνησης και της απλής λογικής» καθώς και «υποστηρίζω ακριβώς το αντίθετο από τις αυθαίρετες και προβοκατόρικες ερμηνείες».

Η ανάρτησή του:

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βελόπουλος εναντίον Μπακογιάννη: Προσπαθεί να πάρει θέση στην ομάδα του Τραμπ (βίντεο)

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της...

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Ντεγουέστ

Tην λύση της συνεργασίας με τον Σενπαστιάν Ντεγουέστ ανακοίνωσε...

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για τους Έλληνες πρωταθλητές

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση αρκετοί Έλληνες...

Επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ. σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν 6 άτομα

Από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας...

Live streaming: Δομινικανή Δημοκρατία – Eλλάδα (21:00)

Τη Δομινικανή Δημοκρατία αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο ΣΕΦ στο...