Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Βελόπουλος εναντίον Μπακογιάννη: Προσπαθεί να πάρει θέση στην ομάδα του Τραμπ (βίντεο)

Ημερομηνία:

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος. Οι βολές του όμως στράφηκαν προς το τέλος της ομιλίας του στην κ. Μπακογιάννη για την μεταστροφή που έκανε η τελευταία εν αναφορά του πολέμου της Ουκρανίας.

Ο κ. Βελόπουλος αισθανόμενος προφανώς δικαιωμένος για την στάση του από την αρχή της εισβολής της Ρωσσίας αλλά και αγανακτισμένος που επί σειρά ετών τον χαρακτηρίζουν διάφοροι κύκλοι ως Ρωσσόφιλο, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Ακούσατε τι είπε χθες η κα Ντόρα Μπακογιάννη; Είπε ότι «δεν θα έπρεπε να έχουμε εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας»! Όταν τα λέγαμε εμείς αυτά μας λέγατε Ρωσόφιλους. Αυτό όμως λέγεται πολιτικός οπορτουνισμός. Γιατί η κα. Μπακογιάννη βλέπει ότι έρχεται ο Τραμπ ως νέος πρόεδρος των και ετοιμάζεται να πάρει θέση υπέρ της νέας κατάστασης. Και η σωστή πλευρά της ιστορίας που μας έλεγε ο πρωθυπουργός τι έγινε; Τι έγιναν τα χρήματα που δώσατε στην Ουκρανία; Τι έγιναν τα όπλα που της δώσατε; Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ετοιμάζεστε να δώσετε και στην Ουκρανία; Γιατί; Δικά σας είναι; Γιατί να τα δώσετε;

Μα βέβαια γιατί ο κος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται για την θέση του επιτρόπου άμυνας στην ! Μιλάμε όμως για μία κυβέρνηση που από τη μια κάνει μποϊκοτάζ στις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου και από την άλλη παίρνει φυσικό αέριο από τον Turk Stream, ο οποίος μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο. Και τι κάνουμε; Και ρωσικό φυσικό αέριο αγοράζουμε τελικά και το πληρώνουμε ακριβότερα, με τα χρήματα να πηγαίνουν στην Τουρκία.

Η δε κ. Μπακογιάννη, από την μεριά της, μάλλον προσπάθησε να ανασκευάσει την  δήλωσή της στις 3/7, στην οποία υποστήριζε ότι «δεν θα έπρεπε να είχαμε εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας». Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών διευκρίνισε ότι «ως Ευρώπη και ως Δύση δεν θα έπρεπε να είχαμε επιτρέψει στην πολεμική μηχανή του Πούτιν να επιτεθεί στην Ουκρανία, καταπατώντας τις συμφωνίες του Μινσκ». Επισημαίνει ότι ο κ. Βελόπουλος παρέλειψε αυτή την λεπτομέρεια και υπογραμμίζει ότι «η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα».

Αυτά έγραψε στην ανάρτησή της στο :

 

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...

Ζαλγκίρις για Έβανς: «Πραγματικό παράδειγμα και ηγέτης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κίναν Έβανς αναφέρθηκε...

Εθνική Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα με περίπατο επί της Αλβανίας (96-39)

Δυνατό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό...

«Προτεραιότητα το ΝΒΑ για τον Φουρνιέ»

Στο μέλλον του Εβάν Φουρνιέ αναφέρονται στην άλλη πλευρά...

Η σαπουνόπερα με τον …βουβό (ακόμη) πρωταγωνιστή!

«Mατίας έχουμε πρόβλημα…». Θa μπορούσε να είναι κι αυτός...