Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

#Ερμού: «Ψυχικά ασθενής» κάθε αλλοδαπός μαχαιροβγάλτης στην Ελλάδα – Αν ήταν Έλληνας θα μιλούσαν για «τοξική αρρενωπότητα»

Ημερομηνία:

Πριν καλά καλά κυκλοφορήσει η είδηση της παρ' ολίγον σφαγής 22χρονης κοπέλας από Ιρακινό λαθρομετανάστη στην οδό Ερμού είχε γίνει ήδη η διάγνωση της ψυχικής του κατάστασης. «Από ψυχικά προβλήματα διαπιστώθηκε ότι πάσχει ο 32χρονος Ιρακινός» έγραψαν στο κρατικό ertnews. Πώς και από ποιον διεπιστώθη; Από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Γιατί; Επειδή τους απήντησε ότι η γυναίκα είναι πράκτορας των Γερμανών που τον παρακολουθούσε.

Αν λοιπόν είσαι άνδρας και κάποια στιγμή αποφασίσεις να εκτελέσεις κάποια γυναίκα για οποιονδήποτε λόγο, δήλωσε κατά τη σύλληψή σου ότι είναι βαμπίρ και θέλει να σου πιει το αίμα. Τουλάχιστον δε θα σε διασύρουν στα κανάλια ως επίδοξο «γυναικοκτόνο», τοξικά αρρενωπό φαλοκράτη, αλλά θα σκύψουν πάνω στο πρόβλημά σου, θα ανατρέξουν στο τραυματικό παρελθόν σου και θα κατηγορήσουν την «άτιμη κενωνία» που αδιαφόρησε για τα προβλήματά σου… Μάλλον όχι. Γιατί για να διαβάζεις το πιο πιθανό είναι να είσαι Έλληνας, ετεροφυλόφιλος, ριστιανός και συν τοις άλλοις λευκός!!! Πού πας ρε Καραμήτρο;;;

Ο Ιρακινός λαθρομετανάστης – ναι, δεν μας το είπε κανείς αλλά νομιμοποιούμαστε να το συμπεραίνουμε, όταν απλοί αστυφύλακες και δημοσιογράφοι προβαίνουν σε ψυχιατρικές διαγνώσεις – μέρα μεσημέρι πήγε να σφάξει μία άτυχη περαστική, που είδε τυχαία στον πιο κεντρικό και καλά φυλασσόμενο δρόμο της χώρας. Ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. Η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν.

Η γυναίκα διεκομίσθη κατ' ευθείαν στο ΤΣ, εισήχθη κατ' ευθείαν στο χειρουργείο και  τελικά σώθηκε. Τουλάχιστον προς ώρας, διότι ο κ. Καιρίδης, ο κ. Γεωργιάδης και ολόκληρο ουσιαστικά το κυβερνητικό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αποφασίσει και ομολογήσει ότι θέλουν να μας αντικαταστήσουν και άρα… μπορεί να της ξανασυμβεί.

Οι άνεργοι στη χώρα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο, αλλά αυτοί, αντί να βρουν τρόπους να τους απασχολήσουν, προτιμούν να εισάγουν μισό εκατομμύριο αλλοδαπούς από ασιατικές χώρες, ενώ συγχρόνως η χώρα ξεχειλίζει και πάλι από τις ορδές λαθρομεταναστών που κάνουν απόβαση στα νησιά μας.

