Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες είναι ρατσιστικά και ποινικά κολάσιμα αλλά η εξεύρεση εργασίας αποκλειστικά για λαθρομετανάστες όχι

Ημερομηνία:

Με το νόμο 4356/2015 νομιμοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2015 το Σύμφωνο Συμβίωσης. Στις λοιπές διατάξεις του ιδίου νόμου και δη στο τρίτο κεφάλαιο με τίτλο «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑ» είχαν πρακτικά ποινικοποιηθεί τα «συσσίτια μόνο για Έλληνες». Στόχος ήταν η ρυσή Αυγή και τα συσσίτια που ξεκίνησε να διοργανώνει από το 2013 σε διάφορες περιοχές.

Ας θυμηθούμε όμως τι λέει το Άρθρο 361Β που αφορά αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις:

Ν. 4356/2015 - ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ

Άρθρο 361Β

  1. Όποιος προμηθεύει αγαθά ή προσφέρει υπηρεσίες ή αναγγέλλει με δημόσια πρόσκληση την παροχή ή προμήθεια αυτών αποκλείοντας από καταφρόνηση πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ.
  2. Εάν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο (2) ή περισσότεροι επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) έως είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.»

Για σκεφτείτε το λίγο: Μέχρι και τρεις μήνες φυλάκιση αν ταΐσεις κάποιους και επιθυμείς αυτοί να είναι μόνο Έλληνες. Μέχρι και έξι μήνες, αν το κάνεις με άλλους μαζί. Αν κάνεις δηλαδή κάτι σαν «συμμορία συσσιτίων».

Στην Ελλάδα του ωστόσο, με πάνω από 10% ανεργία και πολύ περισσότερο στους νέους ανθρώπους μπορείς να βρίσκεις δουλειά αποκλειστικά σε λαθρομετανάστες (πρόσφυγες τους λένε τώρα), υπό την αιγίδα μάλιστα του και δεν τρέχει τίποτα. Να εξαιρείς δηλαδή τους Έλληνες.

Αναρωτιέται μάλιστα κανείς, αυτές τις δουλειές που… «δεν τις κάνουν οι Έλληνες» και εισάγουμε κι άλλους εξ' Ανατολών κατά κανόνα, αυτοί οι μη – Έλληνες γιατί δεν τις κάνουν; Και άραγε, μπορεί κανείς να διοργανώσει ένα «Job Fair» αποκλειστικά για Έλληνες; Τι ρωτάμε κι εμείς; Προφανώς και επιτρέπεται, αλλά μόλις αυτό συμβεί, η κυβέρνηση κυβέρνηση θα νομοθετήσει για να φυλακίζονται οι «συμμορίτες της ευρέσεως εργασίας».

Γιατί τα λέμε αυτά; Διότι περίοπτη θέση στους τίτλους των ηλεκτρονικών, διαδικτυακών και εντύπων, έχει η χαρμόσυνη είδηση ότι «Το και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνδιοργανώνουν ένα Job Fair στο Κέντρο Υποστήριξης Προσφύγων/ Blue Refugee Center». Αν είστε Έλληνας άνεργος μη χάσετε το χρόνο σας, δεν είναι για εσάς. Θα είστε μάλλον ανεπιθύμητος.

Και μην πει κάποιος ότι τις δουλειές που προσφέρει το Job Fair δεν τις κάνουν οι Έλληνες, γιατί και τα συσσίτια είχαν μόνο χοιρινό κρέας – δε χρειάζεται να πω περισσότερα.

Στο Job Fair θα συμμετέχουν, λέει, 13 εταιρείες από τους κλάδους της φιλοξενίας και του τουρισμού, του κατασκευαστικού και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, βιομηχανίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις:

Electra Palace Thessaloniki, TOR Hotel Group, Sani Ikos, Delta Pi, ΒΙΟΣΥΡ, Metadrasi, Istion club & spa, P.A.P. Corp, Jobtrust, ABINTRA, Alexander Quality foods, Ioniki Ecosuites.

Το Job Fair διοργανώνεται στο πλαίσιο προγράμματος, που υλοποιείται από το SolidarityNow σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Παναγιώτης Δούμας
Παναγιώτης Δούμαςhttps://doumas.gr
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι δημοσιογράφος και παραγωγός διαδικτυακών τηλεοπτικών εκπομπών. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Νομικά & Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Ήταν για χρόνια επιχειρηματίας και τα έτη 2012-2015 θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στους δημοσιογραφικούς ομίλους DNM GROUP και ESTIA INVESTMENT GROUP και έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «ΕΣΤΙΑ», «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος», στο περιοδικό «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» και στις ιστοσελίδες PRONEWS και NEWSBREAK. Είναι ανταποκριτής της γερμανικής εβδομαδιαίας εφημερίδας «Junge Freiheit». Είναι από τους βασικούς συντελεστές του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και του διαδικτυακού καναλιού Right2TheBone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκη επί της Σλοβενίας

Λίγο μετά τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της...

Δεν υπάρχει «μισθωτή σκλαβιά», οι συνήγοροι της κρατικής σκλαβιάς σας κοροϊδεύουν

Η έννοια του «μισθωτού σκλάβου» παραμένει το αιώνιο τροπάριο...

Δομινικανή Δημοκρατία – Κροατία 77-80: Στον δρόμο της Εθνικής μας για Παρίσι οι Κροάτες

Με πολλή δυσκολία η Κροατία νίκησε τη Δομινικανή Δημοκρατία...

Βασιλάκη: Πέμπτη θέση στα 800μ ελεύθερο, μια ανάσα από το μετάλλιο, με πανελλήνιο ρεκόρ

Η Άρτεμις Βασιλάκη τερμάτισε στη 5η θέση με 8:34.13...

ΝΙΚΗ: Ερώτηση της ΝΙΚΗΣ για την Ενιαία Κάρτα  διέλευσης των Α.μεΑ από όλους τους αυτοκινητόδρομους με διόδια

Ερώτηση προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών &  το...

Δέκα λόγοι για να μην καταργηθεί η δουλεία (!)

Ας αναλογιστεί ο αναγνώστης εάν οι δικαιολογίες υπέρ της...

Σέκουλιτς: «Εξαιρετική ομάδα η Ελλάδα με ηγέτη τον Γιάννη»

Η Ελλάδα επικράτησε εύκολα της Σλοβενίας και ο Αλεξάνταρ...

Εθνική: Ομάδα-ορχήστρα και το φωτεινό παράδειγμα του Τολιόπουλου

Ομάδα-όνειρο η Εθνική έκανε μια χαψιά και την Σλοβενία...