Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Μ. Βρετανία: Αυτό το υλικό από τις ταραχές δεν προβάλλεται στις «Ειδήσεις» – Μουσουλμανικές περίπολοι σύντομα και στη γειτονιά σας! (πολλαπλά βίντεο)

Καμένα αυτοκίνητα και σπίτια, πέτρες και μπουκάλια που πετάγονται προς τους αστυνομικούς και πλήθη ανθρώπων που χτυπιούνται μεταξύ τους στο δρόμο: Τα βίντεο από τις οδομαχίες και τις ταραχές που έπληξαν τη Βρετανία τις ημέρες και τις εβδομάδες που ακολούθησαν τη δολοφονία τριών κοριτσιών από έναν μετανάστη από τη Ρουάντα είναι συγκλονιστικά.

Η γερμανική εφημερίδα Die Zeit γράφει για «ακροδεξιές εξτρεμιστικές ταραχές». Το περιοδικό Der Spiegel μιλά για «κύμα ρατσιστικής βίας». Αυτό αναφερόταν σε Άγγλους οπαδούς του ποδοσφαίρου, χούλιγκαν και μέλη της δεξιάς Αγγλικής Αμυντικής Λίγκας, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη βία των μεταναστών με αρκετά βίαια μέσα, δημιουργώντας μερικές αντιαισθητικές εικόνες κατά τη διαδικασία.

Αυτό που έμεινε εντελώς ασχολίαστο στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ήταν ότι τα επεισόδια δεν ήταν σε καμία περίπτωση έργο μόνο μιας πλευράς. Αμέσως μετά την έναρξη των ταραχών βίντεο με λαθρομετανάστες να διαπράττουν τις πιο σοβαρές πράξεις βίας έκαναν το γύρο των κοινωνικών δικτύων.

Λαθρομετανάστης κλωτσάει με φόρα άνδρα στο κεφάλι

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο X τη Δευτέρα, μια ομάδα μεταναστών με μάσκες φαίνεται να περνούν μπροστά από μια παμπ. Ένας από αυτούς ανεμίζει μια παλαιστινιακή σημαία. Ένας άνδρας στέκεται στη βεράντα της παμπ και παρακολουθεί την ομάδα. Ένας πελάτης της παμπ κινηματογραφεί τα όσα συμβαίνουν από το εσωτερικό της.

Προφανώς οι μασκοφόροι αισθάνονται ενοχλημένοι από τον παρατηρητή τους και χειρονομούν προς την κατεύθυνσή του. Όταν εκείνος σηκώνει τα χέρια του ως απάντηση, πλησιάζουν πιο κοντά. Τότε ένας μόνο λαθρομετανάστης, ντυμένος με μαύρο αδιάβροχο και με καλυμμένο πρόσωπο, μπαίνει στη βεράντα, πλησιάζει τον άνδρα και τον χτυπάει.

Ο άνδρας πέφτει πάνω σε ένα τραπέζι. Πριν προλάβει να σηκωθεί ξανά, ένας άλλος μασκοφόρος άνδρας πηδάει στη βεράντα, ορμάει προς το μέρος του και τον κλωτσάει στο κεφάλι με φόρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, τουλάχιστον έξι ακόμη λαθρομετανάστες του επιτίθενται.

Τηλεοπτικό συνεργείο απειλείται

Η επίθεση φαίνεται ότι έγινε έξω από την παμπ Clumsy Swan στην πόλη του Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Birmingham Mail και λέγεται ότι βιντεοσκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα ότι «δεν έχει γίνει καμία σύλληψη» μέχρι στιγμής, αλλά ότι διερευνώνται διάφορα «μεμονωμένα περιστατικά».

Ένα άλλο ανησυχητικό περιστατικό καταγράφηκε από τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού SkyNews κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Δείχνει έναν δημοσιογράφο να κάνει ρεπορτάζ για τις ταραχές – επίσης στο Μπέρμιγχαμ, όπου οι λαθρομετανάστες από την Αφρική, το Πακιστάν και την Ινδία αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού.

