Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

Σπαρτιάτες: Ο Μητσοτάκης δυσκολεύεται να διοικήσει ακόμη και το κόμμα του

Ημερομηνία:

Μετά το στραπάτσο των Ευρωεκλογών και την απώλεια του «πλεονεκτήματος 41%», ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να καθησυχάσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της , ειδικά στο θέμα του Νομοσχεδίου λέγοντας ότι «ασχοληθήκαμε πολύ με κάτι που αφορά λίγους» δείχνοντας και ίσως φορτώνοντας τις ευθύνες  στον Πατέλη. Σχεδόν ένα μήνα μετά δέχεται, με αφορμή τους κακούς του χειρισμούς και την υποστήριξη του στην ατζέντα, και εσωκομματικά πυρά και μάλιστα από κορυφαία στελέχη της παράταξης του.

θες, δύο πρώην Νεοδημοκράτες Πρωθυπουργοί, με αφορμή την παρουσίαση ενός βιβλίου, δεν έχασαν την ευκαιρία να του επιτεθούν: «Κάνει λάθος να επιμένει στο λάθος ο Πρωθυπουργός» είπε ο Σαμαράς, «είναι ανάγκη να σταλθεί ηχηρό μήνυμα και προς τα Τίρανα και προς τα Σκόπια, γιατί ο δρόμος τους προς στην Ευρώπη εξαρτάται από την Ελλάδα» είπε ο Καραμανλής εμφανιζόμενοι ως υπερασπιστές των Εθνικών θέσεων ξεχνώντας τις δικές τους υποχωρήσεις και την καταστροφική τους πολιτική. Είναι προφανές ότι πια ο Μητσοτάκης δυσκολεύεται όχι μόνο να κυβερνήσει αλλά και να διοικήσει το κόμμα του, όσο και αν προσπαθήσει να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους με ανασχηματισμούς

Πηγή: ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σπανούλης: «Είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με...

Παπανικολάου: «Άξιζε η αναμονή για αυτό το συναίσθημα»

Η Ελλάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας στο ΣΕΦ...

Ουόκαπ: «Δεν έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα»

Τα συναισθήματα του για την πρόκριση της Ελλάδας στους...

Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με...

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκη κόντρα στην Ιταλία

Με όμορφο τρόπο έκλεισε η Εθνική Νέων Ανδρών την...