Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Ραφάηλ Καλυβιώτης: Τελικά δεν ήμασταν και τόσο συνωμοσιολόγοι για τον Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλησπέρα φίλοι μου συνωμοσιολόγοι. Όποιος έλεγε ότι μετά την τόσο μεγάλη στοχοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ από το σύστημα ότι αυτό μοιραία οδηγεί στην υποκίνηση βίας εναντίον του και εναντίον των υποστηρικτών του θεωρείτο συνωμοσιολόγος.

Ενδεικτικό παράδειγμα το NBC News που έγραφε ΤΟ 2023:

Ο Τάκερ Κάρλσον υποδαυλίζει συνωμοσίες, ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ “επιταχύνουν” προς τη δολοφονία του Τραμπ.

Βρε τον συνωμοσιολόγο τον Τάκερ.

Τελικά είδατε που η συνωμοσία είναι το γεγονός που συμβαίνει και επιβεβαιώνεται μετά από λίγα χρόνια;

Για όποιον δεν έχει διαβάσει ακόμα την είδηση, χθες έγινε απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Donald Trump assassination bid: What we know so far about shooter, probe |  External Affairs Defence Security News - Business Standard

Την στιγμή λοιπόν που – μάλλον η σφαίρα ή κάποια σκάγια/θραύσματα- περιμένουμε να ενημερωθούμε ακριβώς από τα διεθνή μέσα τον παίρνουν στο αυτί και πέφτουν όλοι των μυστικών υπηρεσιών πάνω του να τον προστατεύσουν, εκείνος σηκώνεται και ενώ τον πιέζουν να φύγει γρήγορα από το σημείο.

Photo: Bullet flying past Donald Trump's head at US Presidential poll  campaign in Pennsylvania | Today News

Τι κάνει ο Τραμπ; Σηκώνεται και χωρίς να φαίνεται καθόλου επηρεασμένος από το γεγονός κοιτάει προς το μέρος του πλήθους που έχει έρθει να τον ακούσει στην Πενσυλβάνια, και, έτσι ματωμένος που είναι, σηκώνει την γροθιά του και τους φωνάζει ΠΑΛΕΨΤΕ, ΠΑΛΕΨΤΕ.

Η φωτογραφία αυτή και το βίντεο αυτό θα μείνει στην ιστορία ως η κραυγή των ελεύθερων ανθρώπων απέναντι σε ένα σύστημα των ελίτ που με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθεί να τους λογοκρίνει, να τους υποτιμήσει, να τους ξεγράψει.

Μόνο και μόνο από αυτήν την σκηνή και ο πιο δύσπιστος καταλαβαίνει γιατί ο Ντόναλτ Τραμπ για πολλούς Αμερικανούς είναι ο πρωταθλητής του λαού.

Η φωτογραφία αυτή κάθε αυτή αξίζει όσο χίλιες λέξεις δικές μου.

Και αξίζει όσο χίλιες λέξεις διότι εάν ένας ηγέτης την ώρα που μόλις πήγαν να τον δολοφονήσουν σηκώνεται με τέτοια ψυχραιμία και σθένος φωνάζοντας σε όλους να παλέψουν και να αντισταθούν φανταστείτε στο υποσυνείδητο του κάθε αμερικανού και όχι μόνον τι λέει για κάποιον που θα πάει να τους αντιπροσωπεύσει. Σηματοδοτεί ότι θα παλεύσει για τον κόσμο μέχρις εσχάτων.

“Θέλω να ευχαριστήσω τις Μυστικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την ταχεία ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε στο ράλι, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά.

“Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να λάβει χώρα στη χώρα μας.

“Προς το παρόν δεν είναι τίποτα γνωστό για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Εγώ πυροβολήθηκα με μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν ήχο σφυρίγματος, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να διαπερνά το δέρμα.

” Υπήρξε έντονη αιμορραγία, οπότε κατάλαβα τότε τι συνέβαινε.

“Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΊ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ!”

Ενώ τα περισσότερα ΜΜΕ καταγράφουν ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε τόσο το CNN στο εξωτερικό όσο και η Καθημερινή στο εσωτερικό αποφεύγουν αρχικά να το καταγράψουν στον τίτλο τους ότι πυροβολήθηκε λες και έπεσε νεροποντή.

Το CNN δεν το συμπεριλαμβάνει καν στην αριστερή κεντρική φωτογραφία/θεματολογία του και αναφέρει ότι «Ο Τραμπ τραυματίστηκε σε περιστατικό σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια». Ποιο είναι άραγε το περιστατικό; Πώς τραυματίστηκε;

Η Καθημερινή από την άλλη, αρχικά τουλάχιστον, στον τίτλο ανέφερε «Ντόναλντ Τραμπ: Ήχος από πυρά σε ομιλία του, αποχώρησε εσπευσμένα». Άραγε αυτά τα πυρά δεν εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ντόναλτ Τραμπ; Γιατί αποχώρησε εσπευσμένα; Επειδή πείραξαν την ακοή του;

Τα συστημικά ΜΜΕ είναι αυτά, τα ξένα αρχικά και τα Ελληνικά ως μεταπράτες του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ, που προσπαθούν εμμέσως κάποιες φορές αλλά και άμεσα κάποιες άλλες να αποσιωπήσουν ακόμα και την πραγματικότητα που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας.

Και μετά, διαθέτουν και το θράσος από πάνω να ομιλούν για «fake news» αλλά και να μας κουνούν και το δάκτυλο από πάνω περί της αναγκαίας λογοκρισίας ώστε να σταματήσει αυτή η διασπορά των ψευδών ειδήσεων την στιγμή που τα ίδια συνηγορούν πλειστάκις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Λίγη ντροπή ποτέ δεν έβλαψε αλλά σε έναν αναδυόμενο κόσμο των ελίτ ενάντια στους απλούς και κανονικούς ανθρώπους το Newsfire.gr υπηρετεί τον λαό και κινείται προς την κατεύθυνση που τα ΜΜΕ θα έπρεπε να κινούνται: ελέγχοντας την εξουσία και όχι υπηρετώντας την!

Δείτε την εκπομπή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης
Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης
Ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμων, υποψήφιος Δρ. Γεωπολιτικής και απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε εξειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία και Ανάλυση, ενώ έχει διατελέσει επικοινωνιακός σύμβουλος και Campaign Manager. Εργάζεται στον ναυτιλιακό κλάδο. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από το Cardiff University και το Institute of Chartered Shipbrokers με εξειδίκευση στη Ναυτιλιακή Πολιτική και στην επίλυση ναυτασφαλιστικών διαφορών. Είναι Ιδρυτής και Συντονιστής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, είναι τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, στην εφημερίδα Δημοκρατία και επιστημονικός συνεργάτης της μηνιαίας επιθεώρησης «Νέα Πολιτική».

Τελευταίες ειδήσεις

Ανοιχτός σε απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν υπό προϋποθέσεις ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε διατεθειμένος να συζητήσει με...

Αλλοδαπός εκτός ελέγχου έσπασε τζάμια, καθρέφτες και παρμπρίζ σε 25 αυτοκίνητα!

«Στο πόδι» σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο της...

Παγκράτι: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα από 11 ΙΧ – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το...

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Τι κρύβει η κόντρα της Λατινοπούλου με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img