Ο δημοσιογράφος στέκεται σε ένα σταυροδρόμι, στο βάθος κινούνται αυτοκίνητα και διακρίνεται μια ομάδα ανθρώπων ντυμένων στα μαύρα. Ξαφνικά, ένας μοτοσικλετιστής σταματάει το όχημά του μπροστά της. Φοράει μάσκα και μεγάλα γυαλιά αεροπόρου. «Ελευθερία για την Παλαιστίνη», φωνάζει στην κάμερα και δείχνει στους δημοσιογράφους το μεσαίο δάχτυλο. Στη συνέχεια τους προσβάλλει.

«Μουσουλμανική περίπολος» αποκλείει το δρόμο

«Ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα που πρέπει να ακούσετε εδώ», λέει ο δημοσιογράφος κάπως αμήχανα. Ενώ ο εικονολήπτης απομακρύνεται από τη μέση, ένας άλλος μασκοφόρος λαθρομετανάστης μπαίνει ακριβώς μπροστά του και σχηματίζει με τα χέρια του ένα πιστόλι. Ένας οδηγός αυτοκινήτου κινηματογραφεί αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια: Ο άντρας ακολουθεί το αυτοκίνητο των δημοσιογράφων και τους κόβει τα λάστιχα. Το απόσπασμα αυτό διεγράφη εν συνεχεία από το Sky News.

Ένα άλλο απόσπασμα δείχνει ένα οργισμένο πλήθος – πάλι λαθρομετανάστες, πάλι μασκοφόροι, πάλι με παλαιστινιακές σημαίες – να επιτίθενται μαζί σε ένα αυτοκίνητο. Δεν είναι σαφές από το πλαίσιο του βίντεο τι προκάλεσε την πράξη βίας. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Andy Ngô δημοσίευσε το βίντεο με το σχόλιο ότι ήταν μια «μουσουλμανική περίπολος» που είχε αποκλείσει έναν δρόμο και επιτέθηκε στο αυτοκίνητο όταν ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει από το φράγμα. Αυτό το υλικό λέγεται ότι προέρχεται επίσης από το Μπέρμιγχαμ.

https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1820557436497072548

«Είσαι ένας γαμημένος ρατσιστής», φωνάζει ο λαθρομετανάστης

Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει δύο λευκούς Βρετανούς να καταδιώκονται από μια ομάδα μασκοφόρων μεταναστών. Ενώ ο ένας από αυτούς διαφεύγει, ο δεύτερος, ένας άνδρας με μπλε πουκάμισο ηλικίας περίπου 50 ετών, πέφτει σε λάκκο εργοταξίου.

Οι διώκτες πατούν στη συνέχεια το σώμα του άνδρα και τον θάβουν κάτω από τους φράχτες του εργοταξίου. Ένας άνδρας μάλιστα πηδάει στην πλάτη του άνδρα καθώς προσπαθεί να διαφύγει στα τέσσερα. «Είσαι ένας γαμημένος ρατσιστής», φωνάζει ένας από τους λαθρομετανάστες.

Πηγή: Junge Freiheit

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχει θέμα αρχηγού στη ΝΙΚΗ. Είμαστε η μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στην Κυβέρνηση.

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Δεν υπάρχει...

Άγριος καυγάς μεταξύ Αλβανού και Παλαιστινίου σε οικοδομή στο Ηράκλειο: Χτυπήθηκαν με σφυρί και σκεπάρνι

Άγριος καυγάς μεταξύ εργαζομένων σε οικοδομή σημειώθηκε, σύμφωνα με...

Τα μέλη των Teamsters, του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού φορέα στη Β. Αμερική στηρίζουν «δυνατά και καθαρά» Τραμπ

Από το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ανακοινώθηκε...

Ρόδος: Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός – Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός

42χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com