Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 26χρονου διακινητή μεταναστών – Κρυβόταν στον Δενδροπόταμο

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου έναν 26χρονο, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, τα οποία κρίθηκαν ύποπτα για μεταφορά παράτυπων μεταναστών, καθώς το ένα προπορευόταν με σταθερή ταχύτητα (προπομπός) ενώ το δεύτερο ήταν εμφανώς έμφορτο με πολλά άτομα. Στο ύψος της Χαλάστρας έγιναν σήματα στάσης στους δύο οδηγούς πλην όμως αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες.

Στην περιοχή του Δενδροποτάμου ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν το πρώτο όχημα (προπομπός) και συνέλαβαν τον 26χρονο ημεδαπό οδηγό του, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, ενώ το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Βεροίας και μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν τρεις (3) αλλοδαποί, που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Law & Order

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

ΠαΣοΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψηφίων

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΔΕΚΑΠ με τη...

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο πρώτα προσυνέδρια της ΝΙΚΗΣ σε Ιωάννινα και Πάτρα.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ολοκληρώθηκαν με...

Συνάντηση Στάρμερ-Μελόνι για το μεταναστευτικό: Ώρα να μπει τέλος στην λαθρομετανάστευση

Η Βρετανία θέλει να αντιγράψει το σχέδιο της Μελόνι...

Ο Rothbard για το φαινόμενο του πολέμου

To κράτος είναι -και ήταν ανέκαθεν- ο μεγαλύτερος εχθρός...

Η Ουγγαρία μηνύει την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ζητά αποζημίωση για την φύλαξη των συνόρων της

Η Ουγγαρία θα ζητήσει την επιστροφή των δαπανών της...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com