Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Σπαρτιάτες: Η ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλη Στίγκα, κατά του Νομοσχεδίου περί Γάμου μεταξύ Ομοφυλόφιλων

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή τους οι Σπαρτιάτες δημοσιοποιούν την ομιλία του προέδρου τους, Βασίλη Στίγκα.

Βασίλης Στίγκας: «Εθνικός γελωτοποιός» και «απατεώνας» ο Βελόπουλος, με «δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις»!

Με μια δυναμική τοποθέτηση ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «», Βασίλειος Στίγκας, το μεσημέρι της Πέμπτης 15ης Φεβρουαρίου 2024 βροντοφώναξε «» προς όλες τις κατευθύνσεις από το Βήμα της Ολομέλειας, στο επαίσχυντο Νομοσχέδιο περί γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

  • «ΝΑΙ» στις παραδοσιακές αξίες της Ελληνικής Οικογένειας!
  • «ΟΙ» στους χυδαίους ακροβατισμούς και τους ξενόφερτους μοντέρνους πειραματισμούς.

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το περιεχόμενο της ομιλίας του Προέδρου της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασιλείου Στίγκα, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ζευγαριών ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία.

Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές,
Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα για το Κοινοβούλιο μας.
Είναι μέρα ευθύνης, για τον καθένα και την καθεμία προσωπικά.
Ευθύνης απέναντι σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες.
Είναι η ώρα που θα ξεχωρίσουμε ποιοι είναι στο πλευρό της Ελληνικής οικογένειας, της Ορθοδοξίας και της πατρίδας.
Σήμερα επομένως, συγκεντρωθήκαμε εδώ για να γίνουμε νομοθέτες του παραλόγου, συζητώντας για έναν νόμο που αποτελεί ύβρη κατά του υπέρτατου νομοθέτη του σύμπαντος κόσμου.
Τολμάτε και μιλάτε υποκριτικά για προώθηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης και για «καταπολέμηση των διακρίσεων», όταν η ίδια η φύση δεν έχει παραχωρήσει σε όλους τις ίδιες έμψυχες δυνατότητες.
Γνωρίζει δηλαδή ο κοινός νομοθέτης περισσότερα απ' όσα η φύση που με τόση σοφία δημιούργησε;

Με αυτήν την διεστραμμένη λογική λοιπόν, και εφόσον υποτίθεται ότι προέχει πάντοτε η επιθυμία του ανθρώπου,
θα πρέπει να νομοθετήσουμε και πολιτικό γάμο μεταξύ ανθρώπου και ζώου ή ακόμη και μεταξύ ανθρώπου και ενός κέρινου ή πλαστικού ομοιώματος!

Ποιοι λοιπόν είναι οι ευρωπαϊστές που θέλουν, στο όνομα δήθεν της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να φέρουν ξενικά ήθη, μιλώντας κάτω από το προσωπείο της δήθεν «ισότητας στον πολιτικό γάμο».

Για ισότητα δικαιωμάτων όμως μπορεί να γίνει λόγος μόνο όταν έχουμε ως πυξίδα μας το θέλημα του Δημιουργού του ανθρώπου και κατά συνέπεια, όταν εμφανιζόμαστε με την φύση μας και τον προορισμό μας.
Δύο άνθρωποι που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν γιατί είναι του ίδιου φύλου δεν είναι λογικό να θέλουν να κάνουν και να γίνουν ότι ακριβώς δύο άνθρωποι διαφορετικού φύλου.

Ψήφισμα 7ης Φεβρουαρίου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Δυστυχώς, πολύ φοβούμαι, Κύριε Πρωθυπουργέ, ότι έχετε περιέλθει σε δεινή θέση μετά το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 7ης Φεβρουαρίου που σας καταδικάζει.

