Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Αντιχριστιανική προπαγάνδα και «δικαιωματισμός» με τα λεφτά των Χριστιανών Ελλήνων: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το ΕΚΟΜΕ για την woke ταινία «Αδέσποτα Κορμιά»!

Ημερομηνία:

Με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων η ταινία «Αδέσποτα Κορμιά» κάνει αντιχριστιανική προπαγάνδα!

Έντονη πολιτική σύγκρουση ανάμεσα στον και την προκαλεί ταινία με αντιχριστιανικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της όλης woke κουλτούρας, δήθεν για να καυτηριάσει τις… αντιφάσεις του δυτικού πολιτισμού στο ζήτημα των «δικαιωμάτων».

Τα «αδέσποτα κορμιά» είναι ένα ακόμη «ντοκιμαντέρ» από αυτά που εργαλειοποιούν οι δικαιωματιστές προκειμένου να επιτεθούν στην «κανονικότητα», τον χριστιανισμό και ό,τιδήποτε άλλο ξεφεύγει από το πλαίσιο του Δικαιωματισμού.

film2

Ήταν αυτό και η βλάσφημη αφίσα της ταινίας που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του κόμματος του Δημήτρη Νατσιού «ΝΙΚΗ» που με ερώτησή του στην Βουλή ζήτησε την επαναφορά των νόμων περί βλασφημίας που πρόσφατα καταργήθηκαν.

Συγκεκριμένα στην επίκαιρη ερώτηση που υπέβαλλε στην Βουλή ο βουλευτής Πιερίας, εκπροσωπώντας όπως ακριβώς πρέπει τους ψηφοφόρους του, σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Η ταινία “Αδέσποτα Κορμιά” συνοδεύεται από μία προκλητική, βλάσφημη και αντιαισθητική αφίσα, η οποία απεικονίζει εσταυρωμένη τη μορφή μιας γυναίκας, εγκύου και γυμνόστηθης, που παραπέμπει απροκάλυπτα στο ιερό πρόσωπο της Παναγίας” ανέφερε για να συμπληρώσει: “Η εν λόγω αφίσα προσβάλλει απροκάλυπτα τα χρηστά ήθη, βλασφημώντας το ιερό σύμβολο του σταυρού και τα ιερά πρόσωπα του Εσταυρωμένου ριστού και της Παναγίας, ενώ το απαράδεκτο αυτό γεγονός φανερώνει, για μια ακόμα φορά, πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη επαναφοράς των ποινικών διατάξεων για την κακόβουλη βλασφημία και την καθύβριση θρησκεύματος».

Αντί όμως, όπως θα ήταν το λογικό και αναμενόμενο, να απαντήσει η κυβέρνηση, έσπευσε να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται δίπλα σε όλες τις woke πολιτικές της κυβέρνησης: “Η τέχνη δεν μπορεί να απειλείται από αυτόκλητους ιεροεξεταστές” απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του στη ΝΙΚΗ και τον Κομνηνό Δελβερούδη.”Ένας αυτόκλητος ιεροεξεταστής του κόμματος ΝΙΚΗ απαίτησε, μέσω κοινοβουλευτικής επίκαιρης ερώτησης του, να τιμωρηθεί ως “βλάσφημο” το ντοκιμαντέρ “Αδέσποτα Κορμιά” της Ελίνας Ψύκου.

Ευτυχώς, κανένας τέτοιος σκοταδισμός δεν μπορεί να αγγίξει την κοινωνία μας και κυρίως δεν μπορεί να κλονίσει τις δημοκρατικές ελευθερίες μας. Εμείς σε αυτούς τους κυρίους και στον μεσαίωνα που εκπροσωπούν απαντάμε ότι καλούμε τον κόσμο να είμαστε όλοι στην προβολή του ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, για να υψώσουμε ασπίδα δημοκρατίας απέναντι στις επικίνδυνες απόψεις τους” τονίζει η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κυριακή Μάλαμα, αποδεικνύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το χρήσιμο αποκούμπι της κυβέρνησης.

DIAYGEIA

Η οποία εμπλέκεται επειδή η συγκεκριμένη ταινία χρηματοδοτήθηκε από όλους τους Έλληνες φορολογουμένους, αφού επιδοτήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας με πάνω από 50.000 ευρώ. Οι πιστοί δηλαδή Χριστιανοί κάτοικοι της χώρας υποχρεώθηκαν να χρηματοδοτήσουν κάτι το οποίο τους καθυβρίζει και βλασφημεί τα ιερά και όσιά τους!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, το συγκεκριμένο «ντοκιμαντέρ» «πληροί τα πολιτιστικά κριτήρια» και με βάση της «βαθμολογία» του, επιχορηγείται στο 40% του προϋπολογισμού των συνολικών επιλέξιμων δαπανών, ήτοι στο ποσό των ,834,80 Ευρώ. Δεκάδες χιλιάδες ευρώ δηλαδή από τα χρήματα των Ελλήνων Φορολογουμένων τα οποία το υπουργέιο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης επέλεξε να δοθούν για μια ταινία που προσβάλλει την ταυτότητα της χώρας μας και των κατοίκων της.
Φυσικά δεν μπορεί κανείς να περιμένει πολλά από μια κυβέρνηση η οποία έχει την woke κουλτούρα ως κεντρικό ιδεολογικό της πρόταγμα.

newsfire.gr
newsfire.grhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ισπανία – Δομινικανή Δημοκρατία 84-74: Με άχαστο Λορένζο Μπράουν και θετικό Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Λορένζο Μπράουν ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ισπανίας μετά...

Η Σλοβενία υπέταξε τη Βραζιλία με κορυφαίο Ντόντσιτς

Με τον Λούκα Ντόντσιτς στο “ON” η Σλοβενία επικράτησε...

Wimbledon: Δύσκολη η κλήρωση για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Εκτός από το μονό ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί...

Φαν Ντάικ: «Αν δεν αλλάξουμε εικόνα, θα αποκλειστούμε…»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για όλα όσα πρέπει...

Καρδίτσα: «Θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι»

Σε όλα τα επίπεδα ενισχύεται η Καρδίτσα με στόχο...