Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

«Εξέγερση» στο ΚΥΤ Σάμου, με κραυγές Αλλάχου Ακμπαρ και συνθήματα για την Ιερουσαλήμ (Video)

Δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτε τα ελληνικά ΜΜΕ – με ελάχιστες εξαιρέσεις – για την χτεσινή «εξέγερση» των λαθρομεταναστών στο ΚΥΤ Σάμου, που είχε ως αφορμή τα γεγονότα στην Παλαιστίνη.

Το βίντεο που ήλθε στην δημοσιότητα από τον χρήστη του X «Σταυροφόρο» αποκαλύπτει τους αλαλάζοντες υποψήφιους για ενσωμάτωση στην χώρα μας ανθρώπους που έχουν καταθέσει χαρτιά ζητώντας άσυλο να διαμαρτύρονται με συνθήματα όπως “Στην Ιερουσαλήμ κατευθυνόμαστε, ως εκατομμύρια μάρτυρες”, ενώ την ατμόσφαιρα “δονούν” και οι επικλήσεις τύπου «Αλλάχου Άκμπαρ”.

Οι νεοαφιχθέντες στην χώρα μας, των οποίων ο αριθμός έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα έκαναν αναμετάδοση των διαμαρτυριών τους ζωντανά σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως το Τικ Τοκ και αυτός είναι ο μόνος λόγος που πληροφορηθήκαμε για τα γεγονότα, καθότι η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να κινητοποιηθούν μονάδες των ΜΑΤ για να διασφαλίσουν ότι η κατάσταση δεν θα ξεφύγει από τον έλεγχο.

Η συγκεκριμένη εξέγερση ήλθε λίγες μόλις ώρες αφού ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης μας διαβεβαίωσε ότι η χώρα μας συνήθως δίνει άσυλο στους Παλαιστίνιους και εγείρει ερωτήματα ως προς την τακτική αυτή.
Ειδικά σε συνθήκες πόλωσης όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ανοιχτός σε απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν υπό προϋποθέσεις ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε διατεθειμένος να συζητήσει με...

Αλλοδαπός εκτός ελέγχου έσπασε τζάμια, καθρέφτες και παρμπρίζ σε 25 αυτοκίνητα!

«Στο πόδι» σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο της...

Παγκράτι: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα από 11 ΙΧ – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το...

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Τι κρύβει η κόντρα της Λατινοπούλου με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img