Για μία σειρά πρακτικών καταστρατήγησης βασικών δημοκρατικών αρχών, του κράτους δικαίου, της ελευθερίας του τύπου και των μέσων ενημέρωσης.
Και τώρα με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, προσπαθείτε να εξιλεωθείτε απέναντι στις Βρυξέλλες και να πάτε σε μία πολιτική «παλάντζας», «μία σου μία μου».
Σπεύδετε αμέσως να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα των Βρυξελλών, όπως εκφράζετε στο σημείο 24 του ψηφίσματος στο οποίο τονίζεται:
«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χαιρετίζει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων για την ισότητα στον γάμο και ζητεί την ταχεία έγκρισή του».
Απίστευτο και όμως αληθινό, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι.
Η κυβέρνηση σπεύδει να υπακούσει στα κελεύσματα των υπερεθνικών οργάνων των Βρυξελλών και περιφρονεί την αληθή βούληση του Ελληνικού λαού προκαταβάλλοντας την απόφαση του Εθνικού Κοινοβουλίου και όλων των Βουλευτών!

Και αν με το σημερινό νομοσχέδιο, για το γάμο των ομοφυλόφιλων έχει ξεκινήσει ως συζήτηση πολύ πριν το ψήφισμα της 7ης Φεβρουαρίου,
προσπαθείτε Κύριε Μητσοτάκη, να καλοπιάσετε τις Βρυξέλλες, δεν μπορείτε ωστόσο, να αγνοήσετε τα άλλα σημεία του ψηφίσματος που εγκαλούν εσάς και την κυβέρνησή σας κατά τρόπο όχι μόνον προσβλητικό για εθνική κυβέρνηση αλλά και με απίστευτες εκφράσεις.

Εκφράσεις, όπως:
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…
(1) εκφράζει σοβαρές ανησυχίες για τις πολύ σοβαρές απειλές κατά της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Ελλάδα…
(2) τονίζει ότι απειλείται η πολυφωνία των μέσων ενημέρωσης, καθώς η ιδιοκτησία των μέσων ενημέρωσης στη χώρα κατανέμεται κυρίως σε μικρό αριθμό ολιγαρχών…
(3) ζητεί να ακυρωθεί η νομοθετική τροποποίηση του 2019 που έθεσε την υπό τον άμεσο έλεγχο του πρωθυπουργού, να ξεκινήσει επειγόντως αστυνομική έρευνα μετά την εικαζόμενη κατάχρηση κατασκοπευτικού λογισμικού…

(4) καλεί την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει επειγόντως την τροποποίηση 826/145 του Νόμου 2472/1997, με την οποία καταργήθηκε η ικανότητα της ΑΔΑΕ να ενημερώνει τους πολίτες για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών…

(5) καταδικάζει απερίφραστα τον εκφοβισμό και την παρενόχληση λειτουργών που ελέγχουν την κυβέρνηση, όπως η πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, και ο Χρήστος Ράμμος επικεφαλής της ΑΔΑΕ…

(6) τονίζει με μεγάλη ανησυχία ότι η διαφθορά διαβρώνει τις δημόσιες υπηρεσίες και τα δημόσια αγαθά…

(7) θεωρεί κρίσιμη την ταχεία και ολοκληρωμένη διεξαγωγή της δικαστικής έρευνας σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει όλους τους εμπλεκομένους, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων κυβερνητικών αξιωματούχων…

Ιωάννης Καποδίστριας
Σ' αυτή τη διελκυστίνδα, που έχετε εμπλακεί Κύριε Μητσοτάκη, ας έχετε κατά νουν τα λόγια του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος, του μεγάλου Ιωάννη Καποδίστρια όταν έφθασε στο Ναύπλιο στις 6 Ιανουαρίου 1828:
«Το έργο καρποφορεί αν ο διοικητής είναι δίκαιος, αν το κράτος έχει συνείδησιν, ευσπλαχνίαν, μέτρα σοφίας…

Αυτή την αναγκαία ενότητα του Έθνους, όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων, έρχεστε τώρα να τη ναρκοθετήσετε ψηφίζοντας αυτό το επαίσχυντο και βλάσφημο νομοσχέδιο,
για το οποίο είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε δεινή θέση όταν θα συνειδητοποιήσετε σε τι κατάντημα θα έχετε φέρει την Ελλάδα.

Δε νομίζω ότι θα είστε υπερήφανοι ούτε, βεβαίως, πιστεύετε ότι θα σας ραίνουν με δάφνες για το «κατόρθωμά» σας.

      Θα λογοδοτήσετε κύριοι! 

Στα παιδιά σας, στην κοινωνία, στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Θα καταγραφείτε στην ιστορία ως οι καταπατητές των πανανθρώπινων αξιών!

