Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024

Ο Κασσελάκης, ζητά και το κεφάλι του Αυτιά σε πιάτο, μετά από αυτό του Χιώτη. Απαιτεί αυτολογοκρισία με τις ευλογίες και της ΕΣΗΕΑ;

Ημερομηνία:

Την αποβολή του Γιώργου Αυτιά από τον ζητά ο νέος πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας την “ακύρωση” και την απολυσή του, με αφορμή υποτιθέμενη «ομοφοβία».

Εξέλιξη απολύτως φυσιολογικό αφού ήδη του έγινε το χατίρι με τον Βασίλη ιώτη, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν από την διεύθυνση του ΣΚΑΙ, επειδή τόλμησε να «αστειυτεί» με την σεξουαλικότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην (αυτο)λογοκριτική γκιλοτίνα ο Βασίλης Χιώτης του ΣΚΑΪ μετά τους συνειρμούς Κασσελάκη και… σύκων Καλαμάτας

Παρά την δημόσια απολογία του – που όπως αποδείχθηκε δεν του προσέφερε και τίποτε όπως αποδείχθηκε – ο Βασίλης Χιώτης απομακρύνθηκε από την θέση του και μόλις τελειώσει το συμβολαιό του κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει ούτε ως δημοσιογράφος στον συγκεκριμένο σταθμό.
Η «επιτυχία» αυτή φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη στον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος ζήτησε την απόλυση από το κανάλι και του Γιώργου Αυτιά, φέρνοντας στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου την «κουλτούρα ακύρωσης».
Αφορμή ένα«θολό αστείο» του Γιώργου Αυτιά, σχετικά με την ύπαρξη γυμναστηρίου στην Θήβα, που θα μπορούσε κάλλιστα να μην αφορά την σεξουαλικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αλλά την lifestyle εκδοχή της πολιτικής του διαδρομής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε βίντεο με το απόσπασμα της εκδοχής, στο , ζητώντας την απόλυση του Γιώργου Αυτιά από το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ:

Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;». Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α' και β' κατηγορίας.Ο κ.Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.

Μένει να δούμε εάν ο κ. Αλαφούζος θα παραδώσει σε πιάτο το κεφάλι του Αυτιά, όπως έκανε και στην περίπτωση του κ. Χιώτη. Εάν ναι, είναι βέβαιο ότι η αυτολογοκρισία στην χώρα μας θα αγγίξει επίπεδα που ούτε είχε φανταστεί ποτέ κανείς.

Κάτι που θα γίνει προφανώς με τις «ευλογίες» της ΕΣΗΕΑ, το όργανο δεοντολογίας της οποίας φρόντισε να καταδικάσει μέλη της που όπως είπε «επαναλαμβάνουν και ανακυκλώνουν, μέσω εκπομπών και αναρτήσεων, χυδαίες, σεξιστικές, ομοφοβικές και ρατσιστικές θέσεις».

Στην ίδια ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ τονίζεται ότι «η συγκεκριμένη τακτική δεν συνάδει με τις Αρχές της αξιόπιστης και έγκυρης Ενημέρωσης, παραβιάζει κατάφωρα τον Κώδικα Αρχών Δεοντολογίας και δημιουργεί εντυπώσεις, που προσβάλουν θεμελιώδεις Αξίες και Δικαιώματα της κοινωνίας και των πολιτών. Το φαινόμενο αυτό, το οποίο δεν αφορά μόνον τα τηλεοπτικά Μέσα, αλλά και ιστοσελίδες, οι οποίες αυτοχαρακτηρίζονται ενημερωτικές, έχει προκαλέσει, ήδη, σε ορισμένες περιπτώσεις την παρέμβαση της Δικαιοσύνης».

