Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024

Η άκρως δυσοίωνη ατζέντα ”One Health”

Ημερομηνία:

Άρθρο της Tracy Thurman, δημοσιευμένο στις 29/6/2024 από το Brownstone Institute. Χρόνος ανάγνωσης 5'.

Ο στόχος των ενορχηστρωτών της Μεγάλης Επανεκκίνησης γίνεται σιγά σιγά φανερός: η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και της ελευθερίας όπως την ξέρουμε, για να αντικατασταθούν από ένα παγκόσμιο και αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα, στο οποίο οι πληβείοι θα επιβιώνουν καταναλώνοντας βιομηχανικά επεξεργασμένα «τρόφιμα», και στο οποίο η ιατρική μας φροντίδα θα βασίζεται σε αυτό που οι Μαλθουσιανοί λένε ότι είναι καλό για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία την κλιματική αλλαγή και την υγεία του πλανήτη.


Στα προηγούμενα άρθρα μου, εξετάσαμε τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών, τις οργανώσεις που πιέζουν για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση στα Τρόφιμα, τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να υποστηρίξουν αυτές τις αλλαγές στο κοινό, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για την κατάργηση της πρόσβασής σας σε υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα στη φάρμα και τις γονιδιακές θεραπείες mRNA, RNA και DNA που εισέρχονται στην τροφή μας. (βλ τέλος του άρθρου)

Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε την ατζέντα One Health και πώς απειλεί να καταστρέψει τόσο την επισιτιστική ελευθερία όσο και την ιατρική ελευθερία. 

Joint tripartite and UNEP statement on definition of “One Health”

Ο όρος «One Health» επινοήθηκε μετά το πρώτο ξέσπασμα του SARS στις αρχές της δεκαετίας του 2000, για να αντικατοπτρίσει τον κίνδυνο των νέων ασθενειών που εμφανίζονται από την επαφή ανθρώπου-ζώου. Αναφέρεται στην ιδέα ότι η δημόσια υγεία δεν αφορά μόνο την υγεία σας, αλλά και την υγεία των ζώων και την «πλανητική» υγεία. Είναι πλαισιωμένος από μια φρασεολογία σχεδιασμένη για να ακούγεται ελκυστική και ολιστική. Ενσωματωμένη σε αυτήν είναι η παραδοχή ότι, επειδή διακυβεύεται η υγεία του πλανήτη, πρέπει να υπάρχει ένα παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο με έλεγχο σε όλα τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους για να προστατεύει αυτήν την «μία υγεία» και να «εξισορροπεί βιώσιμα την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων», με ισότητα μεταξύ της προτεραιότητας των ζώων, του περιβάλλοντος και της προσωπικής σας υγείας. 


Δείτε σχετικά:

Η εξίσωση ανθρώπων και ζώων στο όνομα της οικολογίας, κι η σχέση της με την υγειονομική δικτατορία

Η εξίσωση ανθρώπων και ζώων στο όνομα της οικολογίας, κι η σχέση της με την υγειονομική δικτατορία

Nikos Maris
·
May 31,

Η έννοια One Health έχει απίστευτα επικίνδυνες προεκτάσεις που θα πρέπει να είναι εμφανείς όταν αναλογιστεί κανείς ποιος την προωθεί: ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Bill Gates, το Rockefeller Foundation, το NIH, το CDC, το USDA (υπουργείο γεωργίας), το (οργανισμός τροφίμων & φαρμάκων) και κάθε άλλος ένοχος στην υπόθεση Covid που μπορείτε να σκεφτείτε. 