Αναφορικά τώρα με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ θέλουμε να επισημάνουμε τρία πράγματα,
τα οποία θεωρούμε ότι συνιστούν casus beli για την εθνική πολιτική υπέρ της Ελληνικής οικογένειας:
Πρώτον, στο άρθρο 1 περιγράφεται ο σκοπός του νόμου που αποβλέπει δήθεν «στη διασφάλιση της αρχής της ισότητας στον γάμο και στην ενίσχυση της προστασίας από διακρίσεις,
στο πλαίσιο της υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ».
Δηλαδή, αμέσως αποκαλύπτετε το στόχο σας που δεν είναι η ενίσχυση και προάσπιση της ελληνικής οικογένειας, αλλά μιας μικρής μειοψηφίας για την οποία έχετε ήδη προβλέψει την υπαγωγή της στο «σύμφωνο συμβίωσης» με το Ν. 4356/2015.
Και όχι μόνον, τώρα με τη μεταβατική διάταξη του άρθρου 13 τους παρέχετε τη δυνατότητα στα πρόσωπα του ίδιου φύλου που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, να τελέσουν εντός έτους από την έναρξη ισχύος του νόμου γάμο.
Επιτρέποντας, έτσι, όλως εξαιρετικά, την παραγωγή των έννομων αποτελεσμάτων του γάμου, αναδρομικά από τον χρόνο σύναψης του συμφώνου.

Δεύτερον, με το άρθρο 3 τροποποιείται η πρώτη παράγραφος του άρθρου 1350 Αστικού Κώδικα, και εισάγεται ο κανόνας ότι «ο γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο προσώπων διαφορετικού ή ίδιου φύλου».

Εδώ, πλέον το έγκλημα είναι συνειδητό τροποποιώντας βασική διάταξη του Αστικού Κώδικα με όλα τα επακόλουθα.

Τρίτον, με τις διατάξεις του άρθρου 11 εισάγεται κανόνας αναγνώρισης της γονεϊκής σχέσης που έχει δημιουργηθεί, ακόμη και με μη προβλεπόμενο στο ελληνικό δίκαιο τρόπο.

Και αυτό ανεξαρτήτως του φύλου του ενός ή των δύο γονέων και της πρόβλεψης ή μη του τρόπου δημιουργίας της ως άνω σχέσης στην εσωτερική έννομη τάξη.

Σχέδιο νόμου, που δεν είναι δυνατόν να είστε νομικά υπερήφανοι για το εξάμβλωμα που δημιουργήσατε.

Μέσα από αυτές τις διατάξεις, δυστυχώς υποκρύπτεται παραβίαση του εθνικού δικαίου περί της «παρένθετης μητέρας» και της «εμπορευματοποίησης» των παιδιών. Ειδικότερα, προβλέπετε:

«1. Σχέση γονέα ή γονέων και τέκνου που έχει καταχωριστεί σε δημόσια έγγραφα ή δικαστική απόφαση τρίτης χώρας αναγνωρίζεται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως του φύλου του ενός ή των δύο γονέων και της πρόβλεψης ή μη του τρόπου δημιουργίας της ως άνω σχέσης στο εσωτερικό δίκαιο…

    1. Δημόσια αρχή, δικαστήριο ή τρίτος δεν δύναται να αντιταχθεί στην αναγνώριση της ανωτέρω γονεϊκής σχέσης…
    2. Ειδικά στην περίπτωση υιοθεσίας από συζύγους του ίδιου φύλου ή υιοθεσίας του παιδιού του ενός συζύγου από τον άλλο σύζυγο του ίδιου φύλου, που έχει τελεστεί στο εξωτερικό κατά το δίκαιο του τόπου τέλεσής της,
      «η υιοθεσία αναγνωρίζεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις…».

Ακόμη η ιταλική Γερουσία καταψήφισε κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη διασυνοριακή αναγνώριση γονέων του ίδιου φύλου.
Έτσι, η Ιταλία προσχώρησε στην ομάδα του Βίσεγκραντ -που αποτελείται από την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβακία- αρνούμενη να μεταφέρει τον κανονισμό.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι η σημερινή Ιταλική κυβέρνηση της Giorgia Meloni συνόψισε την αντίθεσή της στον ενωσιακό κανονισμό με τη φράση:
«Ένα παιδί αξίζει μόνο το καλύτερο: μια μητέρα και έναν πατέρα».

