Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Ο εγκάθετος Μπουρχάν Μπαράν ενεργεί ως βουλευτής του ΚΙΕΦ;

Ημερομηνία:

Το πολιτικό ισλάμ της Θράκης, στην πολιτική του (/) και την θρησκευτική έκφραση (Παρακρατικές δομές Ψευδομουφτειών) συνεχίζει απρόσκοπτα κι απροκάλυπτα την δράση του, μέσα από την λειτουργία των παρανόμων κατηχητικών σχολείων , Κουράν Κουρσού με μεγάλη ταχύτητα ακόμη και μετά την Γιορτή των Θυσιών, με αναγνώσεις Κορανίου και τελετές ατήμ.

Το διήμερο 22- 23/6/ πραγματοποιήθηκαν τελετές Χατήμ στην Κοτύλη, την Χρύσα και το Σέλερο με την συμμετοχή των μελών των παρακρατικών παραθρησκευτικών δομών της ψευδομουφτείας Ξάνθης κκ Mustafa Trampa, Ahmet Hraloğlu, Muhammet Mahamud, Rıdvan Topçu,Yılmaz Mahmut κ.ά. και βεβαίως με την ενεργό παρουσία του διαγραφέντος βουλευτή του Κ – υποδίκου κ. Μπουρχάν Μπαράν . του αντιπροέδρου του ακροδεξιού ισλαμοφασιστικού κόμματος DEB/ΚΙΕΦ κ. Bahri Belço, του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης Χρ. Τοψίδη κ. Fatih İsmailko και του πρώην μέλους παρακρατικής δομής και νυν Δημάρχου Μύκης κ. Αχμέτ Κιουρτ.

Η συνύπαρξη μελών παρακρατικών δομών και αιρετών θεσμικών που βεβαίως οφείλουν την εκλογή τους στην κατευθυνόμενη σταυροδοσία του τουρκικού παρακράτους στην Θράκη δημιουργεί έναν επιχειρησιακό βραχίονα της Άγκυρας εντός Ελληνικής Επικράτειας που λειτουργεί παραθεσμικά εργαλειοποιώντας τμήμα του Λαού της Μειονότητας που παρασύρεται από την προπαγάνδα των τουρκοφρόνων.

Με δεδομένες τις τρέχουσες πολιτικές ισορροπίες στην περιοχή, προκύπτει ότι και ο Μπουρχάν Μπαράν συντάσσεται με τους Χ. Ζεϋμπέκ και Οζγκιούρ Φερχάτ στον άξονα ΚΙΕΦ που εκτελεί τις διαταγές του τουρκικού παρακράτους στην Θράκης βάσει εντολών της Άγκυρας.

Νίκος Αρβανίτης
Νίκος Αρβανίτης
Ο Νίκος Αρβανίτης είναι δημοσιογράφος και αναλυτής, διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι. Παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Ν.Α. Ευρώπη από το 1991, είναι διαχειριστής της θρακιώτικης ενημερωτικής ιστοσελίδας KomotiniPress, ενώ αρθρογραφεί και στο ViaDiplomacy.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ισπανία – Δομινικανή Δημοκρατία 84-74: Με άχαστο Λορένζο Μπράουν και θετικό Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Λορένζο Μπράουν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ισπανίας μετά...

Η Σλοβενία υπέταξε τη Βραζιλία με κορυφαίο Ντόντσιτς

Με τον Λούκα Ντόντσιτς στο “ON” η Σλοβενία επικράτησε...

Wimbledon: Δύσκολη η κλήρωση για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Εκτός από το μονό ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί...

Φαν Ντάικ: «Αν δεν αλλάξουμε εικόνα, θα αποκλειστούμε…»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για όλα όσα πρέπει...

Καρδίτσα: «Θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι»

Σε όλα τα επίπεδα ενισχύεται η Καρδίτσα με στόχο...