Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024

Η Ελληνική Λύση καλεί τον Παύλο Σαράκη να … διαψεύσει τις φήμες περί «εσωκομματικής αναστάτωσης»!

Ημερομηνία:

Το μπαλάκι στον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Παύλο Σαράκη, πετά ο Κυριάκος Βελόπουλος, αφού με ανακοίνωση του κόμματος τον καλεί να «διαψεύσει» την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι επίκειται σύγκρουση των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με αυτές οι σχέσεις μεταξύ του βουλευτή Επικρατείας και του Προέδρου του κόμματος έχουν πλήρως διαρραγεί, ενώ κάπου στο κάδρο μπαίνει και το όνομα του βουλευτή Έβρου Πάρη Παπαδάκη.
Κάποιοι μάλιστα συνδέουν την ανάθεση της διεύθυνσης του Alert στον Στέφανο ίο με τις εξελίξεις!
Ενώ πάντως η Ελληνική Λύση διαψεύδει ως “ανυπόστατα” και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα, ζητείται από τον βουλευτή Επικρατείας να διαψεύσει ο ίδιος τα “υποβολιμιαία” (από ποιόν άραγε;) δημοσιεύματα!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Λίγες ώρες μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκαν ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί δήθεν “εσωκομματικής αναστάτωσης”. Είναι προφανές ότι η ψήφος του Ελληνικού λαού που αναβάθμισε την Ελληνική Λύση, ως κύριο εκφραστή του Πατριωτικού, Δημοκρατικού, Λαϊκού, Κοινωνικού μετώπου, πανικόβαλε το αντεθνικό σύστημα εξουσίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Παράλληλα, επισημαίνεται: «Δυστυχώς για αυτούς, η Ελληνική Λύση δεν είναι ούτε , ούτε Κ, καθώς εκπροσωπεί ισχυρές αρχές και αξίες, που κανένας νοσηρός εγκέφαλος, όπως αυτοί που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν δύναται να διαβάλλει».

«Είμαστε βέβαιοι ότι και ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τον οποίο επικαλούνται ως “πηγή” τα συγκεκριμένα συκοφαντικά και υποβολιμαία δημοσιεύματα, θα προβεί άμεσα στις απαιτούμενες διαψεύσεις και τις απαραίτητες ενέργειες», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Εγγραφή

Πρωτοσέλιδα

Δημοφιλή

Πρόσφατα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σάσα Βεζένκοφ: Σαν να μην έφυγε ποτέ!

Ναι, είναι αλήθεια, ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο σπίτι...

Βγάζει μαγνητική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του...

Χαραλαμπόπουλος: «Είχαμε μία καλή προπόνηση, το Σάββατο το πιο σημαντικό ματς»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσε το σύνθημα για τον ημιτελικό...

Σπαρτιάτες: ...

Ο Πρόεδρος των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ Βασίλειος Στίγκας ξεκίνησε την ομιλία...

Απόλλων Καλαμαριάς: Πήρε τον Κυπαρίσση

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Καλαμαριάς καθώς...

Συμφωνία του Παπαγιάννη με τη Μονακό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία...

Έξω από το Wimbledon στο 2ο γύρο ο Tσιτσιπάς

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ...ταβάνι του...