Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Απειλές Ισλαμιστών κατά Ιταλίδας ευρωβουλευτή: Αφορμή μπλουζάκι που φόρεσε στο ευρωκοινοβούλιο

Η ευρωβουλευτής Σύλβια Σαρντόνε δέχεται απειλές κατά της ζωής της, αφού πρόσφατα φόρεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ένα μπλουζάκι που έγραφε: “Όχι στην ισλαμική μαντήλα”.

Η Sardone δημοσίευσε μερικά από τα χυδαία μηνύματα που της στάλθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτά περιλαμβάνονται: “Θα σου κόψω το λαιμό”, “θα σε μαχαιρώσω”, “θα πεθάνεις” και “αξίζει να σε κάψω”, “θα σε σκοτώσω”, “θα σε πνίξω”, “θα εκραγείς”. Άλλες μισαλλόδοξες αναρτήσεις περιελάμβαναν:

Υπήρχαν επίσης πολλά μηνύματα που απευθύνονταν στα παιδιά της, με κάποιες αναρτήσεις να λένε ότι θα τα “πιάσουν”.

Ένα άλλο μήνυμα που της εστάλη έγραφε: “Θα γίνετε μουσουλμάνοι όπως εμείς, αλλιώς δεν θα υπάρχει θέση για εσάς”. Η αραβική φράση “Allahu Akbar” χρησιμοποιήθηκε επίσης συχνά.

Ερωτηθέντες αν η Σαρντόνε χρειάζεται τώρα επιπλέον προστασία, αξιωματούχοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσαν  ότι δεν σχολιάζουν μέτρα ασφαλείας.

Η Sardone έχει μπει στο στόχαστρο εξοργισμένων ριζοσπαστικών ισλαμιστών από τότε που φόρεσε το αμφιλεγόμενο μπλουζάκι στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την περασμένη εβδομάδα.

Η ίδια καυτηρίασε την “προσχηματική” υποστήριξη της Ευρώπης προς τις γυναίκες στο Ιράν, ενώ την ίδια στιγμή, η μαντίλα ή το χιτζάμπ χαιρετίζεται ως θετικό σύμβολο σε διαφημίσεις ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Κατά την άποψή της, η Ευρωπαϊκή Ένωση “υποτάσσεται στο Ισλάμ θεωρώντας ότι το χιτζάμπ είναι μέσο ενσωμάτωσης και ποικιλομορφίας, ενώ καταπιέζει τις γυναίκες”.

Η πολιτικός της Λέγκα έχει επικρίνει έντονα τον ισλαμισμό. Έχει αγωνιστεί κατά της εξάπλωσης των παράνομων τζαμιών και κατά της μαντίλας για τις γυναίκες.

Αυτό την έχει κάνει στόχο λεκτικών επιθέσεων για ένα διάστημα, αλλά από τότε που φόρεσε το μπλουζάκι στο Στρασβούργο, ο τόνος έχει γίνει πιο εχθρικός.

Η ίδια παραμένει αταλάντευτη, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. “Δεν θα λυγίσω, δεν θα κάνω βήματα πίσω, δεν θα μείνω σιωπηλή!

“Θέλω να είμαι σαφής”, δήλωσε η Sardone, “θα συνεχίσω να εκφράζω τις ιδέες και τις απόψεις μου στην Ιταλία και στα θεσμικά όργανα όπου έχω εκλεγεί, με το κεφάλι ψηλά και χωρίς φόβο.

“Θα συνεχίσω να λέω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα πρέπει να προωθεί την ισλαμική μαντίλα στις ανακοινώσεις της ως εργαλείο ελευθερίας και ενσωμάτωσης, διότι θεωρώ ότι αντίθετα αποτελεί εργαλείο υποταγής των γυναικών.

“Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις πολλές γυναίκες που θέλουν να είναι ελεύθερες και να μην καταπιέζονται για θρησκευτικούς λόγους. Θα συνεχίσω να καταγγέλλω τον αυξανόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης, την εξάπλωση των μουσουλμανικών γκέτο και τα ισλαμικά δικαστήρια που θέλουν να επιβάλουν τον νόμο της Σαρία”, πρόσθεσε.

“Θα συνεχίσω να επισημαίνω την ανησυχητική οπισθοδρόμηση της ταυτότητας και του πολιτισμού μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ανοιχτός σε απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν υπό προϋποθέσεις ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε διατεθειμένος να συζητήσει με...

Αλλοδαπός εκτός ελέγχου έσπασε τζάμια, καθρέφτες και παρμπρίζ σε 25 αυτοκίνητα!

«Στο πόδι» σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο της...

Παγκράτι: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα από 11 ΙΧ – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το...

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Τι κρύβει η κόντρα της Λατινοπούλου με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img