Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

«Ενωμένοι υπό την ηγεσία του Βασίλη Στίγκα»: Δήλωση επιστροφής όλων των βουλευτών των «Σπαρτιατών» στο κόμμα

Δήλωση με την οποία  επανέρχονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αναγνωρίζοντας την ηγεσία του Βασίλη Στίγκα υπέγραψαν σήμερα όλοι οι βουλευτές των Σπαρτιατών.
Σε αυτή καταδικάζουν κάθε «ολοκληρωτικό και ξενόφερτο καθεστώς», σε μια διατύπωση την οποία διαμήνυε ότι απαιτούσε ο Πρόεδρος του κόμματος, προκειμένου να μην υπάρχει ουδεμία σύνδεση με τις κατηγορίες που βάραιναν κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και οι «Έλληνες» περί ναζισμού.
Όπως από το πρωί έγραψε το newsfire.gr ήδη από χθές είχε διαφανεί ξεκάθαρα ότι η «σθεναρή στάση» του Βασίλη Στίγκα και οι δικαστικές διαδικασίες που εκκινήθηκαν από τις δηλώσεις του, είχαν ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί ο συμβιβασμός σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος στήριξε μεν Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, αλλά παύει κάθε κουβέντα για συνέδρια και χρηματοδοτήσεις, πράγματα τα οποία διεκδικούσαν οι βουλευτές του.

Ολόκληρη η δήλωση: 

«Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος.

Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας.

Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές.
 
Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
 

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α’ Αθηνών)
ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών)
ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β’ Πειραιώς)
ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Ανατολικής Αττικής)
ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Αιτωλοακαρνανίας)
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αχαΐας)
ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ηρακλείου)
ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Θεσσαλονίκης)
ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Β’ Θεσσαλονίκης)
ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Λάρισας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Ανοιχτός σε απευθείας συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν υπό προϋποθέσεις ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε διατεθειμένος να συζητήσει με...

Αλλοδαπός εκτός ελέγχου έσπασε τζάμια, καθρέφτες και παρμπρίζ σε 25 αυτοκίνητα!

«Στο πόδι» σηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο της...

Παγκράτι: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα από 11 ΙΧ – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το...

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Τι κρύβει η κόντρα της Λατινοπούλου με την κυβέρνηση

Για πρώτη φορά το Μέγαρο Μαξίμου σήκωσε το γάντι...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img