Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

Μετά τις εξαγγελίες για κινητοποιήσεις θυμήθηκαν στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. τους διακινητές στην Εγνατία

Ημερομηνία:

ρειάστηκε να ανακοινώσουν κινητοποιήσεις και κλεισίματα δρόμων στον Έβρο, για να “συσκεφθούν” στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το ζήτημα της δολοφονικής δράσης των διακινητών.

Βράζει ο Έβρος, μετά τα απανωτά, περιστατικά με λαθροδιακινητές τις τελευταίες ημέρες.
Έτσι, με δεδομένο ότι από την Παρασκευή έχουν σημειωθεί τέσσερα περιστατικά με λαθροδιακινητές οι οποίοι μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας οδού, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή των κατοίκων και με αποκορύφωμα το τρακάρισμα με πολύτεκνη οικογένεια, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.
Με πρωτοβουλία του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη, οργανώθηκε για το Σάββατο 5 Αυγούστου μηχανοκίνητη πορεία, ενώ ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρότεινε να κλείσει η Εγνατία Οδός με τρακτέρ. Συγκεκριμένα σημείωσε:

” Κλείσιμο με τα τρακτερ την Εγνατία να δεις τι καλά και πόσο γρήγορα θα βρουν λύση, τελωνείο Κήπων, αγωγός ΤΑΠ, κατασκευή του αγωγού , όταν η απειλή γίνει πράξη τότε θα δουν την δύναμη μας! Ο μηχανισμός αν και λιγο σκουριασμένος είναι έτοιμος , έχουμε την εμπειρία, έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα.”

Τέλος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Νίκος Γεωργιάδης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ανέφερε:

Η Εστίαση θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις γιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Το Σάββατο λοιπόν βγαίνουμε στους δρόμους για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα και να τελειώσει εδώ το κακό, να σταματήσουμε να λέμε ότι “από τύχη ζούμε”.

Μετά από τα παραπάνω, με «μαγικό τρόπο» στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακάλυψαν το πρόβλημα και αποφάσισαν χθές το απόγευμα να κάνουν τηλεδιάσκεψη υπό τον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, με  μοναδικό θέμα την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθροδιακίνησης και της παράνομης κυκλοφορίας οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σπανούλης: «Είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με...

Παπανικολάου: «Άξιζε η αναμονή για αυτό το συναίσθημα»

Η Ελλάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας στο ΣΕΦ...

Ουόκαπ: «Δεν έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα»

Τα συναισθήματα του για την πρόκριση της Ελλάδας στους...

Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με...

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκη κόντρα στην Ιταλία

Με όμορφο τρόπο έκλεισε η Εθνική Νέων Ανδρών την...