Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024

Δύο ακόμη περιστατικά με διακινητές στον Έβρο: Ο ένας εμβόλισε περιπολικό κι άλλος καρφώθηκε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Ημερομηνία:

Σε παιδική χαρά των λαθροδιακινητών έχουν μετατραπεί οι δρόμοι της Θράκη, με τον μύθο των σφραγισμένων συνόρων να καταρρέει. Παρά τους νεκρούς, τις διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις των κατοίκων αλλά και τις καταγγελίες των συνοριοφυλάκων η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ένα σοβαρό περιστατικό, ενδεικτικό του τι μπορούν να κάνουν οι αδίστακτοι λαθροδιακινητές, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του χωριού Φυλακτό Σουφλίου. Διακινητής κουβαλώντας λαθρομετανάστες, έπεσε με το αυτοκίνητό μεγάλη ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της Συνοριοφυλακής, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο που του είχαν στήσει για να τον σταματήσουν.

Ευτυχώς οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό δεν τραυματίστηκαν, αλλά υπήρξαν σημαντικές υλικές ζημιές. Ο λαθροδιακινητής άνοιξε την πόρτα και το έσκασε με τα πόδια, αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους λαθρομετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι Συνοριοφύλακες ειδοποίησαν συναδέλφους τους οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και… χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αδίστακτου διακινητή.

Την ίδια ημέρα κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητή, που κατέληξε ύστερα από επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στην αντιπροσωπεία της Citroën στην #Αλεξανδρούπολη.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός-διακινητής είναι Αλβανικής καταγωγής και μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Στο όχημα επέβαιναν τουλάχιστον λαθρομετανάστες.

Το σημερινό περιστατικό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, το πόσο επικίνδυνοι και χωρίς να υπολογίζουν αν θα σκοτώσουν οποιονδήποτε, πολίτες ή και αστυνομικούς, είναι πλέον όλοι αυτοί που αποτελούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ελλάδα – Σλοβενία 96-68: Μια… ανάσα από το Παρίσι! (highlights)

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετέτρεψε σε απογευματινό περίπατο το...

Σπανούλης: «Ήρθα να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου με τιμή και περηφάνια»

Η Εθνική μας ομάδα ήταν επιβλητική στο παιχνίδι με...

Παναγιώτα Δόση: Το 14ο μέλος της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Παναγιώτα Δόση ήταν μόλις μία θέση εκτός πρόκρισης...

Ισπανία: Ένα μήνα έξω ο Πέδρι, μένει στη Γερμανία

Ο τραυματισμός του Πέδρι στο γόνατο από το μαρκάρισμα...

Χανιά: Έκλεψαν 3.000 ευρώ από τουρίστες – Έγιναν τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα Χανιά που κατηγορούνται πως είχαν...