Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς – Κυκλοφορούσαν με χασίς

Ημερομηνία:

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, τρεις άνδρες συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Προχθές το απόγευμα (Παρασκευή 14/6), αστυνομικοί του ΤΑΕ Μυλοποτάμου πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο κοντά στο Γαράζο, όπου βρέθηκε 486 γρ. κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, δύο 26χρονοι Έλληνες και ένας 27χρονος από το Πακιστάν, είχαν στην κατοχή τους την ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε από τις αρχές. Οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες στα σπίτια των δύο ανδρών, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν μικροποσότητες κάνναβη

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη o ένας  26χρονος Έλληνας, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις αποτελούν μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της αστυνομίας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη. Οι τρεις άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Πηγή: Law & Order

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Στον ΠΑΟΚ ο Βουκ Ιβάνκοβιτς

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ...

ΟΦΗ: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη»

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΟΦΗ ενόψει της...

ΚΟΕ: Η αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, η Ελλάδα… έβγαλε ακόμα...

Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών (Αποτελέσματα, Αγώνες 23/6)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι αγώνες της 5ης και...

Φεύγουν κι άλλοι στην Ομόνοια

Γνωστή και η προσπάθεια για παραχώρησή του Μπάκιτς με...