Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024

Σπαρτιάτες: Η Ομιλία του Προέδρου Κ.Ο «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειου Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση για το Σ/Ν Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στις 13/06/2024

Ημερομηνία:

Ο Πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» έθιξε μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λέγοντας πως για την χώρα μας θα ήταν πολύ διαφορετικά αν μέσα στους υποψήφιους ήταν και οι «».

Άσκησε κριτική σε Νέα Δημοκρατία, και Κ λέγοντας πως τα μνημόνια που ψήφισαν στάθηκαν η αρχή του κακού για όλους τους Έλληνες.

Όσον αφορά στις ψήφους των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» τόνισε πως τελικά δεν μεταφέρθηκαν στον σχηματισμό του κ. Εμφιετζόγλου και σε κάποιον “εκλεκτό”.

Επισήμανε πως για την συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και για την απώλεια 1.000.000 ψηφοφόρων ευθύνεται η σύμπραξη του κυβερνώντος κόμματος με τους κεντρώους πολιτικούς καθώς και τα επαίσχυντα Νομοσχέδια, όπως αυτό για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών καθώς και το φορολογικό με το τεκμαρτό.

Αυτό που ενδιαφέρει τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», δήλωσε διά βήματος, δεν είναι ο γκρεμός που οδηγείται η Νέα Δημοκρατία και όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου αλλά το τι προβλέπεται να κάνει η κυβέρνηση σε φλέγοντα θέματα όπως η φτώχεια , η εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, η υπογεννητικότητα, η παιδεία, η υγεία κ.α.

Τέλος έκλεισε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στο μειονοτικό κόμμα και για το γεγονός συμμετοχής του στις Ευρωεκλογές  ενώ δεν συνέβη το ίδιο με το μόνο Εθνικό και Πατριωτικό κόμμα τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»!

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Προέδρου Κ.Ο «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 13/06/

Πηγή: ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Το πανόραμα των προΟλυμπιακών τουρνουά – Τα ζευγάρια των ημιτελικών

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Βαλένθια Α’ γκρουπ2/7: Λίβανος – Ισπανία 59-1043/7: Ισπανία...

Ο γιος του Μπάιντεν μήνυσε το Fox News για «revenge porn»!

Ο Χάντερ Μπάιντεν, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ...

Copa America: Η Αργεντινή απέκλεισε στα πέναλτι το Εκουαδόρ και πέρασε στα ημιτελικά (highlights)

Με τον αποκλεισμό φλέρταρε η Αργεντινή, καθώς οδηγήθηκε στα...

Σάσα Βεζένκοφ: Σαν να μην έφυγε ποτέ!

Ναι, είναι αλήθεια, ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο σπίτι...

Βγάζει μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του...

Χαραλαμπόπουλος: «Είχαμε μία καλή προπόνηση, το Σάββατο το πιο σημαντικό ματς»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσε το σύνθημα για τον ημιτελικό...