Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024

O 18χρονος Ρομά δολοφόνος του 29χρονου αστυνομικού οδηγούσε σαν να ήταν στο GTA!

Ημερομηνία:

60 μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που έκλεψε ο νεαρός Ρομά.

Ένας Ρομά μόλις 18 ετών είναι ο δράστης που έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε την καταδίωξη με νεκρό 29χρονο αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.

Αυτό δήλωσε στο ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέροντας μάλιστα ότι ο νεαρός δράστης έχει συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο Ι αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 29χρονος αστυνομικός είναι από την Πάτρα. Την οικογένειά του ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

Ήδη η οικογένεια που έχει έναν ακόμη γιό αστυνομικό που υπηρετεί στην Πάτρα, μεταβαίνει Αθήνα.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ολυμπιακός: Καλός ο Βιλντόζα αλλά ακόμα καλύτερος ο Φουρνιέ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει, όπως όλα δείχνουν, τον...

Πορτογαλία – Σλοβενία 3-0 πεν (0-0 κ.δ., παράταση): Ο Κόστα απέκλεισε τον Όμπλακ (highlights)

Με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα η Πορτογαλία απέκλεισε στα...

Κρόνος Αγ. Δημητρίου: Συνεχίζει με Παπαζαφειρόπουλο στο «τιμόνι»

Ο Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε τη συνέχιση της...

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Ασημένιες οι Θάνου και Ρηγάκου στο Ελεύθερο Ντουέτο

Οι εκπληκτικές Βασιλική Θάνου / Σοφία Ρηγάκου κατέκτησαν πανάξια...

Πρωτέας Βούλας: Μαζεμένες πέντε ανανεώσεις! (pics)

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του...

Ντάλας Μάβερικς: Συμφωνία με τον Κλέι Τόμπσον

Έπειτα από 13 χρόνια και τέσσερα πρωταθλήματα ο Κλέι...