Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

Έστειλε την Έλενα Ακρίτα για.. πολιτική απόσυρση και (βουλευτική) συνταξη! Ισοπεδωτικός ο Πάρης Παπαδάκης

Ημερομηνία:

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πάρης Παπαδάκης, βουλευτής Έβρου με την Ελληνική Λύση, στην κόντρα που είχε με την βουλευτή του Έλενα Ακρίτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Ακρίτα, σε μια από τις γνωστού ύφους αναρτήσεις της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατηγόρησε τον βουλευτή Έβρου ως… υποκινητή βίας και μελλοντικό φονιά, θυμίζοντας έντονα δυστοπικές ταινίες τύπου Minority Report.
Έγραψε συγκεκριμένα: «Αυτοί είναι! Με όνομα κι επώνυμο! Ο Πάρης Παπαδάκης ειναι βουλευτής της Ελληνικής Λύσης. Αρκετά καλύψαμε ως κοινωνία τους υποκινητές της βίας, αρκετά καλύψαμε τα προγκρόμ του θανάτου, αρκετα σβήσαμε με μπλάνκο τα ονοματα τους, αρκετά υποδαυλίσαμε την κτηνωδία τους με την απάθεια μας, αρκετά πια, αρκετά. Αυτοί είναι θαυμάστε τους – κι άμα τολμάνε να μου κάνουν μήνυση! Τέρμα η ασυλία στους τραμπούκους και στους δυνάμει φονιάδες, τέρμα! Ελληνική Αστυνομία θα δράσετε»;

akrita

Ο δραστήριος όμως Εβρίτης, που όλες αυτές τις ημέρες δίνει το παρών στις πυργκαγιές ήταν αν μη τι άλλο καταιγιστικός στην δική του απάντηση – ανάρτηση.

«Η Έλενα Ακρίτα είναι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έγραψε σε λογαριασμό της ότι είμαι υποκινητής βίας επειδή κάλεσα τον Σύλλογο Αινήσιο Δέλτα να είναι σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.. δηλ.όπως το 2020 με περιπόλους νόμιμα στο Δέλτα Έβρου όπου μας είχαν συγχαρεί τότε ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί στο συνοριακό τμήμα Φερών. Λοιπόν κ. Ακρίτα απο το Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ ο υποκινητής βίας μαζί με άλλους 1. σώσαμε στο παρά 5 στον Άβαντα τον παππού στην φώτο ο οποίος δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του και λιποθύμησε στην αγκαλιά μας, 2. Βοήθησα εκεί που επιχειρούν οι πυροσβέστες χωρίς γραβάτες και κοστούμια βάζοντας κολύριο στα μάτια χωρίς να μπορώ να πάρω ανάσες πολλές φορές, 3. Έσβησα φωτιά σε αυλές σπιτιών για να μην γίνουν παρανάλωμα, 4. Σώσαμε σήμερα στην Μάκρη 2 ηλικιωμένους που ήταν ανάπηροι και δεν μπορούσαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ το χωριό θεωρούνταν εκκενωμένο από εχθές..»

«Για πες μου τώρα εσύ απο το Σάββατο μέχρι σήμερα σε ποιά πισίνα λιάζεσαι και σαν καλή σεναριογράφος και συγγραφέας που είσαι διαδίδεις ψέματα για κομματικό και μόνο όφελος;» κατέληξε ο βουλευτής.
Έδωσε μάλιστα στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την δράση του αυτή καθ' όλη την διάρκεια των τελευταίων ημερών στον Έβρο.

Παπαδακης

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σπανούλης: «Είναι επιτυχία όλων των Ελλήνων»

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα με...

Παπανικολάου: «Άξιζε η αναμονή για αυτό το συναίσθημα»

Η Ελλάδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας στο ΣΕΦ...

Ουόκαπ: «Δεν έχω νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα»

Τα συναισθήματα του για την πρόκριση της Ελλάδας στους...

Τεχνικός διευθυντής Πόρτο για Κάρμο: «Παίκτης που τον εκτιμά ο προπονητής»

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με...

Εθνική Νέων Ανδρών: Νίκη κόντρα στην Ιταλία

Με όμορφο τρόπο έκλεισε η Εθνική Νέων Ανδρών την...