Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024

Σπαρτιάτες: Ο Τζαβέντ Ασλάμ ζητάει να κλείσουν στην φυλακή τους άνδρες του Λιμενικού! Αυτή είναι η «αυστηρή μεταναστευτική πολιτική» της ΝΔ;

Ημερομηνία:

«Η Ελλάδα ακολουθεί μία πολιτική αυστηρής φύλαξης των συνόρων. Δεν θα μπαίνει όποιος θέλει στην Ελλάδα, ούτε και οι διακινητές θα καθορίζουν ποιος θα μπαίνει στη χώρα”. Δηλώσεις κάποιου…  «ακροδεξιού» πολιτικού, του Προέδρου των Σπαρτιατών; Όχι, είναι από συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 5 Ιουνίου στον ANT1.

Και όμως όταν οι Άνδρες του Λιμενικού κάνουν το καθήκον τους και προστατεύουν τα Σύνορα μας, βρίσκονται κάποιοι που έχουν μπει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα και ζητάνε να φυλακισθούν! Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που το 2006 και το 2012 είχε συλληφθεί στην Αθήνα για αξιόποινες πράξεις που τέλεσε στο Πακιστάν, για αδικήματα που σχετίζονται με παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών. Σήμερα όμως έχει αναγνωρισθεί ως «λαθρομετανάστης» και κυκλοφορεί ελεύθερος πια ως πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας «Η Ενότητα».

Πριν λίγες ημέρες στην συγκέντρωση αριστερίστικων και αντιρατσιστικών οργανώσεων ήταν ομιλητής και ζήτησε να τιμωρηθούν και να πάνε φυλακή οι άνδρες του Λιμενικού ως υπεύθυνοι για το ναυάγιο της Πύλου. Η προκλητική δήλωση ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά το… ντοκυμαντέρ του για , πολλές προοδευτικές εφημερίδες και site αναδημοσίευσαν.

Αυτή λοιπόν είναι η αυστηρή μεταναστευτικής πολιτική της ; Να κατηγορούνται από τον οποιονδήποτε και να κινδυνεύουν αυτοί που προστατεύουν τα σύνορα μας;

Πηγή: ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σάσα Βεζένκοφ: Σαν να μην έφυγε ποτέ!

Ναι, είναι αλήθεια, ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο σπίτι...

Βγάζει μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του...

Χαραλαμπόπουλος: «Είχαμε μία καλή προπόνηση, το Σάββατο το πιο σημαντικό ματς»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσε το σύνθημα για τον ημιτελικό...

Σπαρτιάτες: ...

Ο Πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Βασίλειος Στίγκας ξεκίνησε την ομιλία...

Απόλλων Καλαμαριάς: Πήρε τον Κυπαρίσση

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Καλαμαριάς καθώς...

Συμφωνία του Παπαγιάννη με τη Μονακό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία...

Έξω από το Wimbledon στο 2ο γύρο ο Tσιτσιπάς

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ...ταβάνι του...