Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Επίθεση και από την Ελληνική Λύση στη Νέα Αριστερά: «Δεν ασχολούμαστε με συνομιλητές ‘Προξενείων’ και δεκανίκια ‘καθεστώτων’»

Μετά την ανακοίνωση των Σπαρτιατών και η Ελληνική Λύση προέβη εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο μιλά με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, ενώ υπαινίσσεται ότι το νέο κόμμα, που προέκυψε από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι «συνομιλητές ‘Προξενείων’ και δεκανίκια ‘καθεστώτων’»

«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Η τουρκική προπαγάνδα βρήκε στη «Νέα Αριστερά» τους εγχώριους υποστηρικτές της;

«Δεν θα κάνουμε την «χάρη» στον κύριο Χαρί-τση να ασχοληθούμε με τις αθλιότητες του κόμματος του κατά της Ελληνικής Λύσης. Για εμάς αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα «δεκανίκια» της, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Απλώς αναρωτιόμαστε εάν πραγματική αιτία της επίθεσης του κόμματος Χαρίτση είναι οι παλαιολιθικές αντιλήψεις περί παράνομων μεταναστών ή κάποια «επιφοίτηση» από τις πρόσφατες συναντήσεις του με εκλεκτούς του «προξενείου».

Δεν περιμένουμε φυσικά από «νεοαριστερούς» τύπου Χαρίτση να καταδικάσει τις σφαγές των Τούρκων κατά πραγματικών προσφύγων στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ. Όπως επίσης, δεν περιμένουμε να καταδικάσει τον ανελέητο διωγμό που υφίστανται οι πραγματικοί αριστεροί από την φασιστική Τουρκία», αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ανοιχτός σε απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν υπό προϋποθέσεις ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε διατεθειμένος να συζητήσει με...

Αλλοδαπός εκτός ελέγχου έσπασε τζάμια, καθρέφτες και παρμπρίζ σε 25 αυτοκίνητα!

«Στο πόδι» σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο της...

Παγκράτι: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα από 11 ΙΧ – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το...

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Τι κρύβει η κόντρα της Λατινοπούλου με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img