Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Ντροπή: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος έκανε επίδειξη ανθελληνισμού αποκαλώντας τους Σκοπιανούς original Μακεδόνες! Στο κανάλι της Βουλής και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε (video)

Ημερομηνία:

Απίστευτη πρόκληση από τον βουλευτή του Θεόφιλο Ξανθόπουλο, που μιλώντας στο κανάλι της Βουλής επέλεξε να κάνει επίδειξη ανθελληνισμού, αποκαλώντας τους Σκοπιανούς original Μακεδόνες και ειρωνικά «Μακεδονομάχους» την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που διαμαρτυρήθηκε για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.

https://x.com/Pavloskanenas/status/1803045153604542625

Στο βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα κανείς από το κανάλι της Βουλής – με δύο παριστάμενους δημοσιογράφους – δεν επιχειρεί να “διορθώσει” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι τυχαίο πάντως που ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες και παρά τις προκλήσεις των Σκοπιανών επιχειρεί να “σηκώσει” ως κάτι θετικό τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και σίγουρα σχετίζεται με την προσπάθεια Τσίπρα να “πάρει τη ρεβάνς” από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η δε απάθεια της Νέας Δημοκρατίας, η προσήλωσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών και η λύσσα της να την υπερασπισθεί που φτάνει μέχρι την απαγόρευσης εκδηλώσεων, στρώνουν το χαλί σε αυτή την προσπάθεια.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ισπανία – Δομινικανή Δημοκρατία 84-74: Με άχαστο Λορένζο Μπράουν και θετικό Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Λορένζο Μπράουν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ισπανίας μετά...

Η Σλοβενία υπέταξε τη Βραζιλία με κορυφαίο Ντόντσιτς

Με τον Λούκα Ντόντσιτς στο “ON” η Σλοβενία επικράτησε...

Wimbledon: Δύσκολη η κλήρωση για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Εκτός από το μονό ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί...

Φαν Ντάικ: «Αν δεν αλλάξουμε εικόνα, θα αποκλειστούμε…»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για όλα όσα πρέπει...

Καρδίτσα: «Θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι»

Σε όλα τα επίπεδα ενισχύεται η Καρδίτσα με στόχο...