Εμείς τι κάνουμε κύριε Μητσοτάκη;

Απλά έχουμε ήδη υιοθετήσει τον σχετικό κανονισμό και με το σημερινό νομοσχέδιο βάζουμε μία ταφόπλακα στη γνήσια ελληνική οικογένεια και ανοίγουμε την κερκόπορτα της εισαγωγής παιδιών με τεκνοθεσία και παρένθετη μητέρα από το εξωτερικό.

Για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ αυτό είναι ανεπίτρεπτο και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτός ο επαίσχυντος νόμος να ανατραπεί και να μην περάσει de facto στην εθνική ελληνική οικογένεια.

Περαιτέρω, για μας, για τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, η παρένθετη μητρότητα όπου είναι το επόμενο βήμα, συνιστά προσβολή της αξιοπρέπειας των γυναικών.

Δεν δεχόμαστε την ευρωπαϊκή πρόταση για να αλλάξει η ελληνική νομοθεσία και νομολογία και να προσαρμοστεί στις ξενοκίνητες Μ.Κ.Ο.

Ούτε δεχόμαστε την αναγνώριση των Ελλήνων γονέων του ίδιου φύλου που έχουν καταφύγει σε παρένθετη μητρότητα στο εξωτερικό.
Και αυτό γιατί σήμερα υπάρχει ένας αριθμός ευρωπαϊκών ομοφυλόφιλων ζευγαριών που καταφεύγουν σε παρένθετες εγκυμοσύνες και η αναγνώρισή τους θα ξεπερνούσε την οποιαδήποτε εθνική απαγόρευση.
Αυτό, εξάλλου, υποστηρίζουν και έγκριτοι ευρωπαίοι νομικοί.

Αναφορικά ακόμη με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό γονικής σχέσης,
το επικίνδυνο είναι ότι ο εν λόγω κανονισμός ανοίγει τον δρόμο για τη γενικευμένη αναγνώριση της “εμπορικής” παρένθετης μητρότητας,
με χρηματικό αντάλλαγμα κι όχι ως αλτρουιστική πράξη.
Αυτό αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην εμπορευματοποίηση του σώματος.
Αυτή την ακραία μορφή εκμετάλλευσης, η οποία είναι πολύ συχνά τραυματική για την παρένθετη μητέρα.

Το βασικό σας επιχείρημα κύριε Μητσοτάκη, για να ψηφιστεί το παρόν νομοσχέδιο, είναι ότι «προσθέτει δικαιώματα σε μερικούς, χωρίς να αφαιρεί δικαιώματα από τους πολλούς»
και ότι δήθεν νοιάζεστε «να μην υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου θεού».

Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ασύστολα ψέματα!

Εάν δεν θέλετε όπως λέτε να υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου θεού, δώστε τα σε ανάδοχες οικογένειες ετερόφυλων για να έχουν ένα μπαμπά και μία μαμά όπως τα άλλα παιδιά.

Χιλιάδες άτεκνες αξιοπρεπείς οικογένειες λαχταρούν ένα παιδί και περιμένουν χρόνια ολόκληρα περνώντας Γολγοθά μέχρι η γραφειοκρατία να τους επιτρέψει.

Περνούν από πολλά κριτήρια, όπως ψυχολογικά τεστ, αλλά το βασικότερο είναι να έχουν οικονομική επιφάνεια.

Εγώ ερωτώ: Οι ομοφυλόφιλοι θα έχουν όλες αυτές τις προυποθέσεις και πόσο σύντομα θα μπορούν να υιοθετήσουν παιδί;
Αν και το να είσαι ομοφυλόφιλος και να υιοθετείς παιδί δεν πρέπει να είναι αποδεκτό ούτε από τον Θεό ούτε από τους Ανθρώπους.

Γιατί πιστεύω ότι τα κριτήρια και οι προυποθέσεις στο σύνολό τους θα χαμηλώσουν και σιγά σιγά
θα εξαφανιστούν και μάλιστα θα έχουν για κάποιο λόγο και προτεραιότητα έναντι των ετερόφυλων ζευγαριών.
Εδώ είμαστε και θα το δείτε.

