Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Στ. Κασσελάκης: Υπογράφω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Να μπει τέλος στις διακρίσεις πολιτών και τζακιών

Ημερομηνία:

Την ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες για «το έγκλημα των Τεμπών», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος παράλληλα επαναλαμβάνει την δέσμευσή του προς του συγγενείς των θυμάτων ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους και δεσμεύεται ότι «η Προοδευτική παράταξη, θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!».

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βενεζουέλα και ΗΠΑ συμφωνούν «να βελτιώσουν τις διμερείς σχέσεις»

Η Βενεζουέλα και οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνούν “να βελτιώσουν...

Ιντερ: Θέλει να κρατήσει με νέο συμβόλαιο τον Ντάμφρις

Αλλαγή δεδομένων για το μέλλον του Ντένζελ Ντάμφρις. Ο...

Ο Ζελένσκι ζήτησε διευκρινίσεις από τον Τραμπ σχετικά με το πώς σκοπεύει «εντός 24 ωρών» να τερματίσει τη ρωσική εισβολή

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε χθες Τετάρτη ότι...

Νέων Γυναικών: Η 12άδα για το Ευρωπαϊκό U20

Η Εθνική Νέων Γυναικών συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο όπου...

Παπαγιάννης: «Υπάρχει πολλή διάθεση στην ομάδα, υγεία να έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η δομή της ομάδας είναι λίγο διαφορετική....