Περιλαμβάνει μια άρρωστη μεταλλαγή στο ρητό «το φαγητό σας να είναι το γιατρικό σας» – σχέδια για τους γιατρούς να γράφουν συνταγές για το μανάβικο – που ακούγεται καλό μέχρι να σκεφτείτε ότι οι συνταγές θα βασίζονται όχι μόνο σε αυτό που είναι καλό για εσάς, αλλά στο τι θα υπαγορεύει το ιατρικό κατεστημένο ότι θα ωφελήσει τον πλανήτη. Σκεφτείτε τι καταργούν σκόπιμα οι ελίτ από την προσφορά τροφίμων, καθώς και τις ουσίες που προσομοιάζουν με τρόφιμα, τις οποίες προσθέτουν. Σκεφτείτε την πλύση εγκεφάλου των περισσότερων γιατρών κατά τη διάρκεια του Covid και την άρνησή τους να συστήσουν βασικά συμπληρώματα υγείας, έκθεση στον ήλιο, βιταμίνη D, ή αποτελεσματική και έγκαιρη θεραπεία, αφήνοντας τους ασθενείς τους στο έλεος της ρεμδεσιβίρης, των αναπνευστήρων και των ενέσεων με mRNA. Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα των ιατρικών συνταγών για γεύματα γρύλων και για εμβόλια μέσω κατανάλωσης μαρουλιών, αυτή η ατζέντα θα πρέπει να σας προκαλεί φρίκη.


Δολοφονικές διασωληνώσεις με οδηγία Π.Ο.Υ. και τρομοκρατία υπέρ του lockdown made in China

Δολοφονικές διασωληνώσεις με οδηγία Π.Ο.Υ. και τρομοκρατία υπέρ του lockdown made in China

Nikos Maris
·
May 15, 2023

Επίσης, εγείρει το ανησυχητικό φάσμα του να παρέχεται με δελτίο ή να αναστέλλεται η υγειονομική περίθαλψη, με το επιχείρημα ότι οι ανάγκες της υγείας σας αντισταθμίζονται από τις περιβαλλοντικές ανάγκες. Όταν εξετάσει κανείς τις σαφείς μαλθουσιανές πεποιθήσεις των παγκοσμιοποιητών, μια τέτοια ιδέα εγκυμονεί ανείπωτο κίνδυνο. Οι διαχειριστές της κοινωνίας πιστεύουν ξεκάθαρα ότι τα οικοσυστήματα του πλανήτη θα ωφεληθούν από τη μείωση του αριθμού των «πληβείων», και αυτό το νέο υπόδειγμα υγείας τους επιτρέπει να συνυπολογίζουν αυτό το δόγμα στην απόφασή τους για το αν αξίζετε σωτήρια φροντίδα, το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από κάποιον εμβολιασμό, το δικαίωμα στην πραγματική, φυσική τροφή ή ακόμα και στην ίδια τη ζωή σας. 


Οι ρίζες της σύγχρονης οικολογικής μισανθρωπίας: Οι θεωρίες του Thomas Malthus

Οι ρίζες της σύγχρονης οικολογικής μισανθρωπίας: Οι θεωρίες του Thomas Malthus

Nikos Maris
·
8:13 PM
H νανο-βόμβα της μείωσης του πληθυσμού: Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας

H νανο-βόμβα της μείωσης του πληθυσμού: Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας

Nikos Maris
·
Jan 13

Στον Καναδά, ο αριθμός των αγροτών μειώνεται ήδη αρκετά αποτελεσματικά. Μόνο στο Κεμπέκ, περισσότερο από το 6,1% των θανάτων το 2022 προήλθαν από το κυβερνητικό πρόγραμμα ευθανασίας, που ονομάζεται Ιατρική Βοήθεια στον Θάνατο (MAID). Η ευθανασία είναι η έκτη κύρια αιτία θανάτου στον Καναδά. Αφαιρεί σχεδόν τόσες ζωές ετησίως όσες υποτίθεται ότι έκανε ο Covid το 2020. Ο Καναδάς έχει σχέδια να επεκτείνει το πρόγραμμα για να επιτρέψει σε ανηλίκους κάτω των δεκαοκτώ ετών και σε ψυχικά άρρωστα άτομα να συναινέσουν στο θάνατο με τη βοήθεια ιατρού. Ανάπηροι και φτωχοί Καναδοί αναφέρουν ότι τους αρνήθηκαν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, αλλά τους προσφέρθηκε να αυτοκτονήσουν – συμπεριλαμβανομένης της παρα-ολυμπιονίκου και βετεράνου Christine Gauthier, η οποία έκανε αίτηση για έναν ανελκυστήρα για αναπηρικό καροτσάκι αλλά αντ' αυτού της προτάθηκε ο θάνατος.

