Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Πόσο πιο προβλέψιμοι! – Ο Βαξεβάνης επιστράτευσε τον Νιγηριανό Αντετοκούμπο για να «την πει» στη Διαμαντοπούλου

Ημερομηνία:

Το σχόλιο της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με την Ελλάδα σε δέκα χρόνια κινητοποίησε όλο αριστερό τσίρκο στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο .com. Πρωτεύοντος του Κώστα Βαξεβάνη, αυτόκλητου «προστάτη των ανά τον κόσμο εκατομμυριούχων πρώην λαθρομεταναστών, προ προκόβουν και κάνουν την πατρίδα μας περήφανη» – δεν μπορούμε να τους απαριθμήσουμε τόσοι που είναι – επιστράτευσαν τη γνωστή θυματοποίηση και πόνταραν στο θυμικό απέναντι σε ένα σχόλιο, που ανεξαρτήτως του ποιος το έκανε, είναι καθ' όλα σωστό.

    • Γράφει ο Παναγιώτης Δούμας

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: Σκοπίμως, από την πρόταση της κυρίας Διαμαντοπούλου, εξαλείφθηκαν από κάποιους τρεις λέξεις, που της αλλάζουν όλο το νόημα.

TheToc

Η κυρία Διαμαντοπούλου είπε:

«Αυτό λοιπόν που θα εύχομαι είναι σε 100 χρόνια να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη»

«Διά της βίας» είπε η κυρία Διαμαντοπούλου. Ήταν όμως πολύ βολικό για ορισμένους να αφαιρέσουν αυτές τις τρεις λέξεις, ώστε να μπορούν πιο εύκολα να την αποκαλούν χρυσαυγίτισσα και άλλα τέτοια όμορφα.

Και γιατί αυτό το «διά της βίας» έχει τόσο μεγάλη σημασία; Μα διότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη γίνεται πιο «σκουρόχρωμη» με τη θέλησή της. Εμμέσως, η πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. μάς είπε, ότι είναι τέτοια η πληθυσμιακή έκρηξη και η συσσώρευση νεανικού πληθυσμού στις αφρικανικές χώρες, που ίσως μελλοντικά, ακόμη κι αν επιχειρήσουμε να ανακόψουμε της μεταναστευτικές ροές, να μην μπορούμε πια. Και τότε, με την πληθυσμιακή υπεροχή που θα αρχίσουν να αποκτούν Αφρικανοί και Ασιάτες στη Γηραιά Ήπειρο, με τον τρόπο ζωής και με την μεγάλη γονιμότητα που παρουσιάζουν οι κλειστές κοινωνίες τους, πολύ σύντομα θα αποτελέσουν πλειοψηφία, με αποτέλεσμα κιόλας να επισκιάσουν τους γηγενείς Ευρωπαίους και φυλετικά και κυρίως πολιτιστικά. Το ενδεχόμενο θρησκευτικών πολέμων, που κανείς δεν αποκλείει, θα μπορούσε να επιταχύνει το φαινόμενο της δημογραφικής αλλοιώσεως της Ευρώπης.

Ταυτοτικό ξέσπασμα από την Άννα Διαμαντοπούλου – «Εύχομαι σε 100 χρόνια να μην γίνει η Ευρώπη με τη βία σκουρόχρωμη» (video)

Είπε κάποιο ψέμμα η Διαμαντοπούλου;

Είναι κάποιο ψέμμα αυτό; Είπε μήπως να εφαρμόσουμε ευγονική σε όσους είναι «σκουρόχρωμοι»; Είπε να τους σκοτώνουμε; Είπε ότι είναι πιο χαζοί ή ότι ο πολιτισμός τους είναι υποδεέστερος; Όχι φυσικά.

Η κυρία Διαμαντοπούλου χρησιμοποίησε το χρώμα του δέρματος ως ενδεικτικό πολιτισμικών διαφορών. Και νομίζω ότι ακόμη και σήμερα που υποτίθεται ότι ο πολυβασανισμένος τελευταία δυτικός πολιτισμός υπερισχύει εντός των δυτικών κρατών, η ταύτιση του χρώματος με τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα, είναι ξεκάθαρη. Το να περιγράφεις μία αλήθεια, αυτήν την αλήθεια, είναι ρατσισμός;

Ή μήπως είναι ψέμμα, αυτό που η κυρία Διαμαντοπούλου συμπεραίνει, μετά από τόσα χρόνια αποτυχημένων πολιτικών ένταξης και ενσωμάτωσης; Ότι δηλαδή «Οι κοινωνίες μας δεν μπορούν να ενσωματώσουν μεγάλες ισλαμικές κοινότητες, οι οποίες έχουν τον δικό τους πολιτισμό και τη δική τους θεοκρατική προσέγγιση, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα».

Ψέμμα και προκλητικό είναι ότι είναι ρατσιστής, όποιος θέλει να διατηρήσει τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής του και θέλει να αμυνθεί, όταν αυτά τα βλέπει να απειλούνται.

