Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Φρέντι Μπελέρης: Νιώθω μια λύτρωση μετά την αποφυλάκισή μου, στην Αλβανία του Ράμα το κράτος δικαίου δεν γίνεται σεβαστό

Νιώθω μια λύτρωση μετά την αποφυλάκισή μου αλλά ο δικαστικός αγώνες συνεχίζεται, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο Φρέντι Μπελέρης μετά την αποφυλάκισή του αφού παρέμεινε 16 μηνές στη φυλακή. Παράλληλα προανήγγειλε «θα προσφύγω σε όλες τις βαθμίδες της αλβανικής δικαιοσύνης μολονότι δεν της έχω εμπιστοσύνη και θα καταλήξω στο διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τους στόχους του ως ευρωβουλευτής, ο Χειμαρριώτης ευρωβουλευτής είπε: «Θα ήθελα να ρίξω φως στα προβλήματα της Αλβανίας για να γίνει η χώρα αυτή μέλος της ΕΕ γιατί εγώ δεν ειμαι εκδικητικός, να γίνει μέλος επειδή το αξίζει και όχι χαριστικά».

Όπως σημείωσε «στην Χειμάρρα είχαμε επαναληπτικές εκλογές και οι συμπολίτες μου έχουν ένα ίσθημα αδικίας για ό,τι συνέβη το 2023. Οι επαναληπτικές εκλογές ήταν μια φάρσα, όλο το κράτος και παρακράτος ήταν στη Χειμάρρα για να εκλεγεί ο εκλεκτός του Ράμα. Στην Αλβανία του Ράμα το κράτος δικαίου δεν γίνεται σεβαστό και αυτό είναι ένα πρόβλημα».

Πρόσθεσε, τέλος, για τον Έντι Ράμα ότι «είναι κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού εδώ αυτός, τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης τον έχει προφυλακίσει χωρίς καν κατηγορία, ενώ ασφαλώς είναι σφιχταγκαλιασμένος και με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία διάκριση των εξουσιών στην Αλβανία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Τραμπ: «Αν δεν τα πήγαινα καλά» το 2020, «δεν θα σκεφτόμουν καν» να κατέβω υποψήφιος

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξήγησε ότι αν δεν...

Η Μελόνι αντιδρά με φρίκη στις κατηγορίες κατά του Σαλβίνι για τον αποκλεισμό πλοίων ΜΚΟ

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι αντέδρασε αγανακτισμένη στην...

Super League: Ο Ιταλός Παϊρέτο τελικά στο Άρης – Ολυμπιακός – Αντίδραση των «κίτρινων»

Ιταλός στη θέση Ιταλού. Ο Λούκα Παϊρέτο ορίστηκε τελικά...

ΝΙΚΗ: Ανάγκη καταγγελίας της Τουρκίας στον ΟΗΕ για το Casus Belli

Στο casus belli της Τουρκίας για την περίπτωση που...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com