Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

Διαγωνισμός γελοιότητας Βούλτεψη – ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα αποκαϊδια της Αττικής!

Σε διαγωνισμό γελοιότητας έχουν επιδοθεί ΣΥΡΙΖΑ και Σοφία Βούλτεψη, με πρωτοβουλία της δεύτερης, πάνω στα καμμένα της Αττικής. Με την υφυπουργό Μετανάστευσης να έχει αναλάβει ρόλο «κωμικής ανακούφισης» και τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να αρθρώσει καταγγελτικό λόγο, σε επουσιώδη ζητήματα.

«Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης ασχολούνται εμμονικά με την ταπεινότητά μου επειδή δεν αντέχουν την επιμονή μου να τους θυμίζω οικεία κακά», τονίζει σε δήλωσή της Σοφία Βούλτεψη, συνεχίζοντας να πλασάρεται στην πολιτική σκηνή ως Μαρία Αντουαννέτα.

«Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει: Δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανείς όταν η αλήθεια μετατρέπει σε στάχτη και τα τελευταία υπολείμματα της αξιοπιστίας τους. Δεν θέλουν να ακυρωθεί το προπαγανδιστικό αφήγημα που στήνουν πάνω στα αποκαΐδια μιας καταστροφής», συνέχισε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου».
Φυσικά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα να τολμά στέλεχος της κυβέρνησης να αναφέρεται σε … στάχτη λίγες ώρες μετά την τεράστια καταστροφή στην «βάρδια» της θα είχε οδηγήσει στην αποπομπή του, αλλά η πορεία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει ότι αυτού του είδους η ρητορική μάλλον επιβραβεύεται!

Εντελώς προβλέψιμα η Σοφία Βούλτεψη προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τις γνωστές «φανφάρες» περί κλιματικής κρίσης και το τι … συμβαίνει στην αχανή Κίνα και τον ακατοίκητο κατά 80% Καναδά την στιγμή που η φωτιά μπήκε στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας της χώρας στην οποία βρίσκεται: «Ενοχλούνται με τις αναφορές μου στην κλιματική κρίση (αυτοί οι σούπερ οικολόγοι) και στις πυρκαγιές που εξαπλώνονται από την Κίνα ως τον Καναδά, την πατρίδα των Canadair, την προμήθεια των οποίων καταψήφισαν τον περασμένο Μάρτιο.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία σημειωνόταν: «Σκίστε τα πτυχία και πετάξτε τις εγκυκλοπαίδειες. Έχουμε υφυπουργό Μετανάστευσης που έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κ. Σοφία Βούλτεψη πρόσφατα διέπρεψε ως “ταξιδιωτικός πράκτορας”, δηλώνοντας ότι όσοι ζορίζονται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να πάνε στο χωριό τους για διακοπές, αντί σε κάποιο νησί», αναφέρει και συνεχίζει: «Τώρα διαπρέπει ως ειδική για τις πυρκαγιές. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την πυρκαγιά στην Αττική μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για “μεγαπυρκαγιά” από αυτές που “έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, δηλαδή έχουν μια συμπεριφορά περίεργη”. Κι όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι πυρομετεωρολόγοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή δεν την θεώρησαν μεγαπυρκαγιά, η κ. Βούλτεψη δεν δίστασε να πει ότι “εγώ τη θεωρώ μέγα πάντως”».

Το ζήτημα δηλαδή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς το εάν είναι«μεγαπυρκαγιά» και τίποτε άλλο. Και ο προβληματισμός τους είναι εάν η υφυπουργός Μετανάστευσης είναι «ειδικός» στις πυρκαγιές!  Όπως δηλαδή ήταν τα στελέχη του το βράδυ που έγινε η σκηνοθεσία της … σύσκεψης για το Μάτι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημήτρης Παπαγεωργίου
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική και είναι Δημοσιογράφος, Πολιτικός Αναλυτής και ιδρυτής και Εκδότης του Πολιτικού Περιοδικού «PATRIA». Έχει εργαστεί συντάκτης και αρθρογράφος στις εφημερίδες «Ελ. Ώρα» και «δημοκρατία», στην γερμανική εβδομαδιαία εφημερίδα «Junge Freiheit» ενώ έχει συνεργαστεί με αμερικάνικα ινστιτούτα για το μεταναστευτικό.

Τελευταίες ειδήσεις

Βελόπουλος: Άκρως επικίνδυνη η πολιτική της κυβέρνησης έναντι της Αλβανίας

Κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική της έναντι της...

Ο Φρέντη Μπελέρη για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία

«Στις υποχρεώσεις της Αλβανίας αποτυπώνονται πλέον τα πάγια αιτήματά...

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΙΚΗΣ ζήτησε με ερώτηση-παρέμβαση την αποδέσμευση της Ελλάδας από τη συμφωνία των Πρεσπών

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ο...

Ελλάδα: Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων για τον «τελικό» με Κροατία

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κροατία (15/10,...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img