Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

Politico: Πρώτος σε ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης).

Ημερομηνία:

Το κορυφαίο διεθνές Μ.Μ.Ε. πολιτικού περιεχομένου « » βράβευσε, για μία ακόμη φορά, τον Έλληνα Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης και μέλος του , Εμμανουήλ Φράγκο (Φραγκούλη), ως τον Ευρωβουλευτή με τις περισσότερες ερωτήσεις κατά την κοινοβουλευτική θητεία που διανύουμε.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Ο 30χρονος Έλληνας ευρωβουλευτής βρέθηκε στην κορυφή των διαγραμμάτων των υποβληθέντων «γραπτών ερωτήσεων», ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να πιέσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλα θεσμικά όργανα για απαντήσεις σε επείγουσες ερωτήσεις. 

Ο Εμμανουήλ Φράγκος υπέβαλε 344 ερωτήσεις αυτή τη νομοθετική περίοδο — μία κάθε πέντε ημέρες.

Η πολιτική της «γεννά ερωτήματα καθημερινά», είπε ο Φράγκος, σχολιάζοντας το βραβείο του. «Οι ψηφοφόροι ζητούν διευκρινίσεις και θέλουμε να απαντήσουμε».
Οι ερωτήσεις του κ. Φράγκου προς την ΕΕ κυριαρχούνταν από ελληνικά ζητήματα που κυμαίνονταν από την εκτροφή αιγών έως τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθήνα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός ´Ελληνας Ευρωβουλευτής που βραβεύεται με θετικό πρόσημο απο το συγκεκριμένο μέσο καθώς επίσης και το ότι πολλές από της ερωτήσεις του κινητοποίησαν αλλαγές και ενέπνευσαν πανευρωπαϊκές πρωτοβουλίες.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε τη δημοσίευση του « Politico »

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σπανούλης: «Είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με...

Παπανικολάου: «Άξιζε η αναμονή για αυτό το συναίσθημα»

Η Ελλάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας στο ΣΕΦ...

Ουόκαπ: «Δεν έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα»

Τα συναισθήματα του για την πρόκριση της Ελλάδας στους...

Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με...