Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Της «κλιματικής κρίσης» στην Πάρνηθα! Τσιμπάνε συνεχώς εμπρηστές από «ευάλωτες ομάδες»

Ημερομηνία:

Είχαν πάνω τους αναπτήρες και σπρέι, λίγες οι πιθανότητες να ήταν απλά καπνιστές κομμωτές, με πολύ άγχος για το εάν θα έχουν να ανάψουν τσιγάρο, κρίνονται αμελητέες!

Σε δύο νέες προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμούς προχώρησε η Αστυνομία αυτή τη φορά στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsfire πρόκειται για «ημεδαπούς» γνωστής ευάλωτης ομάδος, οι οποίοι κυκλοφορούσαν στην περιοχή με περίπου 20 αναπτήρες και σπρέι Λάκ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ανδρών στον Αυλώνα που είναι ύποπτοι για εμπρησμούς στην περιοχή. Έτσι συνολικά οι προσαγωγές υπόπτων είναι τέσσερις, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (24/8).

Σχετικά με τις δύο νέες προσαγωγές, σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, αστυνομικοί του ΑΤ Μενιδίου “τσάκωσαν” δύο άτομα που επάνω τους βρέθηκαν αναπτήρες και σπρέι. Αυτή τη στιγμή οι δύο ύποπτοι βρίσκονται στο στυνομικό Τμήμα Μενιδίου.

Φωτιά στον Άγιο Γεώργιο Αυλώνα
Θετικά είναι τα νέα από το μέτωπο της φωτιάς στον Αυλώνα που κατευθυνόταν προς τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Η πυρκαγιά είναι αυτή τη στιμή υπό πλήρη έλεγχο χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι κίνησαν υποψίες καθώς τριγυρνούσαν στην περιοχή με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα και απ' όπου περνούσαν ξεπηδούσαν εστίες φωτιάς.

Τελικά προσήχθησαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης και γίνεται έρευνα στα οχήματά τους. Ο ένας εκ των δύο είναι 45 ετών και ο άλλος 43 ετών και οι Αρχές τους αναζητούσαν από το πρωί έπειτα από καταγγελίες για σειρά εμπρησμών στην περιοχή. Οι δύο ύποπτοι θα εξεταστούν από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, στην κατοχή τους βρέθηκαν κιάλια και αναπτήρες. Είναι χαρακτηριστικό πως στον Αυλώνα ξεπήδησαν το τελευταίο 24ωρο 12 εστίες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εθνική: Ομάδα-ορχήστρα και το φωτεινό παράδειγμα του Τολιόπουλου

Ομάδα-όνειρο η Εθνική έκανε μια χαψιά και την Σλοβενία...

Sardinia Cup: Φινάλε με ήττα για την Εθνική, 16-9 από την Ισπανία

Με ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών...

Ανοιχτά τα πάρκινγκ του Καραϊσκάκη για τον κόσμο που πάει στο ΣΕΦ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να...

Εθνική: MVP ο Γουόκαπ κόντρα στη Σλοβενία (vid)

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη πήρε ο Τόμας Γουόκαπ...

Ελλάδα – Σλοβενία 96-68: Μια… ανάσα από το Παρίσι! (highlights)

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετέτρεψε σε απογευματινό περίπατο το...

Σπανούλης: «Ήρθα να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου με τιμή και περηφάνια»

Η Εθνική μας ομάδα ήταν επιβλητική στο παιχνίδι με...

Παναγιώτα Δόση: Το 14ο μέλος της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Παναγιώτα Δόση ήταν μόλις μία θέση εκτός πρόκρισης...