Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

“Σαφάρι” ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. για την παραβατικότητα ανηλίκων στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ειδικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη
Ειδική επιχειρησιακή δράση σχεδιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής, σε περιοχές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά 167 άτομα εκ των οποίων 158 ανήλικοι και προσήχθησαν δύο ενήλικες.

“Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας. Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας. Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Καιρός: Η πρόβλεψη Αρναούτογλου – Έρχεται ψυχρό βόρειο ρεύμα και βουτιά της θερμοκρασίας

Ο Σάκης Αρναούτογλου επέστρεψε στις μετεωρολογικές προγνώσεις μέσω Youtube...

Καιρός: Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Ανατροπή με τις χιονοπτώσεις

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img