Ακόμη, ισχυρίζεστε ότι δήθεν το παρόν νομοσχέδιο «δεν μεταβάλλει το πλαίσιο της παρένθετης κύησης στην Ελλάδα».
Ιδεολογικά δε κρύπτεστε πίσω από τη φράση του ιδρυτή της παράταξής σας Κωνσταντίνου Καραμανλή περί του «ανήκομεν εις την Δύσιν».
Γι' αυτό, ισχυρίζεστε, ότι προσαρμόζεστε στη δυτικότροπη ιδεολογία περί της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών.
Ψεύδεστε, κύριε Μητσοτάκη.
Όχι μόνον δίνετε δικαιώματα που δεν είναι αναγκαία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθότι ήδη απολαμβάνουν το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής,
όπως κατοχυρώνεται στο εθνικό μας Σύνταγμα και στο άρθρο 8 της ΕΣΔΑ,( Ευρωπαική Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου) και έχει ήδη νομοθετηθεί «σύμφωνο συμβίωσης» με το Ν. 4356/2015.

Αυτό ξεκάθαρα είναι ένα νομοθέτημα τρελών και ανώμαλων, που σχεδίασαν και εκπληρώνουν το περίφημο σχέδιο 21 της Αμερικής όπου συναντιούνται και αποφασίζουν οι Ελίτ της Παγκόσμιας Παιδεραστίας,

Και αυτό το άθλιο Νομοσχέδιο είναι ο προπομπός αυτής της κατάστασης.

Από πότε έπιασε ο πόνος τις περισσότερες σχεδόν κυβερνήσεις στον κόσμο να ενδιαφέρονται για την δήθεν ισότητα μεταξύ Ανδρών και Γυναικών και Γκέι;

Και ακόμη χειρότερα, από πότε τους έπιασε ο πόνος να αποκτήσουν παιδιά οι Γκέι και οι Τρανς της γης;

Για τα παιδιά ενδιαφέρονται; ΟΧΙ!
Εδώ τα παιδιά της Αφρικής και του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου πεθαίνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα, χωρίς να νοιάζεται κανένας.
Αυτό το Νομοσχέδιο εξυπηρετεί ξεκάθαρα την Παγκόσμια Παιδεραστία. Και ακούστε τι εννοώ:

Με το δικαίωμα να παντρευτούν δύο άντρες ή δύο γυναίκες, ένας που θα διαθέτει πολλά λεφτά, θα παντρεύεται προσχηματικά,
θα νοικιάζει δηλαδή έναν γκέι και αυτομάτως θα γίνεται κάτοχος και ΕΠΟΥΔΕΝΙ Πατέρας ή μητέρα ενός ή περισσοτέρων παιδιών.

Επομένως όχι μόνο θα κυκλοφορεί ελεύθερα μα το τρόπαιό του, αλλά και πίσω από τις κλειστές πόρτες θα κάνει ότι θέλει σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, που δεν θα νιώσει ποτέ το χάδι του πατέρα και της μάνας.

Αυτό το νοσηρό Νομοσχέδιο, εάν περάσει, θα ανοίξουν και για την Ελλάδα Οι Πύλες της Κολάσεως και της διαστροφής.

Αυτό το ανοσιούργημα της Παγκόσμιας Ελίτ και του κυρίου Μητσοτάκη, το παρομοιάζω σαν να είσαι στον ωκεανό και πετάξεις μέσα στην θάλασσα μερικές σταγόνες αίμα.
Τότε ξαφνικά και από το πουθενά θα έρθουν καρχαρίες που διψούν για σάρκα και αίμα.

Έτσι θα πλησιάσουν οι παγκόσμιοι γύπες που πεινάνε για παιδικά κορμιά.

Η Παγκόσμια Ελίτ με πλοκάμια παντού αφού έχει χορτάσει για τα καλά και δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα, τότε βγαίνουν στην επιφάνεια τα ποταπά τους ένστικτα και η δυσοσμία της ψυχής τους.
Να θυμηθούμε δύο μόνο περιπτώσεις. Του γνωστού τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον και του γνωστού εκατομμυριούχου Επστάιν.
Ο πρώτος λόγω της φήμης του παγίδευε παιδιά, και ο δεύτερος είχε ένα ολόκληρο νησί που μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, καλούσε τους διάσημους φίλους του για να περνάνε καλά.

