Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτη καταγγελία: Σε «βάση επιχειρήσεων» έχουν μετατρέψει τα γραφεία του Δήμου Αθηναίων ο Τζαβέντ Ασλαμ και η … παρέα του!

Σε «βάση» τους έχουν μετατρέψει τα γραφεία του Δήμου Αθηναίων – που πληρώνουμε οι πολίτες – ο Τζαβέντ Ασλαμ και η παρέα του από το Πακιστάν.
Απίστευτη καταγγελία από την Ελένη Παπαδοπούλου, δημοτική σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων. Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε σε αναρτησή της στο Facebook, στα γραφεία του Δήμου Αθηναίων» έχουν ατύπως παραχωρηθεί στην πακιστανική κοινότητα της οποίας προϊσταται ο καταζητούμενος Τζαβέντ Ασλάμ.
Τι σημειώνει η δημοτική σύμβουλος: «Την Κυριακή το βράδυ περνούσα έξω από το κτίριο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Αιόλου, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου και τα γραφεία κάποιων δημοτικών παρατάξεων. Εκείνη την ώρα έβγαινε από το κτίριο ο Τζαβέντ Ασλάν με τρεις τέσσερις Πακιστανούς. Τι δουλειά είχε ο Ασλάν που ήταν υπό απέλαση και με διεθνές ένταλμα σύλληψης σε κτίριο του δήμου Κυριακή βράδυ; Τα γραφεία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν παραχωρηθεί ως φαίνεται και στον Σύλλογο του Ασλάν. Μάλλον οι Πακιστανοί εξέλεξαν σύμβουλο και πήραν και γραφεία.
Και γιατί λέω ότι έχει έδρα και δεν ήταν απλά μία επίσκεψη;
Γιατί πάνω από την πόρτα των γραφείων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει μία επιγραφή στα Πακιστανικά και αριστερά ολόκληρη ανακοίνωση. Και κανείς δεν μιλάει. Από παλιά. Δεν είναι καινούριο αυτό.
Τους έχουμε χαρίσει σχολεία για εκδηλώσεις, γραφεία, το Σύνταγμα για την Πρωτοχρονιά. Πληρώνει ο δημότης. Βγάζουμε φαίνεται Πακιστανούς δημάρχους και δεν το έχουμε καταλάβει.
Στο μεταξύ απλά να σας πω ότι η παράταξη μας δεν έχει ακόμη γραφεία. Οπως φαίνεται άλλοι είναι η προτεραιότητα του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ανοιχτός σε απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν υπό προϋποθέσεις ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε διατεθειμένος να συζητήσει με...

Αλλοδαπός εκτός ελέγχου έσπασε τζάμια, καθρέφτες και παρμπρίζ σε 25 αυτοκίνητα!

«Στο πόδι» σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο της...

Παγκράτι: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα από 11 ΙΧ – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το...

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Τι κρύβει η κόντρα της Λατινοπούλου με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img