Πέρα από την ιατρική περίθαλψη, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποια πτυχή της ζωής σας που δεν θα εμπίπτει στην αρμοδιότητα του πλαισίου One Health. Εάν η υγεία των ζώων, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος πρέπει να σταθμίζονται ισότιμα, η ατζέντα υπερβαίνει κατά πολύ τον χώρο του ιατρείου. Το πού ζείτε, το πού μπορείτε να ταξιδέψετε, το τι αγοράζετε, το πώς μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας και το τι μπορείτε να φάτε θα εμπίπτουν όλα σε αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα βιοασφάλειας.

Σκεφτείτε το αυτό σε συνδυασμό με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τράπεζών, ή , ένα σύστημα που ήδη κυκλοφορεί σε άλλες χώρες και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, όλα τα χρήματα είναι ψηφιακά και ελέγχονται κεντρικά. Η κεντρική κυβέρνηση μπορεί να προγραμματίσει τα χρήματά σας, ώστε να μπορείτε να τα ξοδεύετε μόνο σε εγκεκριμένα είδη. Η ιατρική συνταγή στο παντοπωλείο σας για σκόνη εντόμων και λαχανικά με mRNA μπορεί να γίνει υποχρεωτική, εκτός εάν έχετε ήδη δημιουργήσει εναλλακτικό τρόφιμο με δυνατότητα πληρωμής σε ανεξάρτητο νόμισμα.


Οι κίνδυνοι από την σχεδιαζόμενη κατάργηση των μετρητών

Οι κίνδυνοι από την σχεδιαζόμενη κατάργηση των μετρητών

Nikos Maris
·
October 25, 2023

Σίγουρα, δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμα όλα αυτά. Αλλά αν ο Covid μας δίδαξε κάτι, είναι ότι το πλαίσιο για την καθυπόταξή μας έχει αναπτυχθεί προτού επιβληθεί. Γιατί να χρηματοδοτούν πειράματα με mRNA σε μαρούλι και γάλα γονιδιακής θεραπείας, εκτός εάν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την τροφή ως όχημα για τον γενετικό χειρισμό των μαζών; Γιατί να παρακολουθούν τις αγορές τροφίμων με έναν δεδηλωμένο στόχο να μειώσουν την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, γαλακτοκομικών, ψαριών και αυγών, εκτός αν σκοπεύουν να ελέγχουν τι αγοράζουν οι άνθρωποι; Και τι θα αντικαταστήσει αυτές τις υγιεινές πρωτεΐνες – τα γενετικά τροποποιημένα μπιφτέκια σόγιας; Η στρατιωτική πλαστική σκόνη πρωτεΐνης απορριμμάτων; Τα έντομα; Η βιομηχανική παρακολούθηση των σπόρων ώστε οι διαχειριστές της κοινωνίας να γνωρίζουν ακριβώς τι τρώνε οι πληβείοι; 

Λάβετε όλα αυτά στο πλαίσιο της καταστολής των αγροτών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, και στη συνέχεια λάβετε υπ' όψη το αναδυόμενο πλέγμα ελέγχου βιοασφάλειας One Health που είναι συζευγμένο με τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών, τα κοινωνικά πιστωτικά σκορ και τα προσωπικά αποτυπώματα άνθρακα και προκύπτει η πλήρης εικόνα: η ελεγχόμενη κατεδάφιση της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και της ελευθερίας όπως την ξέρουμε, για να αντικατασταθούν από ένα παγκόσμιο, κεντρικό, πλήρως επιτηρούμενο και αυστηρά ελεγχόμενο σύστημα, στο οποίο οι πληβείοι θα επιβιώνουν καταναλώνοντας βιομηχανικά επεξεργασμένα υποτιθέμενα τρόφιμα, και στο οποίο η ιατρική σας φροντίδα θα βασίζεται σε αυτό που οι Μαλθουσιανοί λένε ότι είναι καλό για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την κλιματική αλλαγή και την υγεία του πλανήτη.

