Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Ραφαήλ Καλυβιώτης «εναντίων ΟΛΩΝ» στο ΚΟΝΤΡΑ! (Video)

Ημερομηνία:

Άνω κάτω έκανε το βράδυ της Παρασκευής τον τηλεοπτικό σταθμό ο Ραφαήλ Καλυβιώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την , κατορθώνοντας να «συσπειρώσει» εναντίον του το σύνολο του πάνελ!

Μιλώντας με ατράνταχτα επιχειρήματα, ο Ραφαήλ Καλυβιώτης αναφέρθηκε τόσο στην φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι δεν μειώνει την φορολογία προκειμένου μέσω επιδομάτων να δημιουργήσει στρατιές πολιτών εξαρτημένων από το κράτος, όσο και στην δημογραφική κατάρρευση της χώρας που σε συνδυασμό με την αθρόα λαθρομετανάστευση, δημιούργεί εκρηκτικούς κινδύνους για την χώρα.

Η συζήτηση στράφηκε – όπως ήταν αναμενόμενο – και στα Εθνικά μας θέματα, με τον Ραφαήλ Καλυβιώτη να παρουσιάζει με ατράνταχτα στοιχεία το πώς οι Σκοπιανοί εδώ και χρόνια παραβιάζουν την Συμφωνία των Πρεσπών.
Η αναφορά του στην Συμφωνία των Πρεσπών, και τα ψέμματα που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα από τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, έκαναν όλο το πάνελ να επιχειρήσει επιθέσεις εναντίον του, δίχως όμως να αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο νεαρός υποψήφιος ευρωβουλευτής απεδείχθη ικανότατος να διαχειρισθεί τις επιθέσεις τους.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Συνεχίζονται τα όργανα στην ΝΔ: Ο Κυρανάκης ζητά Σαμαρά ή Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Θέλει να επιστρέψει στην "δεξιά πτέρυγα" της ΝΔ ο...

Πινγκ Πονγκ:Tο 3ο σερί (και 17ο συνολικά) πρωτάθλημα πήρε ο Ολυμπιακός νικώντας στον τελικό τον ΠΑΟ!

Όπως και στην Α1 Γυναικών, έτσι και στην αντίστοιχη...