Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

Βελόπουλος: Άκρως επικίνδυνη η πολιτική της κυβέρνησης έναντι της Αλβανίας

Κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική της έναντι της Αλβανίας, αλλά και για την παράνομη μετανάστευση, ασκεί ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για την περιώνυμη ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι σα να βάζεις τον διαρρήκτη στο σπίτι σου, και αφού σε ληστέψει να καλείς την αστυνομία.  Αστεία πράγματα δηλαδή, για μια κυβέρνηση που  όχι μόνο αστεία είναι, αλλά και επικίνδυνη» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Φρέντη Μπελέρη για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία

Σε άλλη δήλωση, ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά «αυστηρά μέτρα για να τελειώσει ο λαθροεποικισμός». «Σε άλλο ένα θέμα η ΝΔ έρχεται στα λόγια μας.  Και έρχεται στα λόγια μας, γιατί πρέπει να σταματήσει η λαθρομετανάστευση.  Να κλείσουν τα σύνορα. Να τελειώσει αυτή η ιστορία του “λαθροεποικισμού”.  Το είπε και ο Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος είναι  άνθρωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος: “δεν θα σεβαστούμε και δεν θα εφαρμόσουμε καμμία ιδέα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αν είμαστε βέβαιοι ότι είναι επιζήμια για την ασφάλειά μας”. Αυτή η δήλωση βρίσκει απολύτως σύμφωνους εμάς στην Ελληνική Λύση. Τη ΝΔ όμως γιατί δεν την βρίσκει σύμφωνη;  Αφού είναι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.  Αυστηρά μέτρα για να τελειώνει το πρόβλημα», τονίζει ο κ. Βελόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ο Φρέντη Μπελέρη για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία

«Στις υποχρεώσεις της Αλβανίας αποτυπώνονται πλέον τα πάγια αιτήματά...

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ ζήτησε με ερώτηση-παρέμβαση την αποδέσμευση της Ελλάδας από τη συμφωνία των Πρεσπών

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ο...

Ελλάδα: Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων για τον «τελικό» με Κροατία

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κροατία (15/10,...

To Ιράν διαψεύδει ότι προμηθεύει τη Ρωσία με βαλλιστικούς πυραύλους

Το Ιράν καταδικάζει τις νέες κυρώσεις που επέβαλε η...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img