1719956523 940 Η άκρως δυσοίωνη ατζέντα One Health

Η «κλιματική αλλαγή» είναι απλά το πρόσχημα για μια σοσιαλιστική δυστοπία κεντρικού σχεδιασμού

Η «κλιματική αλλαγή» είναι απλά το πρόσχημα για μια σοσιαλιστική δυστοπία κεντρικού σχεδιασμού

Nikos Maris
·
July 26, 2023

Εάν ενδιαφέρεστε για την ιατρική ελευθερία, πρέπει να δείτε μέχρι τώρα ότι η διατροφική ελευθερία και η ιατρική ελευθερία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και αν δεν προστατεύσουμε και τις δύο, θα χάσουμε τα πάντα. Διατροφή, ενέσεις και απαγορεύσεις: πρέπει να απορρίψουμε τα σχέδιά τους και στα τρία μέτωπα.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για όλα αυτά;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Θα διερευνήσουμε τις επιλογές μας στο επόμενο άρθρο μου.

Δείτε επίσης:

Ο κορωνοϊός ως καταλύτης για μια σοσιαλιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη

Ο κορωνοϊός ως καταλύτης για μια σοσιαλιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη

Nikos Maris
·
November 27, 2023
Οι εχθροί της διατροφικής μας ελευθερίας, με ονόματα και διευθύνσεις

Οι εχθροί της διατροφικής μας ελευθερίας, με ονόματα και διευθύνσεις

Nikos Maris
·
Jun 15
Η στρατηγική των ελίτ στον πόλεμο κατά της διατροφικής ελευθερίας

Η στρατηγική των ελίτ στον πόλεμο κατά της διατροφικής ελευθερίας

Nikos Maris
·
Jun 15
Τα πειράματα για την εξάλειψη της διατροφικής μας ελευθερίας έχουν ήδη ξεκινήσει

Τα πειράματα για την εξάλειψη της διατροφικής μας ελευθερίας έχουν ήδη ξεκινήσει

Nikos Maris
·
Jun 18
Υπάρχουν mRNA εμβόλια στα τρόφιμά μας;

Υπάρχουν mRNA εμβόλια στα τρόφιμά μας;

Nikos Maris
·
Jun 30

Tracy Thurman

Η Tracy Thurman είναι υπέρμαχος της αναγεννητικής γεωργίας, της διατροφικής ανεξαρτησίας, των αποκεντρωμένων συστημάτων τροφίμων και της ιατρικής ελευθερίας. Συνεργάζεται με το τμήμα δημοσίου συμφέροντος του Barnes Law Firm για να διαφυλάξει το δικαίωμα αγοράς τροφίμων απευθείας από αγρότες χωρίς κρατική παρέμβαση.

Πηγή: Το X-press του διαδικτύου

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Βγάζει μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του...

Χαραλαμπόπουλος: «Είχαμε μία καλή προπόνηση, το Σάββατο το πιο σημαντικό ματς»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσε το σύνθημα για τον ημιτελικό...

Σπαρτιάτες: ...

Ο Πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Βασίλειος Στίγκας ξεκίνησε την ομιλία...

Απόλλων Καλαμαριάς: Πήρε τον Κυπαρίσση

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Καλαμαριάς καθώς...

Συμφωνία του Παπαγιάννη με τη Μονακό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία...

Έξω από το Wimbledon στο 2ο γύρο ο Tσιτσιπάς

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ...ταβάνι του...

Σενάριο από Σερβία για Πετρούσεφ και Ερυθρό Αστέρα

Πρόσφατα ο Φίλιπ Πετρούσεφ σε δηλώσεις που έκανε σε...

Χρόβατ για Σλοβανία: «Φαβορί η Ελλάδα, αλλά…»

Η Σλοβενία πέρασε το εμπόδιο της Νέα Ζηλανδία και...