Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024

Τώρα το θυμήθηκαν: Η πυροσβεστική πήγε για αυτοψία πέντε ημέρες μετά!

Ημερομηνία:

Πέντε ημέρες μετά την πυρκαγιά, αφού είχαν πρώτα συλλάβει το πλήρωμα της θαλαμηγού αλλά είχαν αφήσει τους Καζακστανούς μεγιστάνες να φύγουν από την χώρα, πήγε η πυροσβεστική για αυτοψία στην Ύδρα.

Συγκεκριμένα στελέχη της Πυροσβεστικής εντόπισαν σε ακτή δίπλα από τον όρμο Αγίου Νικολάου (εκεί που ίχε σταματήσει το «Περσεφόνη») τα κρίσιμα για τη δειρεύνηση της υπόθεσης πειστήρια: Τα ίχνη από κροτίδες και τα δύο μπουκάλια νερού.

Ειδικότερα, τα ευρήματα ήρθαν στο φως έπειτα από έρευνα που έκαναν στην ακτή, κατόπιν εντολής εισαγγελέα, στελέχη της ΔΑ. Οι ερευνητές έθεσαν στο μικροσκόπιό τους κάθε εκατοστό του χώρου και εντόπισαν ίχνη από κροτίδες που, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, προσδιορίστηκε από το διαμέτρημά τους ότι είναι τύπου Cobra. Πρόκειται για κροτίδες που προκαλούν ισχυρή έκρηξη, χρησιμοποιούνται κατά κόρον το Πάσχα και μπορούν να προκαλέσουν ακρωτηριασμό ή ακόμη και θάνατο.

Την ίδια ώρα μάρτυρας έχει καταθέσει στις Αρχές ανέφερε ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά άκουσε δυνατούς κρότους και παρατήρησε ένα μικρό σκαφάκι να κάνει δρομολόγια μεταξύ της ακτής και της θαλαμηγού που βρισκόταν στην περιοχή.

Το σενάριο λοιπόν που προκρίνεται με βάση τα νέα δεδομένα ως το πιο πιθανό είναι κάποιοι -πιθανόν- από το σκάφος να κατέβηκαν στην εν λόγω ακτή, να πυροδότησαν τις κροτίδες και αυτές με τη σειρά τους να προκάλεσαν την πυρκαγιά.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ολυμπιακός: Καλός ο Βιλντόζα αλλά ακόμα καλύτερος ο Φουρνιέ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει, όπως όλα δείχνουν, τον...

Πορτογαλία – Σλοβενία 3-0 πεν (0-0 κ.δ., παράταση): Ο Κόστα απέκλεισε τον Όμπλακ (highlights)

Με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα η Πορτογαλία απέκλεισε στα...

Κρόνος Αγ. Δημητρίου: Συνεχίζει με Παπαζαφειρόπουλο στο «τιμόνι»

Ο Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε τη συνέχιση της...

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ασημένιες οι Θάνου και Ρηγάκου στο Ελεύθερο Ντουέτο

Οι εκπληκτικές Βασιλική Θάνου / Σοφία Ρηγάκου κατέκτησαν πανάξια...