Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

15χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι 84χρονης μαζί με τον πατέρα του: Στιγμές τρόμου για το θύμα

Σκηνές από θρίλερ έζησε μια 84χρονη, θύμα ενός ανήλικου Ρομά, στην Ξάνθη, όταν αυτοί κατάφεραν να μπούν στο σπίτι της για να το αδειάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλα συνέβησαν περίπου στις 17.30 το απόγευμα όταν ένας 41χρονος Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας από την κεντρική πόρτα που ήταν ανασφάλιστη μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Οι ληστές έψαξαν τον χώρο χωρίς όμως να βρουν κάτι πολύτιμο. Τότε ο 15χρονος, απαιτώντας από την 84χρονη χρήματα, την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε στο έδαφος απαιτώντας να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η γυναίκα δεν είχε τίποτα.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Τοπείρου και συνελήφθησαν. Πρόκειται για άτομα γνωστά στον οικισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img