Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

Συνεδρίαση Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμες εσωκομματικές διεργασίες εν μέσω νέων σημείων τριβής

Ημερομηνία:

Με την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας άνοιξε η αυλαία ενός κρίσιμου τριημέρου για τις εσωκομματικές εξελίξεις του , που θα κορυφωθούν με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο.

Εξέπεμψε ενωτικό μήνυμα ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας και παρότι κατεγράφησαν διαφωνίες και ενστάσεις από μέλη, το κλίμα όπως μας μετέφεραν τα στελέχη ήταν καλό και γόνιμο. 

Επτά μέλη της γραμματείας διαφώνησαν σε σημεία της εισήγησης και δεν έχουν δώσει την έγκρισή τους για το κείμενο πού θα δοθεί στην κεντρική επιτροπή προς έγκριση. Διαφωνίες από το πώς αποτιμάται το εκλογικό αποτέλεσμα αλλα και για το πώς έγιναν οι ανακοινώσεις για την Αυγή. Ενώ υπήρξε κριτική και για αναρτήσεις που μπορεί να φουντώνουν την εσωστρέφεια. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως απάντησε και σε όσους που καταλόγιζαν ελλιπή λειτουργία των κομματικών οργάνων και αραιές σε συχνότητα συνεδριάσεις, προαναγγέλλοντας ότι θα πυκνώσουν πολύ τον επόμενο διάστημα οι συνεδριάσεις της πολιτικής γραμματείας. θα υπάρξει μία συνεδρίαση ενδεχόμενη εβδομάδα με οργανωτικό χαρακτήρα για το κόμμα και μία μέχρι τα τέλη Ιουλίου καθώς και μία γραμματεία στις αρχές Σεπτεμβρίου πριν από τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής για την προετοιμασία του συνεδρίου του φθινοπώρου για το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να διοργανωθεί ακόμα και τέλη Σεπτεμβρίου εάν προλαβαίνουν. 

Παράλληλα συγκροτείται επιτροπή που θα συζητήσει και θα επεξεργαστεί τις καταστατικές αλλαγές. Αυτή την ώρα ο πρόεδρος και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας συναντούν τους εργαζόμενους της Αυγής προκειμένου να γίνει συζήτηση και να καταγραφούν προτάσεις. Νωρίτερα υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για τα οικονομικά του κόμματος όλα τα τελευταία χρόνια από τον οικονομικό διευθυντή τον κύριο Μαυροκεφαλίδη για τα έσοδα, έξοδα ακόμα και τα χρέη για τους προμηθευτές.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ολυμπιακός: «Έδεσε» Ζερδεβά και Μπούσλιε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς πάνω στον σχεδιασμό...

Παρίσι 2024: Οριστικά με 14 μέλη ο ελληνικός στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανάμεσά τους υπάρχουν 14 Έλληνες μετά και την πρόσφατη...

Σάριτς: «Δε θα είναι εύκολο για την Ελλάδα»

Φαβορί έχρισε την Ελλάδα για τον τελικό του Προολυμπιακού...

Το αξίζει η Ισπανία, θα το πάρει η…

Κι έτσι έμειναν οι τέσσερις τους. Η Αγγλία και...

Ολυμπιακός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Βιλντόζα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) αναμένεται να επιστρέψει στη...

LIVE Streaming: Ελλάδα – Κροατία (21:00)

Για μία θέση στους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού, Ελλάδα...