Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Κράτος – οπερέτα: Επεισόδια ξανά με Ρομά και αναρχικούς σε Ασπρόπυργο, Μενίδι και Εξάρχεια το βράδυ,. Τραυματίες αστυνομικός και πυροσβέστης

Ημερομηνία:

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (16/11) μεταξύ ομάδων Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων στον Ασπρόπυργο, το Μενίδι και τα με αφορμή τον θάνατο μετά από καταδίωξη του 17χρονου στη Βοιωτία. Κατά τη διάρκειά τους τραυματίστηκαν ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός.

Ειδικότερα σύμφωνα με τη Αστυνομία και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη συμβολή της λεωφόρου και Μεγαρίδος, ομάδα Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες σε πυροσβεστικό όχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια του οχήματος και να τραυματιστεί ελαφρά ένας πυροσβέστης.

Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο ύψος Τριγώνη, περίπου 60 άτομα έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και κάδους και πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο έσπευσε μάλιστα και το όχημα εκτόξευσης νερού της , ο «Αίαντας».

Παράλληλα, ένταση υπήρχε και στο Μενίδι από περίπου 100 άτομα που πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, στις οδούς Κύπρου και Κωνσταντινουπόλεως.

Τέλος επεισόδια σημειώθηκαν και στα Εξάρχεια όπου περίπου λίγο πριν τις 11 το βράδυ ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των στην οδό Ναυαρίνου με συνέπεια τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...

Ζαλγκίρις για Έβανς: «Πραγματικό παράδειγμα και ηγέτης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κίναν Έβανς αναφέρθηκε...

Εθνική Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα με περίπατο επί της Αλβανίας (96-39)

Δυνατό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό...

«Προτεραιότητα το ΝΒΑ για τον Φουρνιέ»

Στο μέλλον του Εβάν Φουρνιέ αναφέρονται στην άλλη πλευρά...

Η σαπουνόπερα με τον …βουβό (ακόμη) πρωταγωνιστή!

«Mατίας έχουμε πρόβλημα…». Θa μπορούσε να είναι κι αυτός...