Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024

Στην Θεσσαλονίκη για τον Χριστό! Κάντε ό,τι θέλετε! Εμείς θα είμαστε εκεί! (βίντεο)

Ημερομηνία:

Ο ένας εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης κατά της καταστροφής της οικογένειας στην Θεσσαλονίκη, Νεκτάριος Μικκιός, δίνει σημαντικές λεπτομέρειες στον Στέφανο Δαμιανίδη για το πως έγιναν οι συνεννοήσεις με την Ελληνική Αστυνομία για την διεξαγωγή της πορείας, και τί μέλλει γενέσθαι μετά την απαγόρευση αυτής της συγκέντρωσης.

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα στους Έλληνες. Καλημέρα στους Συμπατριώτες. Καλημέρα στον συνειδητοποιημένο λαό. Εύχομαι να είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι κατά κάποιον τρόπο για το τί γίνεται αυτήν την στιγμή στην χώρα μας και ποιοι επικρατούν πίσω από αυτήν την κυβέρνηση. Δυστυχώς είναι πιόνια. Είναι μαριονέττες και έχουμε άλλους ανθρώπους που διοικούν. Δεν θα τους επικαλεσθώ, απλώς θα τους επικαλεστώ με ένα όνομα: Δρακουμέλες.

[Η Πορεία Διαμαρτυρίας] είναι προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο που πέφτει η γιορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων, μπροστά στην Αγιά Σοφιά. Να ειπωθούν κάποια πράγματα χωρίς ύβρεις, χωρίς μίσος προς το πρόσωπο αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων. Διότι ό,τι και να είναι τους αγαπάμε, δυστυχώς ως εικόνες ταλαιπωρημένες. Αλλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε και να συγκαταθέσουμε στην αμαρτία τους.

Εμείς αυτό το είχαμε ανακοινώσει τον προηγούμενο μήνα. Είχαμε πάει στην Ελληνική Αστυνομία να πάρουμε την γνωστοποίηση. Γιατί λέγω «γνωστοποίηση;» Διότι κατά το Σύνταγμα έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης, ο κάθε πολίτης το τονίζω, να βγει έξω στον δρόμο και να διαμαρτυρηθεί για οποιονδήποτε λόγο που δεν τον εκφράζει, και προφανώς ο Ελληνορθόδοξος λαός. Ως επί το πλείστον είμαστε όλοι βαπτισμένοι Ορθόδοξοι ριστιανοί. … Εμείς δεν συμφωνούμε. Δεν μπορούν να το δεχθούν αυτό και να σεβαστούν την γνώμη του λαού; Και μας απαγορεύσουνε πλήρως οποιαδήποτε συνάθροιση, οποιαδήποτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Άρα έναν μήνα τώρα έχετε πάει στην Αστυνομία. Έχετε κάνει όλα τα νόμιμα. Τους είπατε, παιδιά εμείς θέλουμε να κάνουμε αυτό. Δεν εμφανίστηκε προφανώς κάποια αντίδραση για να σας έχουνε επιτρέψει…

Είχα πάει εκεί [στην Αστυνομία] σχεδόν τρεις φορές για να αλλάξουμε την πορεία διαμαρτυρίας για να μην έχουμε εμπλοκές.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΙΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Άρα δηλαδή δείξατε τον καλύτερο δυνατό εαυτό σας για την συνεργασία την σωστή. …

Ακριβώς. Συμφωνήσαμε στα 1,8 χιλιόμετρα πορείας που ούτε μισή ώρα δεν είναι… χωρίς άδεια του Δήμου. Χωρίς άδεια του Δήμου. Ξεκάθαρα απλώς γνωστοποιούμε στην Ελληνική Αστυνομία ότι εμείς θα συναθροιστούμε στην Πλατεία Αγιά Σοφιάς. … Ο Δήμος δεν πρόκειται να μας έδινε άδεια να είμαστε ξεκάθαροι.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Και έρχεται τώρα τρεις μέρες πριν να γίνει η διαδήλωση και σας δίνει απαγορευτικό η Αστυνομία.

Σε όλο το Δήμο της Θεσσαλονίκης. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, το τονίζω. Απαγορεύονται πλήρως συναθροίσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλο το Δήμο της Θεσσαλονίκης, να διαμαρτυρηθούμε κατά αυτού του επαίσχυντου νομοσχέδιου και κατά αυτής της διαφθοράς της παρελάσεως. Είναι αδιανόητο αυτό που περνάμε μέσα σε αυτήν την χώρα. Τί έχουμε; Χούντα ή δικτατορία; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Μπορεί να μας εξηγήσει ο κύριος πρωθυπουργός και ο κύριος δήμαρχος για ποιον λόγο μας απαγορεύει, εφόσον κάτω από το Σύνταγμα έχουμε αυτό το δικαίωμα ως πολίτες; Μήπως δεν έχουμε κανένα δικαίωμα πλέον; Μήπως όλα τα δικαιώματα τα έχουνε δώσει στους ; Είναι Ελλάδα εδώ; Είναι; Αναρωτιέμαι.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Τι θα κάνετε;

Αγαπητέ. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της καταστροφής της οικογένειας, παρ' όλο την απαγόρευση συναθροίσεων από την Αστυνομία σε όλο το Δήμο της Θεσσαλονίκης, αντί για την Πλατεία Αγιάς Σοφιάς θα μεταφερθούμε εκεί, στο προαύλιο. Είτε στο προαύλιο είτε έξω, οπουδήποτε κι αν είναι στο ίδιο μέρος. Στις δωδεκάμισι ώρα κανονικά

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Στο προαύλιο της του Θεού Σοφίας, του Ναού.

