Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2024

Άλις Κούπερ: Άλλος ένας σταρ ξεσπαθώνει κατά των woke – «Έχει φτάσει πλέον να είναι γελοίο»!

Ο 75 χρονος θρύλος της ροκ Άλις Κούπερ – ο οποίος στο παρελθόν πρωτοστάτησε στην ερμηνευτική κάμψη φύλου (βλ. φιλολυγισμός) επί σκηνής – πιστεύει ότι η εμμονή της γενιάς των αφυπνισμένων (woke) με τον τρανσεξουαλισμό είναι μια «μόδα» που έχει ξεφύγει τόσο πολύ από τον έλεγχο που πλέον είναι «γελοία».

Ο Άλις Κούπερ τα έβαλε ιδιαίτερα με τις αλλαγές φύλου για τα παιδιά σε συνέντευξή του αυτή την εβδομάδα στο Stereogum.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν περιπτώσεις τρανσέξουαλ, αλλά φοβάμαι ότι είναι επίσης μια μόδα, και φοβάμαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι αυτό, απλά επειδή θέλουν να είναι εκείνο», είπε. «Το βρίσκω λάθος όταν έχεις ένα εξάχρονο παιδί που δεν έχει ιδέα. Θέλει απλώς να παίξει και εσύ το μπερδεύεις λέγοντάς του: ‘Ναι, είσαι αγόρι, αλλά θα μπορούσες να είσαι και κορίτσι αν το ήθελες’».

Και συνέχισε:

»Νομίζω ότι αυτό είναι τόσο μπερδεμένο για ένα παιδί. Είναι ακόμα και για έναν έφηβο. Προσπαθείς ακόμα να βρεις την ταυτότητά σου, και όμως υπάρχει αυτό το πράγμα που λέει: ‘Ναι, αλλά μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις. Μπορείς να γίνεις γάτα αν το θέλεις’. Εννοώ, αν ταυτίζεσαι ως δέντρο… Και εγώ λέω, ‘Έλα τώρα! Σε τι είμαστε, σε κανένα μυθιστόρημα του Κουρτ Βόνεγκατ’; Είναι τόσο παράλογο»!

Ο Cooper συνέχισε λέγοντας ότι η επιθυμία να «σέβονται» οι άλλοι τη μη συμμόρφωση με το φύλο τους έχει παρατραβήξει.

Για να συμπληρώσει:

«Έχει φτάσει στο σημείο πλέον να είναι γελοίο. Αν κάποιος προσπαθούσε να πει κάτι με αυτό το πράγμα, το μετέτρεψε σε μια τεράστια κωμωδία.»

«Δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο που να συμφωνεί με το woke. Δεν ξέρω ούτε ένα άτομο. Όλοι με τους οποίους μιλάω λένε: ‘Δεν είναι ηλίθιο’; Κι εγώ λέω, λοιπόν, ότι σέβομαι τους ανθρώπους. Σέβομαι τους ανθρώπους και αυτό που είναι, αλλά δεν πρόκειται να πω σε ένα επτάχρονο αγόρι, ‘Πήγαινε να βάλεις ένα φόρεμα γιατί ίσως είσαι κορίτσι’, και εκείνο να πει, ‘Όχι, δεν είμαι. Είμαι αγόρι!’».

Ο Κούπερ δήλωσε ότι η βιολογική πραγματικότητα είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να εκλογικευτεί.

«Αν έχεις αυτά τα γεννητικά όργανα, είσαι αγόρι. Αν έχεις αυτά τα γεννητικά όργανα, είσαι κορίτσι», είπε.

Ο ρόκερ δήλωσε ότι η κατάσταση σύντομα θα ξεφύγει από τον έλεγχο και οι γυναίκες θα πληγωθούν στην πορεία.

«Ένας άντρας μπορεί να μπει σε μια γυναικεία τουαλέτα ανά πάσα στιγμή και απλά να πει, «Απλά νιώθω σαν να είμαι γυναίκα σήμερα» και να περάσει μια χαρά εκεί μέσα, ενώ δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό… Απλά εκμεταλλεύεται αυτή την κατάσταση. Λοιπόν, αυτό θα συμβεί. Κάποια θα βιαστεί και ο τύπος θα πει: ‘Λοιπόν, ένιωσα σαν κορίτσι εκείνη τη μέρα και μετά ένιωσα σαν άντρας’. Πού τραβάς αυτή τη γραμμή»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

O διάδοχος του Χασάν Νασράλα εντοπιστεί μετά από αεροπορικό βομβαρδισμό των Ισραηλινών

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί που πραγματοποιεί από χθες το Ισραήλ...

Αφερεγγυότητα του κ. Μητσοτάκη- Έδωσε το πράσινο φως για έναρξη διαπραγματεύσεων Αλβανίας-ΕΕ

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Αφερεγγυότητα του...

Μπάιντεν: Το Ισραήλ δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε απόψε ότι...

Κατάπτυστη ανάρτηση από την Παλαιστινιακή κοινότητα για τον δολοφονημένο από τους τρομορκάτες της Χαμάς, Ίωνα (φωτό)

Μια απολύτως καταδικαστέα, αν όχι κατάπτυστη, ανάρτηση εμφανίστηκε χθες...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com