Τρικυμία εν κρανίω από Βαξεβάνη

Έρχεται λοιπόν ο καλός, ο άνθρωπος, ο αλτρουϊστής Κώστας Βαξεβάνης και τι γράφει;

«Να θαυμάζεις τον πρωθυπουργό που έβλεπε τις μίζες να περνούν και να βλέπεις την πολιτική σου συνέχεια μέσα από μια «εκσυγχρονιστική» ρυσή Αυγή μήπως και σε αξιοποιήσει ο Μητσοτάκης. Με το Γιάννη όχι με τη Διαμαντοπούλου. Με αυτούς που δίνουν μάχη στη ζωή, όχι με αυτούς που την παζαρεύουν».

Άλλ' αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα. Φυσικά και πρέπει να επιστρατεύσουμε τώρα που μας συμφέρει τον Γιάννη Αντετοκούμπο, που αποτελεί κλασσικό παράδειγμα λαθρομετανάστη εξ' Αφρικής. Τα εκατομμύρια νεαρών Αφρικανών που ετοιμάζονται να μετοικίσουν στη Γερμανία θα κάνουν το να φαντάζει σχολικό πρωτάθλημα μπροστά στη Euroleague. Δε χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ποια είναι η εθνική συνείδηση του Αντετοκούμπο. Το κάνει άλλωστε με κάθε ευκαιρία για να το εμπαιδώσουμε.

Γιάννης Αντετοκούμπο: «Όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός» είπε και έστειλε κουβά αριστερούς και φιλελέφτεράτο

Ο Βαξεβάνης βέβαια, δεν έμεινε εκεί. Εργαλειοποίησε την ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου για να αγιοποιήσει τον… Κασσελάκη – για να μην ξεχνιόμαστε:

Μπράβο στον Κασσελάκη, που δεν δέχτηκε να παραστεί στην εκδήλωση για τον Σημίτη και να νομιμοποιήσει την κάλυψη της διαπλοκής μέσα από αβροφροσύνες και πολιτικούς εξαγνισμούς. Τον δικαίωσε άλλωστε η ίδια η διοργανώτρια Άννα Διαμαντοπουλου με τις ρατσιστικές της δηλώσεις. Στην εκδήλωση δεν τιμήθηκε καμία πολιτική και καμία προσφορά. Επιχειρήθηκε να σηματοδοτηθεί η συνέχεια της διαπλοκής και του πολιτικού εκμαυλισμού από τον Σημίτη στον Μητσοτάκη.

Ας μου θυμίσει πάντως κάποιος, ο Βαξεβάνης, ο οποίος μισεί τόσο πολύ το Σημίτη, στα οκτώ χρόνια της πρωθυπουργίας Σημίτη, σε ποιο μέσο εργαζόταν. Θέλω κάτι να δω…

orgi

Για γέλια, τέλος, είναι και η Αυγή, η οποία μιλά για «Οργή στα social για την ‘σκουρόχρωμη' Ευρώπη» και από κάτω παραθέτει τις αναρτήσεις όλων των αριστερών τρολ, σαν κι αυτά που καταγγέλλει ο Σκουρλέτης. Για κάποιον περίεργο ρόλο βέβαια, η τοποθέτηση του κυρίου «Πεν Νταλαούρα» απουσιάζει…

Η δεύτερη περίπτωση αριστερής γυναίκας που τοποθετείται με δεξιά ρητορική μέσα σε μία εβδομάδα

Οι γυναίκες της αριστεράς έχουν αρχίσει και μας εκπλήσσουν θετικά τον τελευταίο καιρό. Θυμίζουμε ότι πριν την Άννα Διαμαντοπούλου, πρώτη η βουλευτής του Νίνα Κασιμάτη είχε απευθύνει σε Επιτροπή της Βουλής ομιλία μανιφέστο κατά της Τουρκίας και των συμφωνιών που ο κύριος Καιρίδης σύναψε στην Άγκυρα για το μεταναστευτικό.

Νίνα Κασιμάτη: Η συριζαία βουλευτής «πετσοκόβει» Καιρίδη και ΝΔ με κριτική από τα δεξιά για μεταναστευτικό και Τουρκία (video)

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ελλάδα – Σλοβενία 96-68: Μια… ανάσα από το Παρίσι! (highlights)

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετέτρεψε σε απογευματινό περίπατο το...

Σπανούλης: «Ήρθα να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου με τιμή και περηφάνια»

Η Εθνική μας ομάδα ήταν επιβλητική στο παιχνίδι με...

Παναγιώτα Δόση: Το 14ο μέλος της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Παναγιώτα Δόση ήταν μόλις μία θέση εκτός πρόκρισης...

Ισπανία: Ένα μήνα έξω ο Πέδρι, μένει στη Γερμανία

Ο τραυματισμός του Πέδρι στο γόνατο από το μαρκάρισμα...

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...