Επομένως με αυτόν τον νόμο, εάν περάσει, η ομοφυλοφιλία και τα παρελκόμενα της, στρώνουν έναν δρόμο χωρίς ηθική, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς πίστη και χωρίς ανθρώπινες αξίες.

Στρώνουν ένα δρόμο με αγκάθια και πόνο για πολλά παιδιά γεννημένα και αγέννητα που δεν έχουν την τύχη να έρθουν στον κόσμο και να ζήσουν φυσιολογικά με έναν πατέρα και μία μάνα, αλλά με δίποδες σκιές,
που θα αφήσουν επάνω στα παιδικά κορμάκια τους τα ανεξίτηλα ίχνη αρρωστημένων που θα παριστάνουν τους ανθρώπους.

Από την άλλη δημιουργείτε σημαντικές παράπλευρες απώλειες στα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής οικογένειας.

Δεν στηρίζετε την εθνική οικογένεια με σημαντικά οικονομικά, κοινωνικά και άλλα μέτρα, αναγκαία για την ανάπτυξη και μεγέθυνσή της.

Αγνοείται τη δημογραφική καταστροφή που επέρχεται αφού ο γνήσιος Ελληνικός πληθυσμός αντί να αυξάνεται μειώνεται.
Στο ισοζύγιο της πολιτικής σας, κύριε Μητσοτάκη, ανάμεσα στις γεννήσεις και τους θανάτους υπερισχύουν, δυστυχώς, οι θάνατοι κι ας υποκρίνεστε συστηματικά ότι αυτό που σας νοιάζει πάνω απ' όλα είναι να μην χάνεται ούτε μία ζωή!
Το δε σημαντικότερο είναι ότι αγνοείτε παντελώς τις παραινέσεις της Εκκλησίας και πετάτε στον κάλαθο των αχρήστων τις κραυγές απόγνωσης ότι η ελληνική οικογένεια δεν μπορεί να αποδεχθεί τον «ομοφυλοφιλικό γάμο».

Ακόμη, με την έμμεση εισαγωγή της υιοθεσίας μέσω του κανονισμού της , «τα παιδιά καταδικάζονται να μεγαλώσουν χωρίς πατέρα και μητέρα».
Όπως τονίζει σε όλους τους τόνους η Εκκλησία μας:

«Η χριστιανική παραδοσιακή οικογένεια αποτελείται από πατέρα, μητέρα καί παιδιά, καί σέ αυτήν τήν οἰκογένεια τά παιδιά αναπτύσσονται, γνωρίζοντας τήν μητρότητα καί τήν πατρότητα πού είναι ἀπαραίτητα στοιχεία στήν μετέπειτα εξέλιξή τους.
Οἱ ἐμπνευστές τοῦ νομοσχεδίου, τονίζεται στην ανακοίνωση της Εκκλησίας, μας προωθοῦν τήν κατάργηση τῆς πατρότητας καί τῆς μητρότητας καί τήν μετατροπή τους σέ οὐδέτερη γονεϊκότητα, τήν ἐξαφάνιση τῶν ρόλων τῶν δύο φύλων μέσα στήν οἰκογένεια καί θέτουν πάνω ἀπό τά συμφέροντα τῶν μελλοντικῶν παιδιῶν, τίς σεξουαλικές ἐπιλογές τῶν ὁμοφυλοφίλων ἐνηλίκων.

Η θέσπιση τῆς «υἱοθεσίας παιδιῶν» «καταδικάζει τά μελλοντικά παιδιά νά μεγαλώνουν χωρίς πατέρα ἤ μητέρα σέ ἕνα περιβάλλον σύγχυσης τῶν γονεϊκῶν ρόλων», ἀφήνοντας δέ ἀνοικτό παράθυρο γιά τήν λεγόμενη «παρένθετη κύηση», πού θά δώσει κίνητρα «γιά τήν ἐκμετάλλευση εὐάλωτων γυναικῶν» καί ἀλλοίωση τοῦ ἱεροῦ θεσμοῦ τῆς οἰκογενείας.»

