Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Να ποιος είναι ο χειριστής του τραγικού παιχνιδιού στο λούνα παρκ

Σύμφωνα με συναδέλφους του, ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος Crazy Dance στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, διασκέδαζε εις βάρος αυτών που ανέβαιναν στο παιχνίδι. Ο 21χρονος, γνωστός με τα αρχικά Ρ.Ρ., κατοικούσε στο Κιλκίς με την οικογένειά του, αλλά το τελευταίο διάστημα ζούσε και εργαζόταν στη Χαλκιδική, έχοντας συχνά προβλήματα με τον νόμο.

Μετά το τραγικό περιστατικό όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης, ο χειριστής, φοβούμενος τη σύλληψη, εγκατέλειψε το χώρο αφήνοντας το παιχνίδι σε λειτουργία. Οι γονείς των παιδιών έσπευσαν να σταματήσουν το μηχάνημα.

Ο χειριστής είχε απασχολήσει την Αστυνομία τελευταία φορά στις 23 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η παραβατική του συμπεριφορά ξεκίνησε από την ηλικία των 14, όταν είχε συλληφθεί για κλοπές αυτοκινήτων, ενώ είχε συλληφθεί ξανά το 2020 και είχε προσαχθεί συνολικά έξι φορές τα έτη 2019, 2020 και 2021.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που ανακύπτουν είναι αν ο χειριστής είχε λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση. Η εταιρεία που παρέχει την πιστοποίηση των μηχανημάτων είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση του ιδιοκτήτη, ο οποίος με τη σειρά του πρέπει να φροντίσει ώστε οι χειριστές να είναι επαρκώς καταρτισμένοι.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο λούνα παρκ τον χαρακτηρίζουν ως απείθαρχο και ανεύθυνο, καθώς δεν συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της ευθύνης του για την ασφάλεια των παιδιών.

Την επόμενη μέρα μετά το δυστύχημα, ο χειριστής παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Κιλκίς, και παρόλο που είχε βεβαρημένο παρελθόν, ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και τον άφησε ελεύθερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...

Γεωργιανός πυροβόλησε Αλβανούς μετά από συμπλοκή σε αγοραπωλησία ναρκωτικών – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στην...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com