Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την παραδοχή βουλευτών της κυβέρνησης για την ακρίβεια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου το πολιτικό κόμμα «Φωνή Λογικής» της ευρωβουλευτού Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρεται:

Όταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ασκούν «αντιπολίτευση» στους υπουργούς της κυβέρνησης όπου ανήκουν και οι ίδιοι, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο τρόπος διακυβέρνησης έχει πολλά κενά.

Η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα ούτε πολιτικά λάθη. Και τα λάθη αυτά δεν θέλουν να τα «χρεωθούν» στις επόμενες εκλογές, βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος άσκησε έντονη κριτική στην εφαρμοζόμενη πολιτική του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη όσον αφορά τα «κόκκινα» δάνεια.

«Παρουσιάζετε έναν κόσμο ιδανικά φτιαγμένο. Δεν λειτουργεί τίποτα… Δώσαμε στις τράπεζες και τα funds και “το πεπόνι και το μαχαίρι”. Δεν ζητάμε να χαρίσετε σπίτι σε κάποιον που δεν του ανήκει, ζητάμε απαλλαγή από το άδικο και την υπερβολή», είπε ο Γιώργος Βλάχος απευθυνόμενος στον Κ. Χατζηδάκη και προκάλεσε εσωτερικούς τριγμούς στο κόμμα.

Όταν οι τόνοι ανεβαίνουν στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος και για την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα όπως φωνάζουμε και εμείς ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ εδώ και καιρό, αντιλαμβανόμαστε ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να δουν κατάματα τους πολίτες της χώρας.

Και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα, αφού την ίδια στάση κράτησαν και άλλοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κάνοντας λόγο για το υψηλό κόστος ζωής και τιμές …Ελβετίας στα είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα, στα ακτοπλοϊκά, τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά με μισθούς τριτοκοσμικής χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Νέα ισραηλινά πλήγματα στη Βηρυτό – Ο Νετανιάχου απορρίπτει μια «μονομερή» εκεχειρία

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σήμερα το πρωί είχαν στόχο νότια...

Ανησυχία στις ΗΠΑ σχετικά με τις αναφορές για Βορειοκορεάτες στο πλευρό των Ρώσων στην Ουκρανία

Εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης εξέφρασε «ανησυχία» σχετικά με...

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Ευρωβουλευτή Ν. Αναδιώτη Το Δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και τα Τουρκικά Σχολικά Βιβλία

Το πολιτικό κόμμα «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:Ερώτηση προς...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img