Ψέματα λέτε επίσης
Ότι δήθεν η χώρα έχει υποχρέωση από διεθνή σύμβαση, δηλαδή την ΕΣΔΑ (Ευρωπαική Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου), ώστε να θεσπίσει ομόφυλο γάμο και ομόφυλη γονεϊκότητα, αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο ψέμα.
Καμία τέτοια υποχρέωση δεν υπάρχει, ψεύδεσθε ασύστολα!

Και μην δημιουργείτε σύγχυση με την υποχρέωση της Ελλάδας, ως μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μην παρεμποδίζει την κυκλοφορία και διαμονή στο έδαφός της εγγάμων ομοφυλοφίλων ζευγαριών και παιδιών τους, που δημιουργήθηκαν νομίμως σε άλλα κράτη.

Εδώ η νομολογία του ΕΔΔΑ (Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), είναι σαφής.
Παρά τις ισχυρές και έντονες πιέσεις, στην υπόθεση Schalk and Kopf κατά Αυστρίας, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ), εξέδωσε απόφαση με διττή και σαφή σημασία.

Από τη μια πλευρά, μπορεί να αναγνώρισε ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια απολαμβάνουν το δικαίωμα «σεβασμού της οικογενειακής ζωής» που προστατεύεται από το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ.

Από την άλλη, όμως, έκρινε ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι το άρθρο 8 «επιβάλλει» κάποια μορφή νομικής αναγνώρισης των ομόφυλων σχέσεων από όλα τα συμβαλλόμενα κράτη της.

Δηλαδή, ακόμη και το ΕΔΔΑ αναγνωρίζει ότι στον τομέα αυτό κυρίαρχη είναι η εθνική δικαιοδοσία.

Ευτυχώς, όμως ακόμη, η αντίσταση παραμένει ισχυρή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ιδιαίτερα στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά και, για παράδειγμα, στην Ιταλία.

Με το παρόν νομοσχέδιο, όμως, η χώρα μας περνάει στην άλλη όχθη, δυστυχώς κύριε Μητσοτάκη και έτσι η Ελλάδα από κέντρο Ορθοδοξίας δεν αποκλείεται σύντομα να καταντήσει κέντρο ομοφυλοφιλίας.
Δεν μας εκπλήσσει αν και μας καταθλίβει, η είδηση ότι η Αθήνα είναι μεταξύ των πόλεων που θα διεκδικήσουν τη διοργάνωση των «Gay Games» το 2030!
Αλήθεια, ποιος νοσηρός νους συνέταξε τον φάκελο λες και θα παίρναμε ξανά τους Ολυμπιακούς αγώνες;

Δεν βλέπετε ότι αυτό που είναι σήμερα αναγκαίο για το έθνος και την κοινωνία μας, είναι η στήριξη και όχι η αποδυνάμωση της ελληνικής οικογένειας;

Δεν βλέπετε τα δημογραφικά στοιχεία που απεικονίζουν μία τραγική για το έθνος κατάσταση;

Ή μήπως προωθείτε τόσο λυσσαλέα τα «παρά φύσιν» δικαιώματα των ομοφυλοφίλων επειδή θέλετε να πρωτοτυπήσετε στην εφαρμογή της νεοταξικής ατζέντας για την αναχαίτηση του υπερπληθυσμού.
Μήπως έχετε στο μυαλό σας να θεσπίσετε ως υποχρεωτική την ομοφυλοφιλία;

Δεν πήρατε μαθήματα από τα απάνθρωπα μνημόνια που εφαρμόσατε και οδηγήσατε μία ισχυρή και ζωτική νέα γενιά στη μετανάστευση και τον ξενιτεμό;

Αγνοείτε τις παράνομες ροές λαθρομεταναστών που αν δεν σταματήσουν άμεσα εξυπηρετούν το σχέδιο ισλαμοποίησης και νόθευσης της εθνικής μας ταυτότητας;

