Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Γκρινιάζουν οι εναπομείναντες «δεξιοί» της ΝΔ για τους γάμους ΛΟΑΤΚΙ και προειδοποιούν τον Μητσοτάκη ότι θα έχει την τύχη του Μακρόν! Αυτός όμως τους λέει για τα… ηλεκτρικά λεωφορεία

Ημερομηνία:

Οι «δεξιοί» βουλευτές προειδοποιούν τον Πρωθυπουργό ότι θα έχει την τύχη του Μακρόν

Ως παράσταση παράλληλων μονολόγων μπορεί να γίνει αντιληπτή η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για το «μήνυμα» των ευρωεκλογών.

Από την μια κάποιοι δεξιοί βουλευτές που θέτουν ζήτημα ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του κόμματος και από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τους μιλά για “ψηφιακά φροντιστήρια” και “ηλεκτρικά λεωφορεία”.

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου είπε ότι είναι ζήτημα ταυτότητας της παράταξης ο γάμος, αναφερόμενος στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ υποστήριξε ότι η διεύρυνση δεν πρέπει να οδηγήσει στον ιδεολογικό ευνουχισμό της παράταξης.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός έκανε λόγο για χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και βάσης.

Μόνο κόμματα με ξεκάθαρο ιδεολογικό χαρακτήρα μπορούν να πείσουν, αλλιώς δείτε τι γίνεται στην Γαλλία, είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ξεκάθαρες ιδεολογικές λύσεις ζήτησε ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος ρυσομάλλης, που εξέφρασε προβληματισμό για το σύνθημα «πάμε μπροστά». Κατά την κρίση του, η διεύρυνση δεν μπορεί να γίνει με αλλοίωση της ιδεολογίας. Επίσης, ο κ. Χρυσομάλλης υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε αυτούς που πανηγύριζαν για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών», υπονοώντας την μή ανανέωση της θητείας της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Μάριος Σαλμάς, που ζήτησε πρωτοβουλίες για τους πολλούς.

Τοποθέτηση περί των «παραδοσιακών αξιών» της  και της αναγκαιότητας της επιστροφής στις ρίζες έκανε στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε πηγαδάκι στο περιστύλιο της Βουλής, σημείωσε ότι είναι υπέρ της διεύρυνσης, όχι όμως της μετάλλαξης, κάνοντας λόγο πως «είναι δύο διαφορετικά πράγματα και χρειάζεται προσοχή». Ο γαλάζιος βουλευτής είπε επίσης να δούμε τι γίνεται στη Γαλλία, όπου ο κεντρώος Μακρόν που επιχειρούσε διαρκώς αμφίπλευρη διεύρυνση, καταποντίστηκε τελικά.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ελλάδα – Σλοβενία 96-68: Μια… ανάσα από το Παρίσι! (highlights)

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετέτρεψε σε απογευματινό περίπατο το...

Σπανούλης: «Ήρθα να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου με τιμή και περηφάνια»

Η Εθνική μας ομάδα ήταν επιβλητική στο παιχνίδι με...

Παναγιώτα Δόση: Το 14ο μέλος της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Παναγιώτα Δόση ήταν μόλις μία θέση εκτός πρόκρισης...

Ισπανία: Ένα μήνα έξω ο Πέδρι, μένει στη Γερμανία

Ο τραυματισμός του Πέδρι στο γόνατο από το μαρκάρισμα...

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...