…Εκεί ακριβώς γιατί είναι το Σύμβολό μας. Εμείς δεν έχουμε άλλο Σύμβολο. Εμείς έχουμε το Σύμβολο της Αγίας Τριάδος. Πιστεύουμε σε έναν Ομοούσιο, και Αδιαίρετο και Αχώριστο Θεό. Μεταφέρουμε στον Ελληνικό λαό ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ Ο ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ Σ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Τονίζω. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

Είναι ομολογία για την κανονικότητα. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Να είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε το παρών γιατί θα δώσουμε λόγο αγαπητοί. Αυτό δεν είναι ένα απλό πράγμα. Δεν είναι μία συμφωνία Πρεσπών. Δεν είναι μία συμφωνία Αιγαίου. Αυτό είναι κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας και των παιδιών μας. Θα δώσουμε λόγο.

Αν αυτό εισχωρήσει μέσα στα θρανία, μέσα στα σχολεία και μέσα στην κοινότητά μας, ουαί και αλλοίμονό μας. Θα γίνουμε πλέον Σόδομα και Γόμορρα. Και νομίζω ότι όλοι επί το πλείστον γνωρίζουμε τί είχε γίνει στα Σόδομα και τα Γόμορρα. Μην έχουμε την πλήρη εγκατάλειψη του Θεού. Σας παρακαλώ όλους.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Εγώ θα πω ότι είναι απαράδεκτο να έχει σε γνώση της η Ελληνική Αστυνομία εδώ και ένα μήνα το τί ακριβώς θέλουνε να κάνουνε οι άνθρωποι. Να έχει πάει τρεις φορές ο άνθρωπος ο οποίος φιλοξενώ σήμερα στο στούντιο, στο μέγαρο της Αστυνομίας για να συνεννοηθούνε για το που θα γίνει ακριβώς η πορεία, πόση ώρα θα μιλάνε, σε ποιούς δρόμους θα περάσουνε. Έγιναν κάποιες αλλαγές από εδώ, αλλαγές από εκεί προκειμένου να μην δημιουργήσουνε πρόβλημα, είπανε μόνο ναι, και έρχονται τώρα την τελευταία, την ύστατη ώρα και τους λένε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Σας στείλανε κάποιο συγκεκριμένο χαρτί εσάς ή είναι κάποια ανακοίνωση;

Μας στείλανε ένα συγκεκριμένο έγγραφο με την στάμπα του κυρίου ταξίαρχου. Απαγορεύει πλήρως… για τρομοκράτηση, ΓΙΑ Η, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. Εμείς τρομοκράτηση αγαπητέ Στέφανε ή αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται εδώ; Και δεν είναι απλοί άνθρωποι, είναι θρησκευτικές κοινότητες. Το ξέρει ο λαός αυτό; Το 60% με αυτήν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ είναι καθαρά σατανολάτρες; Το ξέρουνε; Ki εμείς θα επιτρέψουμε εδώ στην Αγιοτόκο, του Αγίου Δημητρίου, να έλθουνε εδώ σατανολάτρες; … Τι να πω για το φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης; Να πω για το Avant Drug; Να πω για αυτούς που είπανε ότι θέλουμε να καταστρέψουμε την Ελλάδα; Μήπως να επισημάνω και το άλλο που ήτανε δέκα παρενδυτικοί άνδρες που ο ένας κορόιδευε τον Χριστό, ο άλλος την Παναγία, ο άλλος έναν τσολιά; Τί άλλο να πούμε αγαπητοί; Πρέπει να βγούμε έξω στους δρόμους. Δεν υπάρχει άλλη συγκατάθεση. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε άλλο πια. …

Όταν αδικείσαι δεν οφείλεις να μιλήσεις, αλλά όταν αδικείται ο πλησίον και γενικώς όταν αδικείται ολόκληρη η χώρα σου, ολόκληρος ο λαός αυτής της χώρας, ο πονεμένος λαός αυτής της χώρας, οφείλεις να κάνεις οτιδήποτε κατά τη δύναμη την δική σου και βεβαίως να ζητήσεις και τη δύναμη του Θεού, το έλεος του Θεού για να βοηθήσει. Όπως και οι Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι, όταν τους έπιασε ο Καΐάφας και ο Αντύπας και ήθελαν να τους καταδικάσουνε, τους λέει ο Πέτρος: Εμείς πού θα κάνουμε υπακοή; Σε σας που πάτε αντίθετα από το νόμο του Θεού ή στον Θεό;
Κάντε ό,τι θέλετε. Εμείς θα είμαστε εκεί ο κόσμος να χαλάσει. … Ειρηνικά… Είναι ομολογία Πίστεως.

Πηγή: Τας θύρας, τας θύρας

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βελόπουλος εναντίον Μπακογιάννη: Προσπαθεί να πάρει θέση στην ομάδα του Τραμπ (βίντεο)

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της...

Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Ντεγουέστ

Tην λύση της συνεργασίας με τον Σενπαστιάν Ντεγουέστ ανακοίνωσε...

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για τους Έλληνες πρωταθλητές

Στο εξωτερικό θα συνεχίσουν την αγωνιστική δράση αρκετοί Έλληνες...

Επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ. σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν 6 άτομα

Από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας...

Live streaming: Δομινικανή Δημοκρατία – Eλλάδα (21:00)

Τη Δομινικανή Δημοκρατία αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο ΣΕΦ στο...