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αθήνα 16/10/2023
    Επειδή ο ίδιος ο Κος. Κασσελάκης επικαλέστηκε τα Ευρωπαϊκά Ιδεώδη, υπογραμμίζοντας ότι αν έλεγε αυτά που είπε ο Γιώργος Αυτιάς σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα, την επομένη θα είχε απολυθεί, νομίζω ότι κάποιος πρέπει να τον πληροφορήσει ότι απέχει παρασάγγας από την Ευρωπαϊκή κουλτούρα και Δημοκρατικότητα.
    Κε. Κασσελάκη :
    Εάν σε οποιαδήποτε άλλη Δημοκρατική Χώρα της Ευρώπης, Αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, (Ιδιαίτερα όταν αυτό θεωρείται “Αριστερού προσανατολισμού”), διανοείτο να “απαιτήσει” την απόλυση Δημοσιογράφου, είτε γενικώς είτε ειδικώς για κάποιους λόγους, οποιοιδήποτε και αν ήταν αυτοί, την επομένη θα ήταν πρωτοσέλιδο κρεμασμένος στα μανταλάκια, με Αίτημα όλων ανεξαιρέτως των Δημοσιογράφων, (προσκείμενων και μη), συμπεριλαμβανομένης και της Ε.Σ.Η.Ε.Α, να παραιτηθεί πάραυτα για την θρασύτατη επιλογή του να αποτολμήσει να λογοκρίνει την ελεύθερη δημοσιογραφία.
    Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα του Κου. Κασσελάκη, να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εάν νομίζει ότι θίγεται από τα λεγόμενα του Δημοσιογράφου, αλλά το να ζητήσει την απόλυσή του, πρώτον αναδεικνύει την Υπερφίαλη Αλαζονεία του, (δεν έκανε την καλύτερη αρχή και θα οδηγηθεί μάλλον σε “Άδοξο και πρόωρο πολιτικό τέλος”) και δεύτερον, παραπέμπει σε άλλες, αλήστου μνήμης εποχές, που Δυστυχώς για τον ίδιο και Ευτυχώς για τους πολίτες αυτής της Χώρας, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και δεν κινδυνεύουν πλέον από τους “Ένθερμους Νοσταλγούς” της, διαφορετικά, ίσως να “Αποκτούσε Ζωή” για μία ακόμη φορά, το Νησί που διάλεξε συνοδεία τηλεοπτικής κάμερας, να μας ξεναγήσει τις παραμονές των εκλογών.
    Κε. Κασσελάκη :
    Προέρχεστε από μία διαφορετική κοινωνία, με διαφορετική κουλτούρα και άλλες αντιλήψεις περί Δημοκρατίας και Δυστυχώς η Ευτυχώς, (και τα δύο ενίοτε είναι σωστά), αυτό είναι περισσότερο από εμφανές.
    Καλά θα κάνετε λοιπόν, να μην αναλωθείτε σε Προκλητικές Εντολές, κουνώντας με περισσό θράσος το δάκτυλο προς την Ελληνική Κοινωνία, που σίγουρα δεν σας ωφελεί, αλλά να προσπαθήσετε να Κατανοήσετε όσο γίνεται καλύτερα την Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Κουλτούρα και να φροντίσετε να εντρυφήσετε στην πιο ιδιαίτερη Κουλτούρα που διακρίνει τους Έλληνες Πολίτες.
    Θα πρέπει να θυμάστε επίσης ότι :
    Τις επιλογές μας, όταν δηλώνουμε Δημοκράτες, δεν προσπαθούμε να τις επιβάλουμε δια της βίας, αλλά τις στηρίζουμε σθεναρά και διεκδικούμε με αξιοπρέπεια την αποδοχή τους!
    Τώρα, αν πιστεύετε ότι σε κάθε βήμα σας, καιροφυλακτεί ένα “Τέρας” που υπονομεύει η λοιδορεί τις ιδιαιτερότητές σας και έχετε αποφασίσει να το εξοντώσετε, ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζετε νομίζω, είναι να του “Μοιάσετε”, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
    Καλή τύχη!
    Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα όσα σας γράφω.
    Φιλικά.
    Ιωάννης Αχιλ. Χάρχαλος
    6977295470

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δημοσκόπηση CNN: Ο Τραμπ χτίζει προβάδισμα 6 μονάδων έναντι του Μπάιντεν μετά το ντιμπέιτ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει προβάδισμα έξι μονάδων...

Θεσσαλονίκη: Δίκυλο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένη στη Βασιλίσσης Όλγας (video)

Παράσυρση πεζής σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λεωφόρο...

Στον Ηρακλή ο Καμπουρίδης

Την σεζόν που πέρασε ο Καμπουρίδης αγωνίστηκε στην Ελευθερούπολη,...

Ο Μπάιντεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα!

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σε έναν σύμμαχό του...

Ξεπουλήθηκε και η Πολωνία του Τουσκ – Αποσύρει την αξίωση πολεμικών επανορθώσεων κατά της Γερμανίας

Η Πολωνία εγκατέλειψε τις προσπάθειές της να ζητήσει ένα...