Και επειδή Κύριε Μητσοτάκη αναφερθήκατε στη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή περί του «η Ελλάδα ανήκει εις την Δύσιν», την οποία είχε πει από αυτό το βήμα της Βουλής στις 12 Ιουνίου 1976.
Θέλω να σας θυμίσω τι ακριβώς είχε πει ο τότε Πρωθυπουργός τρία χρόνια αργότερα, δηλαδή στις 28 Μαΐου του 1979, ημέρα Δευτέρα το πρωί, στο Ζάππειο Μέγαρο κατά την υπογραφή των τριών Συνθηκών προσχώρησης της Ελλάδος στην ΕΟΚ, ΕΚΑΧ και ΕΥΡΑΤΟΜ.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προσφωνώντας τους υψηλούς προσκεκλημένους του, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η Ελλάς από σήμερα αποδέχεται οριστικά την ιστορική πρόκληση και την ευρωπαϊκή της μοίρα, διατηρώντας την εθνική της ταυτότητα».
Μια εθνική ταυτότητα που εσείς σήμερα Κύριε Μητσοτάκη καταλύετε με το παρόν επαίσχυντο νομοσχέδιο.

Εμείς οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κύριε Μητσοτάκη, έχουμε ορκιστεί να αγωνιστούμε έτσι ώστε η ένταξή μας στην Ενωμένη Ευρώπη να διατηρεί την ΕΘ ΜΑΣ και να θυμίζει σε όλους ότι «Η ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ».

Μην ξεχνάτε, κύριε Μητσοτάκη, τα λόγια της Αντιγόνης προς τον Κρέοντα, όταν, αυτή μόνη, ενταφιάζει τον νεκρό αδελφό της σύμφωνα με την θέληση των θεών, παραβαίνοντας τους νόμους των ανθρώπων. «Πώς τόλμησες να παραβείς το νόμο», την ρώτησε ο Κρέοντας.
Το μήνυμα της Αντιγόνης είναι ένα:
Οι νόμοι των Θεών πάνω από τους νόμους των ανθρώπων!

Κλείνοντας την τοποθέτησή μου αυτή, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
θα υπενθυμίσω την έκκληση που κάνουν οι Ιεράρχες της Εκκλησίας μας στην επιστολή που έστειλαν σε όλες και όλους:
«Σας καλούμε να λάβετε υπ' όψιν ότι το παρόν νομοσχέδιο ανατρέπει συνολικά και πάγια τους οικογενειακούς θεσμούς της χώρας με τρόπο που υπερβαίνει τις συγκυριακές ανάγκες, υιοθετώντας εφεξής μια ισοπεδωτική ιδεολογία περί φύλου.
Θύματα αυτής της νομοθεσίας δεν θα είναι αφηρημένες αξίες, η παράδοση και ο πολιτισμός της χώρας, αλλά τα δικαιώματα των μελλοντικών παιδιών και τα θεμέλια λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας.»

Γι' αυτό εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ καταψηφίζουμε το παρόν νομοσχέδιο, στο σύνολό του και κατ' άρθρον. Ζητάμε ονομαστική ψηφοφορία για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες τους.

Πηγή: ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Mίκελ Μερίνο πανηγύρισε όπως ο πατέρας του πριν 33 χρόνια στην Στουτγκάρδη, στο ίδιο γήπεδο (vid)!

Ιστορίες που μόνο ο αθλητισμός κι εν προκειμένω το...

Χαμός στην Basket League με τους «μικρούς» να ζητούν salary cap

Με πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου...

Αποκλεισμός και για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Wimbledon μετά τη διακοπή!

Αποκλεισμός σε δύο …δόσεις για τα αδέρφια Τσιτσιπά (Στέφανο...

Στεφ Κάρι για Team USA: «Μόνος μας στόχος το χρυσό» (vid)

Μετά από 10 χρόνια επιστρέφει ο Στεφ Κάρι στην...

Πορτογαλία – Γαλλία 3-5 (0-0 κ.δ., παράταση): Μοιραίος Φέλιξ και Γαλλία-Ισπανία!

Η Γαλλία απέκλεισε στα πέναλτι την Πορτογαλία (5-3) καθώς...

Τζωρτζίνα Τσιχλάκη: Υπογράφει στον Πανσερραϊκό!

Ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να παίξει στην Α1 γυναικών μέσω...

Ζντοβτς για Ελλάδα: «Δεν έχουν το Σλούκα – Πολλά εξαρτώνται από τον Αντετοκούνμπο»

Για την απουσία του Κώστα Σλούκα αλλά και τον...