Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Ενθουσιασμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης με την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Ημερομηνία:

Ο Στέφανος Κασσελάκης προτάσσει την υποψηφιότητά του απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη με έναν αξιοθαύμαστο μανταμσουσουδισμό. Την ώρα που όλοι οι ισχυροί ηγέτες στον κόσμο ομιλούν την γλώσσα της πατρίδος τους εκείνος επαίρεται πως το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από τον Πρωθυπουργό: «Θέλετε να βάλετε απέναντι στους δήθεν άριστους ένα άτομο που μιλάει καλύτερα αγγλικά από αυτούς, που τους έχει κερδίσει σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και πτυχία»; Είναι να αναρωτιέται κανείς λοιπόν εάν η υποψηφιότητα που καταθέτει βασίζεται σε Ελληνικά προτάγματα ή απλά θέλει να μεταφέρει έναν νέο τύπο ελιτισμού με «λαϊκό» πρόσωπο. Λέει: «Πάμε μαζί με σχέδιο. Το Ελληνικό Όνειρο δεν έχει χαθεί».

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε την υποψηφιότητα Κασσελάκη και ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνοντας: «Με ενδιαφέρει το πολιτικό σκέλος. Ο κύριος που βλέπετε, είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού. Ένας υποψήφιος του , καπιταλιστής. Εμένα μου αρέσει. Ο καπιταλισμός μου αρέσει δεν το έχει κρύψει ποτέ. Το αν θα εκλεγεί, θα το αποφασίσει το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα το αποφασίσω εγώ».

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι είναι εξαιρετικό νέο ότι ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκης είναι τέκνο του συστημικού καπιταλισμού και της αναφέροντας: «Είναι καλό για τη χώρα, να πάψει η τοξική αντιπαράθεση των κομμάτων, όταν μιλάμε για προγραμματικά ζητήματα, να μην φοβόμαστε να πούμε ότι δούλεψα στην Goldman Sachs, ότι είμαι εφοπλιστής, ότι πήρα δάνειο από τράπεζα και αυτή ήταν καλή, μου έδωσε το δάνειο και πήρα το πλοίο, είναι θετικά πράγματα. Αλλά δεν είναι πολύ ΣΥΡΙΖΑϊκά. Το γεγονός θα το κρίνουν αυτοί».

Ο ίδιος βέβαια ο Στέφανος Κασσελάκης απεκδύεται την Goldman Sachs καταθέτοντας ότι: «Tο 2009, στα 21 μου, εν μέσω οικονομικής κρίσης, βρήκα δουλειά στην Goldman Sachs και είδα από κοντά τι είναι Κεφάλαιο. Το να αγοράζεις τον κόπο του άλλου φτηνά. Το πόση αλαζονεία φέρνει το χρήμα. Γι' αυτό και άφησα αυτήν τη δουλειά».

Σε κάθε περίπτωση πάντως οφείλει κανείς να ομολογήσει ότι είναι μία απλή σύμπτωση το γεγονός ότι ξαφνικά, απροειδοποίητα, «φυτευτά» όπως ισχυρίζονται κάποιοι κακοπροαίρετοι τους οποίους καταδικάζουμε, όπως ο Πρόεδρος Μακρόν στην Γαλλία έτσι τώρα και στην Ελλάδα εμφανίζεται μία υποψηφιότητα που έκανε το αγροτικό της στην Goldman Sachs. Αυτά συμβαίνουν τυχαία και επί τέλους πρέπει να απαλλαγούμε από όλους αυτούς τους συνωμοσιολόγους που έχουν βαλθεί να πάνε αυτήν την χώρα 100 χρόνια πίσω.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο Mίκελ Μερίνο πανηγύρισε όπως ο πατέρας του πριν 33 χρόνια στην Στουτγκάρδη, στο ίδιο γήπεδο (vid)!

Ιστορίες που μόνο ο αθλητισμός κι εν προκειμένω το...

Χαμός στην Basket League με τους «μικρούς» να ζητούν salary cap

Με πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου...

Αποκλεισμός και για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Wimbledon μετά τη διακοπή!

Αποκλεισμός σε δύο …δόσεις για τα αδέρφια Τσιτσιπά (Στέφανο...

Στεφ Κάρι για Team USA: «Μόνος μας στόχος το χρυσό» (vid)

Μετά από 10 χρόνια επιστρέφει ο Στεφ Κάρι στην...

Πορτογαλία – Γαλλία 3-5 (0-0 κ.δ., παράταση): Μοιραίος Φέλιξ και Γαλλία-Ισπανία!

Η Γαλλία απέκλεισε στα πέναλτι την Πορτογαλία (5-3) καθώς...