@r2bgr

Τα μαχαιρώματα γυναικών στην #Ermou μας κάνουν πιο… Ευρωπαίους. #Rafail #rafailkaliviotis #Irakinos #lathro #lathrometanastes

♬ original sound – Right2TheBone – Right2TheBone

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που συνέβη στην 22χρονη, μπορεί να συμβεί με ολοένα αυξανόμενες πιθανότητες στον καθέναν από εμάς, στις γυναίκες και στα παιδιά μας, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και δε στείλουμε το κατάλληλο μήνυμα, όταν θα έχουμε την ευκαιρία, τότε απλά θα μας συμβεί. Και τότε θα είναι αργά. Είμαστε πια «Ευρώπη» κι εμείς…

Παναγιώτης Δούμας
Παναγιώτης Δούμαςhttps://doumas.gr
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι δημοσιογράφος και παραγωγός διαδικτυακών τηλεοπτικών εκπομπών. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Νομικά & Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Ήταν για χρόνια επιχειρηματίας και τα έτη 2012-2015 θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στους δημοσιογραφικούς ομίλους DNM GROUP και ESTIA INVESTMENT GROUP και έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «ΕΣΤΙΑ», «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος», στο περιοδικό «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» και στις ιστοσελίδες PRONEWS και NEWSBREAK. Είναι ανταποκριτής της γερμανικής εβδομαδιαίας εφημερίδας «Junge Freiheit». Είναι από τους βασικούς συντελεστές του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και του διαδικτυακού καναλιού Right2TheBone.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ας μου επιτραπεί, με αφορμή το εύστοχο δηκτικό σχόλιο του κ. Καλυβιώτη στο τικτοκικό του βιντεάκι, να προσθέσω και το εξής: ” Αλλά τούτη η αποθαρρυντική, η απογοητευτική κι ασήμαντη Οικονομική Λέσχη που με τυραννάει με το Κοινό Νόμισμά της, με τις λαϊκίστικες σαχλαμάρες της, με τους γιους του Αλλάχ που θέλουν να αφανίσουν τον πολιτισμό μου, τούτη η Ευρωπαϊκή Ένωση που χαζολογάει για Πολιτισμικές Ομοιότητες με τη Μέση Ανατολή και παράλληλα αγνοεί την υπέροχη γλώσσα μου και θυσιάζει την εθνική μου ταυτότητα, δεν είναι η Ευρώπη που ονειρευόμουν, όταν ο πατέρας μου τραγουδούσε Ευρώπη-Ευρώπη. Δεν είναι η Ευρώπη. Είναι η αυτοκτονία της Ευρώπης”.
    ( Από την Πονηματάρα της Ρεπόρτερ με κάκαλα Oriana Fallaci ” Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ”, σελίδα 236, εκδόσεις Γκοβόστη.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκη επί της Σλοβενίας

Λίγο μετά τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της...

Δεν υπάρχει «μισθωτή σκλαβιά», οι συνήγοροι της κρατικής σκλαβιάς σας κοροϊδεύουν

Η έννοια του «μισθωτού σκλάβου» παραμένει το αιώνιο τροπάριο...

Δομινικανή Δημοκρατία – Κροατία 77-80: Στον δρόμο της Εθνικής μας για Παρίσι οι Κροάτες

Με πολλή δυσκολία η Κροατία νίκησε τη Δομινικανή Δημοκρατία...

Βασιλάκη: Πέμπτη θέση στα 800μ ελεύθερο, μια ανάσα από το μετάλλιο, με πανελλήνιο ρεκόρ

Η Άρτεμις Βασιλάκη τερμάτισε στη 5η θέση με 8:34.13...

ΝΙΚΗ: Ερώτηση της ΝΙΚΗΣ για την Ενιαία Κάρτα  διέλευσης των Α.μεΑ από όλους τους αυτοκινητόδρομους με διόδια

Ερώτηση προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών &  το...

Δέκα λόγοι για να μην καταργηθεί η δουλεία (!)

Ας αναλογιστεί ο αναγνώστης εάν οι δικαιολογίες υπέρ της...

Σέκουλιτς: «Εξαιρετική ομάδα η Ελλάδα με ηγέτη τον Γιάννη»

Η Ελλάδα επικράτησε εύκολα της Σλοβενίας και ο Αλεξάνταρ...

Εθνική: Ομάδα-ορχήστρα και το φωτεινό παράδειγμα του Τολιόπουλου

Ομάδα-όνειρο η Εθνική έκανε μια χαψιά και την Σλοβενία...