Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Όταν ο Δ. Γιαννακόπουλος έλεγε στον Αυγενάκη: “Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές”

Ημερομηνία:

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά καιρούς έχει συγκετρώσει πάνω του λεκτικά πυρά με μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές να είναι εκείνη που ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος του εξαπολύει σφοδρή επίθεση μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού για το φλέγον ζήτημα του ΟΑΚΑ, αλλά και για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Αυγενάκης είχει προβεί στην κάτωθι δήλωση στο «Θέμα Κρήτης 103,1» όπου είχε πει μεταξύ άλλων για το κλειστό «Ν. Γκάλης» του ΟΑΚΑ ότι «άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο, που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο . Συγκεκριμένα, ανέφερε:

 Ζήτησες νa μην φανεί ότι βάζεις κρέας και το δέχτηκα. Με αυτά που θες θα στο βάλω μέχρι το μεδούλι…
My project 10
My project 9

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό! Προχώρησε και πρόσθεσε:

“Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτε με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις

Εγώ δεν ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ζιοβάνι: Στην Ελλάδα για το Footvolley Stars (pic)

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Ζιοβάνι που αναμένεται να...

ΝΙΚΗ: 356.000€ μας κόστισε η Eurovision – Ασπασία Κουρουπάκη

Η Eurovision έχει καταντήσει να είναι μία στρατευμένη πολιτική...

Ο Mίκελ Μερίνο πανηγύρισε όπως ο πατέρας του πριν 33 χρόνια στην Στουτγκάρδη, στο ίδιο γήπεδο (vid)!

Ιστορίες που μόνο ο αθλητισμός κι εν προκειμένω το...